jak se jezdí s loolou?

156
27.3.06 18:20

jak se jezdí s loolou?

ahoj všem. ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s golfkama loola od bebe-confort. sedačka se dá připevnit proti směru jízdy,což je moje preference, ale nedá se nastavit do vodorovné polohy a připadá mi trochu hůř ovladatelný. teď jezdíme s jané nomad a ten je skvělý, jen se v něm malé nelíbí že na mě nevidí :cry: - proto uvažuju o změně.díky za každý příspěvek jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
28.3.06 08:29

Barrero,Loolu nemám,ale co se sedačky tohode typu týče,tak mám stejnou (BBC Opera),ona nejde vyloženě naplacato,ale do lehu ano,prostě jen je zadeček trochu níž,než nožičky…mým holkám se v tom spinká hrozně pohodlně…

Ale ty sedačky jsou malý…holky mám štíhlé,tak je to prima,ale nějaké „oplácané“ mládě by v tom bylo hodně fest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.3.06 10:36

děkuju amazonko,je škoda že mi ten kočárek nikde nepůjčí na ozkoušení, nerada bych se unáhlila… ale je to jediná varianta golfek s otočnou sedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.3.06 11:58

No,já netuším,odkud jsi,ale já kupovala kočár z druhé ruky…a potřebovala jsem nejřív vědět,jak bude sedět…
No a tak jsem v Praze v Babyparku testovala jak o život.Nám právě tenhle způsob polohování hrozně vyhovuje,takže teď přemýšlím,jestli jako golfky nevzít taky Loolu…

Jinak myslím,že kdekoli,kde ho nalezneš v prodeji (to zjistíš v "prodejcích na www.bebeconfort.cz ) ti ho půjčí na vyzkoušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.3.06 15:18

jsem z prahy.vcera jsem ho zkousela ve spuntiku na letne, moc prostoru tam neni ale prisel mi tezky na manipulaci - nadzvednuti pri najezdu na chodnik jsem si predstavovala a asi by to nebylo uplne lehky.my ted mame ten nomad a s tim se jezdi fakt krasne, jenze - nevidime se s johankou a to je ten hacek… jinak se mi loola taky libi. v babyparku ti ho pucili i ven nebo jen tam u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí