Copak nám letos nadělí...zas prd

4476
19.12.11 13:49

Copak nám letos nadělí... zas prd

Taky jste na tom tak, ze touzite po nejakem mega luxusnim osobnim daru a ono se z nejakeho duvodu nic nekona? Tak ja bych chtela trebas nove auto a dostanu tak nanejvejs kucharku s Italem v kuchyni a nejlepe, abych jim podle toho hned i navarila :think:
Nebo dary typu panvice, ci nove hrnce.
Strefil se vas manzel ci pritel do vaseho vkusu a nadeli vam vetsinou to, co chcete?
Me se stava, ze stojim u vykladu a rikam, ze TOHLE bych fakt chtela… a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
19.12.11 13:52

Tak jestli jsou finance, tak naznač. :-)
Já co chci, si koupím, na co nemám, si nekoupím a moc mi to nevadí. A pod stromeček si dáváme drobnosti, pár dárků v součtu do tisícovky.
Já chci robotický vysavač, ale ten nedostanu určitě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
19.12.11 13:53

Ano, vždy. Každý rok říká, že neví, co mi má koupit…, ale vždycky si na něco vzpomene a trefí se. Tento rok bych si moc přála diktafon.

• Citovat
  • Upravit
10713
19.12.11 13:54

Většinou se trefí, respektive mě potěší. Jinak „mega dary“ si kupuju sama, jsou to spíše praktické věci jako nosící bunda a tak. Pod stromečkem mám radši drobnější věci, ale jako překvapení, abych netušila o co půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
19.12.11 13:55

ja porad rikam, ze šperků není nikdy dost a stejně dostávám praktické věcí… tenhle rok si radši nebudem dávat dárky vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
19.12.11 13:56

My si v průběhu roku koupíme co chceme a tak pod stromeček dostane dárky jenom dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959

Já po nedávné zkušenosti z mých narozenin, kdy na mě nejdřív uplně zapomněl a když jsem mu to připomněla, tak mi druhý den přinesl HRNEK s textem :" Maminko moje držela jsi mě za ruku…" , jsem mu řekla ,co chci a ještě mu to pro jistotu ukázala, aby to nebylo zas něco jinýho.

Holt překvapení , který by mě MILE překvapilo, se asi nedočkám :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807

Tak já třeba ty nové hrnce bych brala, ale v minulosti se i stalo, že jsem od svého pod stromečkem nenašla nic, on na kupování dárků moc není, takže když dostanu třeba pyžamo tak i za to jsem ráda bo je to překvápko, že jsem něco dostala :? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.12.11 13:59

Tak já letos poprvé udělala to, že jsem si dárek koupila sama, donesla ho manželovi a položila otázku- ,,Chceš to pro mě k Vánocům?".
Předešla jsem tím zklamání, že jsou pod stromkem zase hrnce, nebo pánve, což teda nepovažuju za dárek- to je potřeba do domácnosti pro všechny.
Jinak- taky bych mohla stát před výlohou a zbožně koukat a bylo by mi to prd platné.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.12.11 14:00

Já bych moc chtěla čtečku knih, ale to nehrozí. Můj na nakupování taky vůbec není, tak do něj už asi měsíc hučím, že chci pod stromečkem aspoň nějakou maličkost jako překvapení, o kterým nebudu vědět. Zatím to teda vypadá, že asi budu mít smůlu. Ale naděje umírá poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.12.11 14:01

Tak u nás se nepraktikuje, že by se dostávaly domácí potřeby stylu vysavač,žehlička,pánve…(můj táta jednou dostal papiňák:))MAnža na kupování dárků moc není,ale většinou se povede a překvapí mě.Fakt to ani nečekám, takže mám pak velkou radost.U drahých dárků se spíše radí,takže pak mám jako překvapení spíš drobnosti.

• Citovat
  • Upravit
23847

No nestává, já když něco chci, tak si to koupím sama. A partner taky, tuhle se zas přihnal s novým touchpadem, že si udělal radost :roll: a já kdybych to měla pro něj vybírat, tak určitě zapomenu na nějakou super funkci, kterou ten bazmek nutně musí mít. To samý partner, netuší nic o tom, jak maj vypadat správné šperky, popř. z jakého matroše má být oblečení a kdyby mi dal pánev, tak s ní dostane leda po hlavě :mrgreen: a už vůbec bych si nenechala koupit auto, určo by mělo hnusnou barvu a nemělo parkovacího asistenta :mrgreen: Nebo to co potřebujem vyberem spolu a nenecháme se stresovat nějakejma Vánocema. Takže u nás pod stromečkem frčí maličkosti za pár korun. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847

S dárkama je to u nás tak: v červnu jsem měla svátek, prej co chci, tak jsem mu aby to nezapomněl a nemohl se vymlouvat napsala do diáře přesně k tomu dni: chci ten … parfém, mají ho tam a tam a stojí tolik.
Samozřejmně jsem ho nedostala, v září mám narozky tak jsem myslela, že bude parfém v září, zase nic, a teď před Vánocema se mě ptal co chci tak mu říkám že to má v diáři u datumu 7.6. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219

mě stačí říct JÉÉ, TO SE MI LÍBÍ a mám zaručené, že mi to ježíšek nadělí :mrgreen: . :mrgreen: A je u toho vždycky tak „nenápadný“, že je mi jasné, že to koupil, ale při rozbalování dělám strašně překvapenou a je to super, jak vidím, že se raduje z toho, že mi udělal radost :hug: . Tchán koupil tchýni pod stromek utěrky :roll: . To bych se snad i urazila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.11 14:03

Ještě když jsme nebyli manželé, dostala jsem krásný zlatý náramek na ruku. Manžel-tehdy přítel, mi ho zabalil do malé krabičky a pověsil na stromeček coby baňku,musela jsem si dárek najít. To bylo moc milé.

My si rozhodně nekupujeme drahé dárky, není na to,ale vždy máme pod stromečkem překvapení, které kupujeme tak,aby o něm ten druhý nevěděl. I to moc potěší :-).

Užívej si toho luxusu,že dostaneš dárek- překvapení a že ho máš s kým sdílet a třeba i pro koho uvařit.

PS. Nejsem moralistka, i já toužím po tom, jet na dovolenou all inclusive, zajet do obchodu a koupit si oblečení, které se mi líbí a nepřemýšlet nad cenou a nad tím,zda je praktické a vynosím ho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný