Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein Future@deimoska píše:
Ahoj,
kočárek používám dodnes - již 7 let. Vozí už 4. dítě a za tu dobu provozu na jeho vzhledu ani funkci nejsou žádné vady. Takže zpětně kočárek hodnotím jako velmi kvalitní. Samozřejmě je méně stabilní než čtyřkolky, ale se správnou technikou jízdy se to dá zvládnout. Oproti čtyřkolce je potřeba méně síly na jeho ovládání (např. zatáčení apod.), méně pohodlné je najíždění na obrubníky, nástup do MHD. Na nakloněné rovině se musí kočárek držet oběma rukama, může hrozit jeho převrácení.
Stejně by se asi jezdilo s čtyřkolkou, která má obě přední kola otočná, ale tam by mohl být problém při jízdě ve sněhu, kdy si každé kolo chce jet jinam. S tříkolkou se ve sněhu jezdilo celkem dobře.
Děkuji za informace, v pátek se jedu na něj podívat k jedné paní, zatím splňuje všechny mé požadavky a i díky Vám mě utvrdilo, že bude dobrý
jen se modlím aby se nám vlezl do auta, máme zatím felicii…
a dá se kočárek složit i se sedačkou? Nebo musím nástavbu sundat? děkuji ještě jednou děkuji
Jde složit i se sedačkou. Bohužel nevím, jestli se vejde do Felicie. Když mi napíšete svou e-mailovou adresu, mohu poslat podrobné internetové stránky o kočárku, které jsem měla před několika lety na webu, ale už nejsou nikde zveřejněné. Tam jsou i veškeré rozměry složeného, nesloženého atd.