Jak se dnes máte v předvánoční čas? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
23.12.11 16:57
Lakynka píše:
Katka86 píše:
Když jsem byla mladší a bydlela s rodičema,tak jsem dělali bramborák z 15-20kg :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: Pro pět osob :lol: Byla velká spotřeba :lol: Týden jsme ho žrali 5× denně :lol: Ted dělám maličko,do většího hrnce .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: masakr.. Naši vždycky do lavoru, do velkých sklenic a mís:D. No, nevím z kolika, ale tolik určitě ne:D :potlesk: :potlesk:

Trvalo několik hodin,než se oloupaly brambory,měla jsem ruce odmočené jak žaba,fuj,ted mi je uplně na blití,jak si na to množství vzpomenu :lol: :lol: A fakt,5× denně se žralo,večer už jsme byli na prasknutí,ale museli si ještě dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.12.11 17:29

Mastnota, ta váže alkohol, nabaluje na sebe a lépe zmizí z těla :palec:

Takže si udělej něco mastnějšího k jídlu:)) :mrgreen: :mrgreen:

Katka86 píše:
pannda píše:
Ouu, ouu, díky za optání, trápí mě děsná kocovina po včerejším setkání s kolegy z práce…co na to pomůže???
Alcaselcer,nebo jak se to píše,šumivá tableta(byla pokud se nepletu k dostání i za komoušu) nebo antiethanol,vyzkoušeno a funguje.Mlíko bych teda nedala :lol: A nebo na spravení trocha alkoholu,at se srovná hladina chlastu v krvi a není ti tak zle.
  • Citovat
  • Upravit
3278
23.12.11 17:37

Tak já se nemám dnes nic moc, včera jsem se ošklivě porafala s manžou a totálně hnusně jsem ho vytočila, tak mě " práštil" lopatou, se kterou odhraboval na zahradě sníh :mrgreen: Mám mono na rameni a docela bolí, ale mohu si za to sama, řekla jsem mu ošklivou věc a on se neudržel, že prej je pitomej workoholik a že je zdechlý malé postavit sněhuláka( v tom stresu vánočním mi vytekly nervy) :zed: Že to se mu užije, děcko si udělá a pak na něj se*e :lol: …Samozřejmě jsem se urazila a odešla do lesa a nechala řvoucí cácorku s ním a vrátila sjem se až za hodinu, už se mi po malé stýskalo :mrgreen: Tam jsem vztekle v lese kopala do snad každého stromu a nervíky si vybíjela :pocitac: A to mě dodnes žere, že zrovna já to tak mám a že u sousedů je klid a mír atd… :P :lol: Pitomá hádka k vůli mým ujetým nervům :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.12.11 18:45
Larr píše:
Jsem musela mrknout odkud jsi, Ostrava hlásí sníh 8o :mrgreen: :mrgreen:
Pomka píše:
Jo a to počasí mě teda štve. Mohl by napadnout sníh. Tady je mokro, prší nebo mrholí či co, prostě nic moc :(

Jižní Čechy… pořád mokro a vlhko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný