Inspirace na dětský pokojíček

1692
16.12.11 10:10

Inspirace na dětský pokojíček

Holky prosím vás mám dva syny a každý má svuj pokojíček,chtěla bych jím ho zvelebit jelikož není moc peněz a nejde vše kupovat nové.Zajímalo by mě jak vypadají vaše pokojíčky a co jste si třeba sami vyrobili(nějáké vychytávky)budu ráda i za fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
16.12.11 10:11

Co si treba projit obchodaky, odd. nabytku? Nekde maji demonastracni pokojicky, napr. v Ikea. Maji tam i obrazky apod., nejen drahy veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.12.11 10:12

Nálepky na stěnu :palec:
A já jsem malýmu ušila závěsy a ze stejný látky mantinely do postýlky, to taky vypadá hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
16.12.11 10:30

My teda celý pokojík předělávali, pt tam byla stará elektřina, vypínače atd. Pak jsem ho malovala žlutou a zelenou barvou. V Globusu jsem si koupila veselé nálepky na zed asi kolem stovky. Doplnky mám z Ikey, je to tam cenově přijatelné a líbí se mi to. Ted ještě budu kupovat postel s matrací. Jinak tam mám 3 krabice, kam dáváme hračky, pěnové puzzle, stolek a židli na kreslení a menší knihovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
16.12.11 10:33

K Vánocům ještě dostane tu tabuli na kreslení a nějaká auta na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.12.11 10:52

Ahojky holky,když už je řeč o pokojíčku.Tak jsem na tom tak nějak podobně.Malá má v pokoji 3 komody z Ikei k Vánocům ještě dostane stoleček s židličkou a jinak nic :( Má to takový prázdný-ještě pořádně nezařízený.Vůbec nevím jak to tam vymyslet.A když už jsem tady,tak bych se Vás chtěla zeptat od kdy mají vaše děti pokojíček v kterým už i spí.Moje holčička spí ještě s námi v ložnici ale hned vedle má svůj pokoj,který slouží zatím jen na hraní.Přemýšlím od kdy ji mám přestěhovat i na noc.Už jsem to jednou zkusila asi když jí byl tak rok a moc jsem neuspěla :( Za chviličku bude mít 17 měsíců. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.12.11 10:53

Malej spí v pokojíčku od narození :mrgreen: ale zase si tam nehraje, na to má koutek v obýváku a v kuchyni, sám v pokojíčku by asi nebyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.12.11 10:56

Jinak hodně útulno dělá taky třeba kusovej koberec, my máme všude plovoučku, takže je to nutnost. Máme silnicovej z Ikey :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.12.11 10:59
Temaho píše:
Malej spí v pokojíčku od narození :mrgreen: ale zase si tam nehraje, na to má koutek v obýváku a v kuchyni, sám v pokjíčku by asi nebyl :roll:

Tak to Nelinka má hrací koutek snad všude.Když jsem dole v kuchyni tak je se mnou tam a jelikož máme propojený obyvák s kuchyní tak na ni v pohodě vidím.A když jsme zase nahoře tak máme pokoje hned vedle sebe,takže když já jsem třeba v ložnici a otevřu dveře,tak bez problému vidím co malá dělá u sebe v pokoji.A v tom možná bude taky ten problém.První místnost je její pokoj a druhá je naše ložnice a když jsem ji přestěhovala postýlku do jejího pokoje tak se budila protože jsme šli do ložnice přes její pokoj a tím pádem jí to vzbudilo a chtěla být s námi v ložnici :( Asi budeme muset prvně přehodit pokoje.Jinak teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.12.11 11:01
Temaho píše:
Jinak hodně útulno dělá taky třeba kusovej koberec, my máme všude plovoučku, takže je to nutnost. Máme silnicovej z Ikey :palec:

Máme taky plovoučku a koberec má v pokojíku taky z Ikei,akorád není přes celou místnost.A taky koš s hračkami v jednom rohu a pěnový puzzle v druhým rohu.Ale ta místnost je prostě pořád děsně prázdná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.12.11 11:02

My máme vymalováno na zeleno a nálepky - levné a jednoduché :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
16.12.11 11:04
Agi20 píše:
Ahojky holky,když už je řeč o pokojíčku.Tak jsem na tom tak nějak podobně.Malá má v pokoji 3 komody z Ikei k Vánocům ještě dostane stoleček s židličkou a jinak nic :( Má to takový prázdný-ještě pořádně nezařízený.Vůbec nevím jak to tam vymyslet.A když už jsem tady,tak bych se Vás chtěla zeptat od kdy mají vaše děti pokojíček v kterým už i spí.Moje holčička spí ještě s námi v ložnici ale hned vedle má svůj pokoj,který slouží zatím jen na hraní.Přemýšlím od kdy ji mám přestěhovat i na noc.Už jsem to jednou zkusila asi když jí byl tak rok a moc jsem neuspěla :( Za chviličku bude mít 17 měsíců. :mavam:

Našemu synovi je 22 měsíců a taky ještě spí s námi v ložnici, jelikož ten pokojík máme na druhém konci baráku. Kdyby se mu v noci něco stalo, tak bychom ho vůbec neslyšeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.12.11 11:04
Agi20 píše:
Temaho píše:
Jinak hodně útulno dělá taky třeba kusovej koberec, my máme všude plovoučku, takže je to nutnost. Máme silnicovej z Ikey :palec:
Máme taky plovoučku a koberec má v pokojíku taky z Ikei,akorád není přes celou místnost.A taky koš s hračkami v jednom rohu a pěnový puzzle v druhým rohu.Ale ta místnost je prostě pořád děsně prázdná.

Tak to u nás nehrozí, je to pidipokojíček, máme spíš opačnej problém, nic se tam nevejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.12.11 11:08

Agi20, syn spí v pokojíku od 13 měsíců. Hraje si tam až teď v 19 měsících :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.12.11 11:14
RyBANA píše:
Agi20, syn spí v pokojíku od 13 měsíců. Hraje si tam až teď v 19 měsících :lol:

Já mám vážný obavy,že u nás to bude snad ještě později.Nelinka je pěknej mamánek a večer,když se otočí na druhou stranu postýlky,tak se mě musí vzbudit abych ji chytla za ručičku.A když ji nechytnu tak začne kňourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný