MHD s golfáčem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
20.3.06 12:41

MHD s golfáčem

Ahoj maminky :D , protože jsem nezkušená mamča, co se týká jízdy s kočárem po Praze MHD, potřebovala bych poradit, jak na to… Já se chystám už s golfáčem a vážně jsem zvědavá jak to zvládnu, hlavně jízdu po eskalátorech dolů… no a pak jak vynášet kočárek do tramvaje, teda jakým směrem, sama kočárek rozhodně neunesu 8O , možná se ptám úplně hloupě a určitě potřebuju zkušenosti, ale zajímalo by mě, jak to praktikuje s golfkama vy. Díky moc za odpovědi, rady a fígle … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
20.3.06 13:00

Ahoj,

tak nevím, rozhodně nejsem nějaké lamželezo (54 kg :wink: ), ale golfky to tramvaje určitě unesu sama.

Eskalátory taky nemám moc ráda, ale s golfkama se to dá. Když jedu nahoru, tak je držím zezdola a když jedu dolu, tak je přidržuju ze strany. Navíc v mnoha stanicích je výtah…

Prostě s golfkama bych se do HMD určitě nebála.

pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.3.06 13:08

Ahoj.

Nejsem z Prahy, takže s eskalátory neporadím. Sice je u nás taky máme, ale v obchoďáku je i normální výtah. :D
Trojkombinaci a podobné těžší kočáry se vynášejí a vnášejí rukojetí otočenou do vozu. Na druhé straně se dají chytnout podle typu - brzda není nejlepší - špinavá - my chytáme za pevný košík ( u některých to nejde). Občas jsem si připadala jako soumar. :evil:
Golfáčosporťák mám lehounký - jen 7 kg, ovšem syn už tak lehká váha není. Do schodů oba vynesu celkem v pohodě, do MHD je to horší (hlavně nahoru, dolů to jde). Sklopím boudičku, zaaretuju kolečka (lépe se trefuju a nemám kalhoty od bláta z otočených kol), levou rukou chytám u nožiček a pravou za tyčku za boudičkou ( to ovšem záleží na konstruci kočárku). No chce to pořádný trénink. Nízkopodlažní vozidla jsou stejně nejlepší. Bohužel často přecpaná kočáry, a občas s nemožným řidičem, který zaparkuje tak daleko od ostrůvku, že člověk stejně musí zvedat. :roll:

Dopravě a přepravě ZDAR!

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí