Dobrý hluboký kočárek

827
16.3.06 17:18

Dobrý hluboký kočárek

Holky,

dejte mi, prosím, tip na dobrý hluboký kočárek, použitelný pro dítě, které se narodí na konci dubna.

Mám to „za pár“ a pořád nevím, co koupit. Všichni doporučují na mimčo hluboký, ale jaký???

Díky,

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
16.3.06 17:29

Ahojky Bebet,

mně se líbí kočárky zn. Bebecar, sama tedy hluboký kočárek nemám, ale čtyřkombinaci, ale do tohohle bych tedy šla, další věc je ovšem cena.

http://www.bebecar.cz/p_style_at.html

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.3.06 17:33

Ahojky, my jsme chtěli jako hluboký kočár koupit Inglesinu Magnum. Je to vlastně 3kombinace. Jelikož nám ho měli platit tchýně s tchánem, řekli, že je moc drahej, ať si vybereme levnější. Celá naštvaná jsem vybrala polskej Deltim Skippy. A udělala jsem dobře. Sice je těžkej (cca 20kg), ale mimčo po narození neváží skoro nic, takže se to dá. Hlavně z těch hlubokáčů co teď prodávají má tenhle snad největší plochu na ležení. Když bylo malýmu půl roku, koupili jsme lehounkej sporťáček a jsme moc spokojený.
Tudíž moje rada zní - buď koupit pořádnou, ale LEHKOU 4kombinaci (od Jané třeba) nebo koupit obyč. hlubokáč a pak pořádný, bytelný, lehký sporťák.
Ten hlubokej kočát jsem do auta prostě sama nedostala, proto také záleží na tom, jestli budeš s prckem hodně cestovat autem…

Přeji dobrý výběr a hodně štěstí mimískovi až se narodí :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
16.3.06 17:48

Ahooj…záleží co od kočárku očekáváš,ale určitě bych šla spíše do nějaké trojkombinace s delší ložnou plochou tu mají např. kočárky Růžový panter ,Dorján a plno dalších.Pokud bude za rok zima jako letos oceníš to a stejně na jaře na 70procent budeš kupovat nějaký jiný kočár golfky,menší sporták,apod…Musíš počítat,že tvé mimko bude mít v prosinci skoro 10.měsíců a do kočárku bude chodit v kombinéze a fusaku.My máme nyní 9.měsíců a kočárek Firkon s delší ložnou plochou a jak sem ted ráda i když mohl by být širší možná uvidíme příští zimu letos se vejdem v pohodě.Perfektní na ložnou plochu mi přijdou dorjány a nejsou až tak drahé.Tot můj názor.Mrkni tady mají pěkný výběr kočárků spíš i pro představu:
 http://www.kocarky-ruzovypanter.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.3.06 17:55

Já mám taky kočárek pravděpodobně polské výroby Bohemia Patron Athena. Byla jsem s ním snad 5× venku a už máme jednou promazaný kolečka, protože děsně vržou a dneska začaly vrzat znova. Takže bacha.
Jinak je to moc pěkný kočár, ale s těma kolečkama je to fakt na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.3.06 17:57

Patron je český.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
16.3.06 21:49

Jámám taky patron a jsem s ním moc spokojená. Má nadstavby hluboký a sporťák, který si můžeš, ale nemusíš dokupovat. Takže to není klasická trojkombinace, ale opravdový hluboký kočár. Je to Patron Leda Plus. A taky myslím, že je to český kočár. Šťastnou ruku při výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
16.3.06 22:07

Kočárek

Pěkný večer přeji,

my jsme měli kočárek Roan Marita, je to 3-kombinace,ale hluboká vanička byla dost velká a prostorná, kočárek měl nafukovací kola,takže se s ním v zimě parádně jezdilo. Je to polský kočárek, koupili jsme ho přímo v Polsku za 6000,– v Ostravě v Lase ho prodáají za 10 000,–!!! Používali jsme ho půl roku a nyní mame sportak X Lander:-)
Takže , i když je Roan Marita z Polska svou kvalitou se vyrovnal kočárkům z kamenných obchodů v ČR:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.06 22:30

Ahoj, doporučuji hluboký kočárek Peg Perego. Vozím v něm už druhé dítě a nedám na něj dopustit.
Můžeš si vybrat zvlášť podvozek a korbičku, na podvozek se dá připevnit i Peg Perego autosedačka, tuhle výhodu má ale i spousta jiných kočárků.
Mě se na hlubokém Peg Peregu líbí hlavně velikost korbičky.
Dceru jsem v něm vozila do 8 měsíců, syna vozím ještě dnes, kdy je mu 9 měsíců, i když už ho tam musím trošku „poskládat“ :). Čekáme na jaro a pak vytáhneme golfky, taky Peg Perego :-).
Snad se dočkáme :)!
Přeji šťastnou ruku při výběru!
 Olinka

• Citovat
  • Upravit
386
16.3.06 23:58

Připojuji se k Bébécáru. Mám ho doma, samostatnou vaničku + sporťák. Je naprosto úžasný má spoustu vychytávek.

Více v diskusi: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Nebo: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
17.3.06 00:17

Babet ten Roan dělá dva hluboké a to Cortinu a Maritu.Jediný rozdíl myslím je že u Marity je v hlubokém provedení i polohování do sedu.Jinak je k oboum sportovní sedačka.Já mám od této značky jejich třetí kočár a to kombinaci Hugo(váha 14kg).Původně jsem chtěla Maritu ale nevím kam by jsme v autě dávali hlubokou korbičku když máme malého ve vajíčku.Huga složíme komplet do kufru.Patří mezi kočárky s největší ložnou plochou.Šířka je myslím jako u ostatních přes 30cm ale délka kočáru je 97(čistá bez polstrování myslím 92cm).Do našeho výtahu v paneláku se vleze jen musím dávat nahoru rukojeť(je přehazovací).Myslím že se Tadeášek ještě příští zimu do něj pěkně vleze i když bude mít v prosinci rok.Nějaký lehčí sporťáček budu plánovat až od příštího jara.Jo a já ho kupovala v Olomouci kousek od náměstí a Cortina se tam pohybovala do 6000 a Marita myslím do 7500.

Tak dobře vyber.

Martina a Tadeášek 3m15d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
17.3.06 05:51

Patron - Athena,Delfy a ještě jeden druh je české výroby, zbytek se vyrábí v zahraničí.
Máme Delfy a viklají se nám kolečka, kde není brzda :x
Evka a mimi 8.týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.3.06 08:42

Tak jestli bych mohla reagovat na kočárek Roan tak zde je má zkušenost - teda zkušenost mé kamarádky. Když jsem se loni rozhodovala o koupi kočárku vážně jsem uvažovala o kočárku Roan Marita (Costina je v podstatě skoro stejná). Byla jsem přímo v jedné ostravské prodejně, která prodává jen tyto kočárky a má jich tam vystaveno snad 30ks. Jako nové vypadají opravdu nádherně. Zato po 6 měsíčním používání vypadá jako po třetím dítěti. Sešlé potahy, vyšisované sluníčkem a sešlá barva, klouby ve kterých se kočárek houpe tak jsou povolené a vržou, no na první pohled - klasika z Polska. Poláci vyrábějí kočárky na první dojem, ale po pár měsících je to hrůza. Jsem strašně ráda, že jsem si vybrala Bébécár, cena byla sice dvojnásobná, zato po 10 měsících vypadá kočárek pořád jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
17.3.06 08:48

Pokud bys chtěla kombinovaný,ne polský a ne zas moc drahý tak bych se určitě podívala na Patron bohemia.....všechny jsou české výrobky a jestli se dováží součástky ze zahraničí…? (tady jsou taky cizí továrny ne?) Včšechny jsou dost prostorný a to i na délku…

Fenix 4
http://www.patron-bohemia.cz/…_180_150.jpg

Apollon Alux
http://www.patron-bohemia.cz/…6a_0_300.jpg

Delfy
http://www.patron-bohemia.cz/…d9_0_300.jpg

Jinak já bych hlubokej nekoupila,maximálně kombinaci,ale spíš bych se dívala na to jak vypadá sporťák.Žádný dítě nevydrží ještě v roce v kočárku ležet.Našemu se to nelíbilo dost brzy,takže už v 5m šel do sporťáku (ale šel položit do roviny,což jdou i Patrony) Zrovna tady jedna ženská vozí skoro roční dítě v hlubokým,samozřejmě chce sedět,takže má za zádama polštář a to teda není moc dobrý na páteř…
spíš to ty ženský chtějí na to,aby do korby narvaly velkej nákup :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
17.3.06 09:00

Onlouvám se, netušila jsem, že Patron je český :(

V papírech je napsáno, že je z Polska :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek