Jak se dostat do Zoo Ostrava?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se dostat do Zoo Ostrava?
Ahoj ženy, jsem na mobilu, tak omluvte případné chyby a pod. Syn mě přemluvil k výletu do Ostravské zoo a za chvíli se budeme potřebovat dostat ze Svinovskeho nádraží právě do Zoo. Poradite prosím jak? A prší v Ostravě? Protože u nás ano a přesto jedeme.
takový spontánní nápad no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prsí a je tu hnusne, ale zase bude moznost zaparkovat. Pokud jedete vlakem, je lepsi vystoupit na hlavaku a pak jet 108 a prestoupit na 104.. bohuzel lepsi spoje nam dutohlavove zrusili.
pokud ze svinova, tak bych jela tramvaji na náměstí republiky, kde je přestup na 104. Na oboje staci v pohode sms jizdenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a 108 a 104 jsou trolejbusy, 104 momentalne jezdi jako autobus:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pršelo, ale asi už nebude.
Tramvají na Náměstí Republiky a tam najít trolejbus přímo do Zoo.
Ale raděj ještě počkej, naposledy jsem tak jela hodně dávno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Pršelo, ale asi už nebude.Tramvají na Náměstí Republiky a tam najít trolejbus přímo do Zoo.
Ale raděj ještě počkej, naposledy jsem tak jela hodně dávno
já nevím jak u tebe, ale bydlím vedle zoo (skoro) a prsí.. zatazeno, pred bourkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC díky moc. SMS jízdenka? A jak to funguje prosím?
většinou jezdíme všude autem, ale teď jedeme vlakem, takže jsem z toho trochu v lese. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet díky. No podle hodinového počasí to vypadalo celkem slibně, tak snad nás to nezklame. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se dívala na radar… No ale zas se tam něco tvoří, tak kdoví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
@MarieOVMUC díky moc. SMS jízdenka? A jak to funguje prosím?většinou jezdíme všude autem, ale teď jedeme vlakem, takže jsem z toho trochu v lese.
na kazde zastavce to je napsane i v kazdem dopravnim prostredku od mhd je navod…
http://www.dpo.cz/…izdenka.html
posles sms na jejich cislo ve tvaru, který potrebujes, napr já, jako dospela si poslu dpo70 na cislo 90230 a behem 3 minut mi prijde na mobil jizdenka. Pri kontrole ukazu jen jizdenku v mobilu.!bacha chodi to opravdu nejdrive po 2-3 minutach a ve vozidle uz musi byt prijata…
preji hezkou zoo, je tam spousta hezkych pavilonu, kde se da vydrzet i dest, mozna ze to prestane, ale nemyslim si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Já se dívala na radar… No ale zas se tam něco tvoří, tak kdoví.
tak vidim, co mam nad hlavou:D bacha na to, v nebi maji magicky predel mezi slezskou a moravskou ostravou, vcera jsem jela kolem 22 domu a v ostrave lijak jak prase, bourky, na sadu bozeny nemcove v tom podjezdu tak metr vody a prejedu na slezskou, sucha silnice… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.