Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lakynka píše:Katka86 píše:
Když jsem byla mladší a bydlela s rodičema,tak jsem dělali bramborák z 15-20kg![]()
![]()
![]()
![]()
Pro pět osob
Byla velká spotřeba
Týden jsme ho žrali 5× denně
Ted dělám maličko,do většího hrnce .
![]()
![]()
![]()
![]()
masakr.. Naši vždycky do lavoru, do velkých sklenic a mís:D. No, nevím z kolika, ale tolik určitě ne:D
![]()
Trvalo několik hodin,než se oloupaly brambory,měla jsem ruce odmočené jak žaba,fuj,ted mi je uplně na blití,jak si na to množství vzpomenu
A fakt,5× denně se žralo,večer už jsme byli na prasknutí,ale museli si ještě dát ![]()
Mastnota, ta váže alkohol, nabaluje na sebe a lépe zmizí z těla ![]()
Takže si udělej něco mastnějšího k jídlu:))
![]()
Katka86 píše:pannda píše:Alcaselcer,nebo jak se to píše,šumivá tableta(byla pokud se nepletu k dostání i za komoušu) nebo antiethanol,vyzkoušeno a funguje.Mlíko bych teda nedala
Ouu, ouu, díky za optání, trápí mě děsná kocovina po včerejším setkání s kolegy z práce…co na to pomůže???A nebo na spravení trocha alkoholu,at se srovná hladina chlastu v krvi a není ti tak zle.
Tak já se nemám dnes nic moc, včera jsem se ošklivě porafala s manžou a totálně hnusně jsem ho vytočila, tak mě " práštil" lopatou, se kterou odhraboval na zahradě sníh
Mám mono na rameni a docela bolí, ale mohu si za to sama, řekla jsem mu ošklivou věc a on se neudržel, že prej je pitomej workoholik a že je zdechlý malé postavit sněhuláka( v tom stresu vánočním mi vytekly nervy)
Že to se mu užije, děcko si udělá a pak na něj se*e
…Samozřejmě jsem se urazila a odešla do lesa a nechala řvoucí cácorku s ním a vrátila sjem se až za hodinu, už se mi po malé stýskalo
Tam jsem vztekle v lese kopala do snad každého stromu a nervíky si vybíjela
A to mě dodnes žere, že zrovna já to tak mám a že u sousedů je klid a mír atd…
Pitomá hádka k vůli mým ujetým nervům ![]()
Larr píše:
Jsem musela mrknout odkud jsi, Ostrava hlásí sníh![]()
![]()
Pomka píše:
Jo a to počasí mě teda štve. Mohl by napadnout sníh. Tady je mokro, prší nebo mrholí či co, prostě nic moc
Jižní Čechy… pořád mokro a vlhko ![]()