Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, chtěla bych mamce koupit keramickou pánev.máte někdo zkušenosti? zajímalo by mě jakou značku.potřebuju aby šla na indukci.díky moc
já mám od tescomy a je moc fajn, zpočátku mě překvapilo, když jsem tam dala třeba cibulku na olej, že mi to hned chytalo hnědý flíčky, jako že se to přichytává, ale není to nijak cítit a hlavně to jde bez problému umýt, starší teflonové pánve mi přišli, že nejdou pořádně umýt a tahle jde báječně a hlavně člověk vidí, jak je čistá ![]()
S indukcí neporadím, mám plyn.
My máme indukci a používám na ní teflonovou i keramickou pánev. Máme 2 pánve od Tefalu, pak jednu z Lidlu a jednu z Ikey. Když tu pánev budeš kupovat, tak se pořádně podívej, jestli je to vhodné na indukci, někde to píšou a někde jsou jenom takový značky.
Máme na indukci dvě pánve GreenPan 24 a 28cm. Jelikož jsou poměrně drahé tak samozřejmě kupované s časovým odstupem a musím říct, že jsme z nich pořád nadšeni a jsou stále jako nové
Mám tefalku ingenio. Mám dvě, jsou stohovatelné s nasazovací rukojetí. Mám již 4 róky a naprostá spokojenost.