Plíseň v bytě a těhotenství

172
18.12.11 20:40

Plisen v byte a tehotenstvi

Ahoj, chcela by som sa opytat ci ma niektora z vas skusenosti z pliesnou v byte na stenach. Zacala nam plesniviet stena v loznici a mam strach, aby sme neboli chori, pretoze som prave v 9tt tehotenstva. Moze to nejako begativne posobit na moje zdravie, ked som tehotna? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30308
18.12.11 20:43

Toto mě taky zajímá. Nám taky plesnivý zdi, ale budeme se naštěstí brzo stěhovat. Já teď řeším co je menší zlo jestli plíseň nebo smrad ze sava. V ložnici vyhrál smrad ze sava a manžel ji zlikvidoval. Ostatní místnosti čekají až bude možnost vystříkat a zmizet pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.12.11 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
18.12.11 20:56

Žijeme ve starém vlhkém domě(jsme nájemníci, dům je firemní)a tenhle problém máme celou dobu co tu bydlíme, i přes usilovné větrání se nám stále někde tvoří plíseň.
Jeden, aby tu furt běhal se savem :roll: :cert:
Takže jestli vás to uklidní, tak těhotenství bylo bez problémů, děti jsou zdravé, spíš mám strach, aby se u nich nevyskytla alergie na plísně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
18.12.11 21:20

Ahoj, my bydlíme v novostavbě a také se nám udělala plíseň v ložnici na zdi, když jsem byla těhotná, manžel plíseň nastříkal savem a zmizela a máme klid, v ložnici jsem chvíli nespala než se vyvětralo savo, ale pak už normálně, těhotenství bylo bez problému a malá je naprosto zdravá, tak se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.12.11 21:25

Taky plesnivíme, savujeme - dokonce i já osobně… A zatím všeci dobré. Ale štve mě to neskutečně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
18.12.11 21:57

co zkusit toto… http://www.biorepel.cz/ už jsme si to koupili, ale ještě nebyl čas to vyzkoušet, takže osobní zkušenost nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
18.12.11 21:59
žížalka0 píše:
http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

Ještě, že se budeme stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
18.12.11 22:02

savo a novorozenec

chtěla jsem zakládat novou diskusi, ale když už je tu zrovna podobné téma tak se vloudím :)

jak dlouho nechat „vyvětrat“ místnost po použití sava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
18.12.11 22:03
lulushka píše: Žijeme ve starém vlhkém domě(jsme nájemníci, dům je firemní)a tenhle problém máme celou dobu co tu bydlíme, i přes usilovné větrání se nám stále někde tvoří plíseň.
Jeden, aby tu furt běhal se savem :roll: :cert:
Takže jestli vás to uklidní, tak těhotenství bylo bez problémů, děti jsou zdravé, spíš mám strach, aby se u nich nevyskytla alergie na plísně.

My jsem právě teď taky v nájmu a proto jsme to řešili celou dobu jen savem. Problém je, že to je jen na chvíli a ta potvora se znova objeví. Tady víme co by pomohlo, stačilo by zateplit barák, aby nepromrzal, ale na to město nemá peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.12.11 22:05
Aspera píše:
žížalka0 píše:
Aspera píše:
žížalka0 píše:

Já to snad radši ani nebudu číst :lol: My se budem stěhovat až tak za rok :roll: Nezbývá, než si přít, aby moc nemrzlo, to pak není s plísní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.12.11 22:06
mati píše:
chtěla jsem zakládat novou diskusi, ale když už je tu zrovna podobné téma tak se vloudím :)jak dlouho nechat „vyvětrat“ místnost po použití sava?

Až to nebude moc smrdět :mrgreen: Tak hodinku, dvě, pokud máš možnost, bych pro klid duše nechala - ale třeba stačí i míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
18.12.11 22:07
mati píše:
chtěla jsem zakládat novou diskusi, ale když už je tu zrovna podobné téma tak se vloudím :)jak dlouho nechat „vyvětrat“ místnost po použití sava?

Podle toho kolik toho savuješ. Malá plocha vyvětrá za pár hodin (5 - 6). Naposledy manžel vysavoval celou zeď a to jsme větrali 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
18.12.11 22:08
Angua píše:
Aspera píše:
žížalka0 píše:
Já to snad radši ani nebudu číst :lol: My se budem stěhovat až tak za rok :roll: Nezbývá, než si přít, aby moc nemrzlo, to pak není s plísní problém.

Přesně tak, dokud nemrzne tak to jde, jak klesne teplota je zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
18.12.11 22:10

tak moje zkušenost s plísní, vyrůstala jsem jako dítě v bytě kde se vyskytovala plísen, taky se to pravidelně odstranovalo, výsledek, mám těžkou alergii na plísně venkovní i domácí, prokazatelně ze závadného bytu a k tomu se mi přidalo astma, takže za mě okamžitě pryč z plesnivého bytu, svoje dítě bych v takovém bytě po vlastních zkušenostech žít nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný