Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj všem. ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s golfkama loola od bebe-confort. sedačka se dá připevnit proti směru jízdy,což je moje preference, ale nedá se nastavit do vodorovné polohy a připadá mi trochu hůř ovladatelný. teď jezdíme s jané nomad a ten je skvělý, jen se v něm malé nelíbí že na mě nevidí
- proto uvažuju o změně.díky za každý příspěvek jana
Barrero,Loolu nemám,ale co se sedačky tohode typu týče,tak mám stejnou (BBC Opera),ona nejde vyloženě naplacato,ale do lehu ano,prostě jen je zadeček trochu níž,než nožičky…mým holkám se v tom spinká hrozně pohodlně…
Ale ty sedačky jsou malý…holky mám štíhlé,tak je to prima,ale nějaké „oplácané“ mládě by v tom bylo hodně fest…
děkuju amazonko,je škoda že mi ten kočárek nikde nepůjčí na ozkoušení, nerada bych se unáhlila… ale je to jediná varianta golfek s otočnou sedačkou.
No,já netuším,odkud jsi,ale já kupovala kočár z druhé ruky…a potřebovala jsem nejřív vědět,jak bude sedět…
No a tak jsem v Praze v Babyparku testovala jak o život.Nám právě tenhle způsob polohování hrozně vyhovuje,takže teď přemýšlím,jestli jako golfky nevzít taky Loolu…
Jinak myslím,že kdekoli,kde ho nalezneš v prodeji (to zjistíš v "prodejcích na www.bebeconfort.cz ) ti ho půjčí na vyzkoušení…
jsem z prahy.vcera jsem ho zkousela ve spuntiku na letne, moc prostoru tam neni ale prisel mi tezky na manipulaci - nadzvednuti pri najezdu na chodnik jsem si predstavovala a asi by to nebylo uplne lehky.my ted mame ten nomad a s tim se jezdi fakt krasne, jenze - nevidime se s johankou a to je ten hacek… jinak se mi loola taky libi. v babyparku ti ho pucili i ven nebo jen tam u nich?