Gesslein - Vision S

Anonymni
22.3.06 22:36

Gesslein - Vision S

Ahoj,

pro našeho prvního broučka hledáme kočárek. Moc se mi líbí kočárek http://www.ekocarky.cz/…in/vision-s/ . Vypadá velice prostorně a je hodně vzhledově pěkný. Ráda bych se zeptala na Váš názor a na zkušenosti s tímto kočárkem nebo obchodem.

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2617
23.3.06 20:34

Ahoj,
já mám Gessleina doma, teda starší variantu (cca 3 roky starý). Koupily jsme ho již po jednom dítě a jsem s touto značkou mooooc spokojena. Když vidím a slyším některé kočárky, které jsou třeba rok staré, tak je to děs. Tendle teda krom vyšisované barvy je v super stavu (žádné vrzání, skřípání, vyklání apod pazvuky a neřesti).
Opravdu super značka. :wink:
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 12:55

Ahoj,

ja mám kočárek od Gessleinu. Je to model Future. Kupovali jsme ho na podzim. Přes zimu jsem s ním byla opravdu spokojená. Díky velkým kolečkům se projížděl sněhem uplně v pohodě a prcek se v něm cítí spokojeně.

Peta+Matyáš

• Citovat
  • Upravit
1753
24.3.06 13:07

Ahojte dievčence,

po siahodlhom pátraní na internete som sa i ja nakoniec rozhodla pre GESLEIN trojkolku (asi vision), rozhodla kvalita a hlavne váha.

Mám ale otázočku : je tento kočík vhodný už od narodenia ? myslím s použitím tej tašky pre mimi ? Termín mám v červenci a podľa všetkého to bude hodne veľké dieťa …

diky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 15:26

gesslein je nejlepsi volba

Taky mame Gessleina, model M2 a je uplne super. Rozhodne ti ho muzu doporucit, opravdu kvalitni vyrobek, takze se nemusis niceho bat.
Nas malickej ma z nej taky radost :)
Obchod na http://www.ekocarky.cz/ znam, jedna kamaradka tam nakupovala a pry uplne bez problemu, dovezli ji ho az domu … koupila si tedy myslim model Future, ale ten tam prave taky maji. Doporucuju!

• Citovat
  • Upravit
1753
24.3.06 15:43

Pavlinkaa : ďakujem ti hlavne za ten kontakt, hneď som tam i napísala svoje dotazy a určite sa tam pôjdem i pozrieť osobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.3.06 16:29

Ahoj holky,ja som mala dva kocarky od Gesslein(trojkolky)Nedam na ne dopustit su kvalitne,priestranne, lahucke a mne sa velmi paci aj ich vzhlad.Pouzivala som ich od narodenia.Ked boli este drobci nosili sme ich v taske a neskor sa taska rozlozi na fusak.V lete som uz ako trojmesacneho Tobiaska vozila len bez tasky aby mu nebolo moc teplo.Da sa vybrat vela farebnych kombinacii aj farba konstrukcie. www.forbaby.sk vyhradny dovozca tejto znacky na Slovensku.Obchod maju len v Bratislave.Super personal predvedie kocik,ma mnozstvo doplnkou ale nevyhoda,ze sa objednavaju a cakate aj 2mes.Teda ak si vyberete inu farbu alebo druh ako maju na predajni. Vsetky modely sa daju vidiet na www.gesslein.de

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.3.06 17:30

Ahojky holky,
my se rozhodli taky pro tuto značku, moc se nám líbí, samozřejmě už jsme byli v obchodě a vše vyzkoušeli. Ale musím říct, že teď tápu v barvě, mají jich tam hrozně moc. Budeme mít nejspíš holčičku, ale znáte to, nic není 100%, takže ten úžasnej růžovej s šedou nechci raději riskovat. Potom moc nemusím ty kytičky a tak. Katalog mám doma, ale nejsou tam zobrazený ty barvy výplní těch tašek. Vy to risknete? Nebo mi některá z vás poradí, jak se v katalogu orientovat?
Díky moc Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
26.3.06 19:42

Ahoj.

Mám dotázek. Kolik kočárek váží? Možná jsem slepá, ale nějak to nemůžu najít. :wink:

Díky Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.3.06 10:06

Ahoj Beruska, moja trojkolka Vision vazila 12kg.Mozno ta najnovsia Vision S bude mat taku podobnu vahu.Moja bola z kolekcie 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.3.06 14:07

Ahoj holky,
vy, které jste objednávaly tento kočárek přes e-kočárky, jak dlouho jste na něj čekaly? platily jste zálohu? těch barev je taky moře…a kde se dá tento kočár vidět „naživo“?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.06 15:20

Já jsem koukala na Gesslein future v Super baby v Plzni u velkého Tesca, myslím, že tam mají i vision.

• Citovat
  • Upravit
225
28.3.06 17:17

Ahoj holky,rozmyslam zas nad kupou teraz vsak golfiek Gesslein.Neviete ci sa daju niekde vidiet v Prahe.Pripadne ak ich niektora mate ci odporucate.Teraz mam Quiny Buzz ale ked proste Gesslein je moja srdcovka tak spekulujem o vymene.Myslite,ze su lepsie?Dakujem za kazdy nazor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
28.3.06 17:21

Ahojky holky,
chtěla jsem zeptat některé z vás, co máte trojkolku, jestli je stabilní?
Kočárek Gesslein jsem v Praze neviděla, ale bohužel nejsem z Prahy, jen jsme tam objížděli obchůdky, mají ho v Plzni a pak v Německu.
Jo a dík za odpověď. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.3.06 17:29

Ahoj Lenko,su stabilne prvu som mala v roku 2002 a druhu 2005 a ta bola dokonca este sirsia a tym padom aj stabilnejsia ako ten starsy model.Jazdila som s kocarkom na korculiach a ani raz sa mi nestalo ,ze by sa prevratila a to sme niekedy sli docela sviznym tempom.Hmmmm toho som sa obavala,ze v Prahe nebude k videniu.Ja som si ich kupovala na Slovensku.Budem musiet asi skocit zas omrknut aj golfky.No este vaham ci vymenit alebo nechat Quinny Buzz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí