Gesslein - Vision S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
2.2.07 14:27

To jsem možná psala loni já, ověřené to nemám, tvrdili nám to u nás v Super Baby www.gesslein.cz, tenkrát měli mít výhradní zastoupení Gesslein, jak teď nevím. Tenkrát snad ani nikde jinde nebyly krom www.ekocarky.cz. To by sis musela jedině někde domluvit, jestli mají barvu, co chceš a udělat si výlet. O oiginálním slunečníku jsme taky nejdřív uvažovali, ale byl zbytečně drahý (už nevím, kolik), tak jsme koupili neorig.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.2.07 14:36

Cacorinka: jaký neorig. slunečník jste nakonec koupili? U těch neoriginálních jsem se původně obávala, že by tam nedržely jako přibité. Zabrousila jsem na stránky výrobce a teprve v jejich katalogu je uvedena hmotnost kočárku (přesně jak jsi psala, 15 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.2.07 14:44

Já objednávala tenkrát něco na www.detskydum.cz, tak jsem ho vzala tam, obyč. černý, mám ten za 490,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.2.07 14:54

Cacorinka: moc děkuji za odpovědi a ujasnění některých věcí. Internetový obchod http://www.detskydum.cz/ jsem neznala, ale mají tam zajímavé věci, tak jim to tam prošmejdím. Na slunečník se tam právě dívám, asi taky nakonec skončím u neoriginálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.07 22:31

vision

ahoj holky,
jsem tu nova. gesslein vision s sem si objednala prave dneska. myslim ze slunecnik neni potreba,jelikoz strecha je rozepinaci a polohovatelna dle potreby,aspon tak sem to ja pochopila. Ale spis zvazuju jestli mi k necemu bude ta u nastavba,pani nam ji na leto moc chvalila,ale nevim,nemate s tim nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
1493
13.2.07 21:01

Ahoj holky,
tak jsem si ho objednala … šedomodrý (barva 06-44) - bude se hodit barevně k hlubokému kočáru, který mám doma (taky šedomodrý a který si chci nechat na další dítě - bude-li mi přáno).
Je to verze s loop, jen sporťák, k tomu nánožník, fusak a pláštěnku.

Má dorazit za 4-5 týdnů, jsem na něj zvědavá.
Synka ještě vozím v hlubokém, ale už se mu tam moc nelíbí, protože nevidí ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.2.07 17:08

Ahoj holky,

mám pro vás novinku ohledně tohoto kočárku - už (asi od ledna) se vyrábí pouze s nafukovacími koly. Já jsem ještě dostala na výběr od prodejce, že pokud chci kola plná, tak by mi je tam namontovali z nějakého staršího modelu, který mají na skladě (ale mnou objednaný kočárek už prý přijde s nafukovacíma).

Z jakého přesně materiálu jsou ta plná kola? Z plastu? Nevím, jak se mám rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.07 17:10

myslim ze je to jedno,kamoska co ma nafukovaci,tak si stezuje ze casto pichne a tak co ma ty plny,tak zase ze se dost ojizdi,tak bych se asi rozhodla podle ceny nahradnich. Ja objednala pred tydnem,tak sem zvedava,jaky kola nam prijdou,nikdo nic o nafukovacich nerikal
 Bea

• Citovat
  • Upravit
1493
16.2.07 17:29

No já se právě rozhodnu podle toho, z jakého materiálu ta plná kola jsou … pokud jsou plastová, tak jsou asi při jízdě hlučnější než kola nafukovací - můj syn je hodně citlivý na zvuky a při „hlasitější“ jízdě by asi neusnul.

Nevím, jestli jsou ta plná kola plastová nebo gumová, jen jsem všude našla, že to jsou kola s vzduchovými bublinkami, ale z čeho jsou, to nikde nepíšou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.2.07 17:42

Ahoj. Já mám gumová a nevržou, ani žádné jiné zvuky nevydávají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.2.07 17:43

Tak jsem se na ta kola ptala prodejce a ta plná jsou prý PU plastová, tak si asi vyberu nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.07 23:56

Mam tri deti kocarky Geslein jsem vyzkousela ruzne,s touto znackou jsem nadmiru spokojena.Nyni mam golfky "BABY BUGGY,,na ktere lze upevnit i autosedacku.Ke kocarku jde dokoupit taska na mimi,fusak a taktez autosedacka v jedne barve.Lze koupit i tasku ke kocarku s prebalovaci podlozkou. :lol: Taktez jsem pouzivala trojkombinaci s taskou na mimi kocar je velmi prostorny snadno ovladatelny a ma spoustu vymozenosti.Muzu vrele doporucit mam zkusenosti i s jinymi znackami ale znovu bych se rozhodovala pro Geslein.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.2.07 15:09

ahoj a vyuzila jsi u nektereho z nich tu U nastavbu,ja porad nevim jestli si ji mam doobjednat nebo ne. Cekam kvetnatko a tak premyslim,ze bych leto uz odvozila ve sportaku v leze s tou U nastavbou.Jen neznam nikoho kdo s tim ma zkusenosti.
diky predem za zradu 8)

• Citovat
  • Upravit
1493
27.2.07 21:10

Co je to ta U nástavba? U kočárků Gesslein se dává do sporťáku taška na dítě (čímž se ze sporťáku dělá hluboký kočár), pokud vím, ale o nějaké U nástavbě jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.3.07 19:01

Holky nevíte některá, kde by se dala trojkolka Gesslein Vision S vidět na vlastní oči v některé prodejně na Sev. Moravě (Ostrava, Olomouc, Opava apod.) :?: Nechce se mi riskovat koupě přes internet bez předchozího vyzkoušení :)
Děkuji
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí