Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky jste na tom tak, ze touzite po nejakem mega luxusnim osobnim daru a ono se z nejakeho duvodu nic nekona? Tak ja bych chtela trebas nove auto a dostanu tak nanejvejs kucharku s Italem v kuchyni a nejlepe, abych jim podle toho hned i navarila ![]()
Nebo dary typu panvice, ci nove hrnce.
Strefil se vas manzel ci pritel do vaseho vkusu a nadeli vam vetsinou to, co chcete?
Me se stava, ze stojim u vykladu a rikam, ze TOHLE bych fakt chtela… a nic.
Tak jestli jsou finance, tak naznač. ![]()
Já co chci, si koupím, na co nemám, si nekoupím a moc mi to nevadí. A pod stromeček si dáváme drobnosti, pár dárků v součtu do tisícovky.
Já chci robotický vysavač, ale ten nedostanu určitě. ![]()
Ano, vždy. Každý rok říká, že neví, co mi má koupit…, ale vždycky si na něco vzpomene a trefí se. Tento rok bych si moc přála diktafon.
Většinou se trefí, respektive mě potěší. Jinak „mega dary“ si kupuju sama, jsou to spíše praktické věci jako nosící bunda a tak. Pod stromečkem mám radši drobnější věci, ale jako překvapení, abych netušila o co půjde…
ja porad rikam, ze šperků není nikdy dost a stejně dostávám praktické věcí… tenhle rok si radši nebudem dávat dárky vůbec.
My si v průběhu roku koupíme co chceme a tak pod stromeček dostane dárky jenom dcerka.
Já po nedávné zkušenosti z mých narozenin, kdy na mě nejdřív uplně zapomněl a když jsem mu to připomněla, tak mi druhý den přinesl HRNEK s textem :" Maminko moje držela jsi mě za ruku…" , jsem mu řekla ,co chci a ještě mu to pro jistotu ukázala, aby to nebylo zas něco jinýho.
Holt překvapení , který by mě MILE překvapilo, se asi nedočkám ![]()
Tak já třeba ty nové hrnce bych brala, ale v minulosti se i stalo, že jsem od svého pod stromečkem nenašla nic, on na kupování dárků moc není, takže když dostanu třeba pyžamo tak i za to jsem ráda bo je to překvápko, že jsem něco dostala
![]()
Tak já letos poprvé udělala to, že jsem si dárek koupila sama, donesla ho manželovi a položila otázku- ,,Chceš to pro mě k Vánocům?".
Předešla jsem tím zklamání, že jsou pod stromkem zase hrnce, nebo pánve, což teda nepovažuju za dárek- to je potřeba do domácnosti pro všechny.
Jinak- taky bych mohla stát před výlohou a zbožně koukat a bylo by mi to prd platné.
![]()
Já bych moc chtěla čtečku knih, ale to nehrozí. Můj na nakupování taky vůbec není, tak do něj už asi měsíc hučím, že chci pod stromečkem aspoň nějakou maličkost jako překvapení, o kterým nebudu vědět. Zatím to teda vypadá, že asi budu mít smůlu. Ale naděje umírá poslední
Tak u nás se nepraktikuje, že by se dostávaly domácí potřeby stylu vysavač,žehlička,pánve…(můj táta jednou dostal papiňák:))MAnža na kupování dárků moc není,ale většinou se povede a překvapí mě.Fakt to ani nečekám, takže mám pak velkou radost.U drahých dárků se spíše radí,takže pak mám jako překvapení spíš drobnosti.
No nestává, já když něco chci, tak si to koupím sama. A partner taky, tuhle se zas přihnal s novým touchpadem, že si udělal radost
a já kdybych to měla pro něj vybírat, tak určitě zapomenu na nějakou super funkci, kterou ten bazmek nutně musí mít. To samý partner, netuší nic o tom, jak maj vypadat správné šperky, popř. z jakého matroše má být oblečení a kdyby mi dal pánev, tak s ní dostane leda po hlavě
a už vůbec bych si nenechala koupit auto, určo by mělo hnusnou barvu a nemělo parkovacího asistenta
Nebo to co potřebujem vyberem spolu a nenecháme se stresovat nějakejma Vánocema. Takže u nás pod stromečkem frčí maličkosti za pár korun. ![]()
S dárkama je to u nás tak: v červnu jsem měla svátek, prej co chci, tak jsem mu aby to nezapomněl a nemohl se vymlouvat napsala do diáře přesně k tomu dni: chci ten … parfém, mají ho tam a tam a stojí tolik.
Samozřejmně jsem ho nedostala, v září mám narozky tak jsem myslela, že bude parfém v září, zase nic, a teď před Vánocema se mě ptal co chci tak mu říkám že to má v diáři u datumu 7.6. Tak jsem zvědavá.
mě stačí říct JÉÉ, TO SE MI LÍBÍ a mám zaručené, že mi to ježíšek nadělí
.
A je u toho vždycky tak „nenápadný“, že je mi jasné, že to koupil, ale při rozbalování dělám strašně překvapenou a je to super, jak vidím, že se raduje z toho, že mi udělal radost
. Tchán koupil tchýni pod stromek utěrky
. To bych se snad i urazila ![]()
Ještě když jsme nebyli manželé, dostala jsem krásný zlatý náramek na ruku. Manžel-tehdy přítel, mi ho zabalil do malé krabičky a pověsil na stromeček coby baňku,musela jsem si dárek najít. To bylo moc milé.
My si rozhodně nekupujeme drahé dárky, není na to,ale vždy máme pod stromečkem překvapení, které kupujeme tak,aby o něm ten druhý nevěděl. I to moc potěší
.
Užívej si toho luxusu,že dostaneš dárek- překvapení a že ho máš s kým sdílet a třeba i pro koho uvařit.
PS. Nejsem moralistka, i já toužím po tom, jet na dovolenou all inclusive, zajet do obchodu a koupit si oblečení, které se mi líbí a nepřemýšlet nad cenou a nad tím,zda je praktické a vynosím ho.