Kočárek Emmaljunga

142
12.3.06 17:50

Kočárek EMMALJUNGA

Znáte?
Máte?
Narazila jsem naň na netu, docela se mi líbí, ale neznám nikoho, kdo by emmaljungu měl.
Takže jestli máte nějaké zkušenosti, sem s nimi.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
15.3.06 13:56

To je škoda, že nikdo nemáte zkušenost. Moc se mi líbí, je to taková klasika a myslím, že hodně vydrží. Snad si ho budu moct omrknout alespoň na veletrhu v Brně. Ale to nenahradí zkušenosti maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
15.3.06 14:02

Ahoj,

ja ho teda nemam, ale ziji v Norsku a tady jich jezdi hodne. Nevim ted jestli je to primo norsky kocarek, ale mozna i jo. Je tady dost popularni a vysel i docela dobre v testech, ktere tady delal jeden casopis ala Maminka. Je ale docela drahy.

Mika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.3.06 16:24

Ahoj Miko,
díky, že jsi se ozvala. Drahej potvora je, a právě proto hledám zkušenosti, jestli za to stojí, nebo se mám na to vyprdnout. V dnešní době umělých hmot si raději připlatím, když budu vědět, že mi v klidu odvozí dvě děti za sebou, než abych koupila nějakej vergl, kterej se nám za půl roku rozpadne a spotřeba bude 2 kočárky na jedno dítě, čímž nic neušetřím, naopak. A navíc se mi fakt líbí. Myslím, že je švédskej. Švédům v kvalitě vozidel věřím, Volvo je taky auto na celej život.
Tak se měj na tom severu fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
15.3.06 16:30

Ahoj,

mas pravdu, ze je svedskej. Koukala jsem na jejich stranky. Asi i dost vydrzi, stejne jako norska znacka Simo. Hodne se tady ty kocary prodavaji z druhe ruky a vypadaji slusne. Takze si myslim, ze opravdu vydrzi.
Stastnou volbu.

Mika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
15.3.06 16:31

kočárek

Ahojky,

samotnou mě zajímalo, jak ten kočárek vypadá…ale na spotrebitel.cz je info o tom, že může dojít nečekaně k odbrzdění kočárku… podívej se.
 http://www.spotrebitel.cz/…587/-1/1379/

papa Veronika Adámek a Berunka Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
15.3.06 17:07

Tak jsem se podivala na ty jejich stranky a pisou tam o tom taky.

Jedna se o kocarky, jezis ted vubec nevim jak to mam prelozit. Ktery maji brzdu, kde „zuby zapadaji do der“ :oops: . Nevim jak se tomu systemu rika cesky. Byla tam chyba v umelohmotne casti toho systemu. Jednalo se asi o 1200 kocarku. Kocary byly vyrobeny na zacatku roku 2004. Dokonce tam pisou i o ktera seriova cisla se jedna.

Tak snad je po dvou letech chyba opravena :P .

Od te doby tam zadna zavada hlasena neni.

Ty kocarky vypadaji opravdu moc hezky a jsou takove robustni, ostatne i vetsina tech norskych kocarky je docela robustnich.

Mika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.3.06 17:32

No, když já těm umělohmotnejm brzdám taky moc nevěřím obecně a cíleně právě hledám i kočárek s normální brzdou, takovou tou, co se nohou skopne na kolečka a basta. To má emaljunga v provedení s podvozkem classic. Což zas nemá přehazovací rukojeť, no je to holky makačka to vymyslet.
Ale když já si nakonec vždycky, řeknu, že naše mamky, tudíž my a naši sourozenci a sourozenci kamarádek, který jsme odvozili v Libertách a Stegnerech taky nic z toho neměly, ani nafukovací kola, ani nastavovací držadla a jak se drandilo, aji v lese!!! A nebyly polstrovaný, nebledly a byly veeeeliký a vydržely všechno i 5 sourozenců po sobě!
Každopádně Euko díky, ale myslím, že to opravdu, jak píše mika už musí mít vyřešeno i u těch umělohmotnejch čurapajtlíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emmaljunga
19.3.11 11:46

Zdravím,
máme kombinovaný kočárek Emaljunga EDGE DUO COMBI, masívní podvozek do jakéhokoliv terénu, prostorný, lehký,dobře odpružený a jede skoro sám. Pohodlný jak pro mimi, tak pro rodiče. Je pravda, že stál skoro 22.000,– Kč a po 14 dnech jsme museli podvozek reklamovat, ale stane se, chybička se vloudí. Bez problémů a zbytečných průtahů nám podvozek na počkání vyměnili za nový, ten slouží už rok bez závad a na vycházkách trávíme denně 4-5 hod.K dostání je pravděpodobně jen ve větších městech, my jsme zakoupili v Brně. Myslím, že z toho co se dá na našem trhu pořídit je to jeden z nejlepších kočárků a pro příští vnoučátko to bude určitě zase on.Přeji hodně štěstí při výběru a hlavně zdravé a spokojené miminko.

• Citovat
  • Upravit
Nikol27
12.9.11 18:28

Kočár je to úžasný, jsem s ním nade vše spokojená ve všech směrech, bohužel je velmi těžký a nejlépe se hodí na procházky, ale v případě cestování je to horší, je totiž velmi náročnýn na prostor. Co bychom, ale neudělali pro pohodlí našich dětí.

• Citovat
  • Upravit
53
13.9.11 17:06

Nicol..ja Emmaljungu mam a nemuzu si ho vynachvalit i co se tyce slozeni do auta narozdil od ostatnich. nemusim sundavat sportovni korbicku, ale slozim ho celej.. prave neni moc kocaru s kteryma to jde. Emmaljunga je proste hvezda mezi kocarkama :-) zitra nebo pozitri mi ma prijit Emmaljunga „golfac“, tak sem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Travule
27.11.11 14:47

Kočárek Emmaljunga Edge Duo Combi

Pokud mohu něco říci ke kombinovanému kočárku Emmaljunga Edge Duo Combi, tak jenom to, že jsme si ho nemohli vynachválit. Pořizovací cena je sice poněkud vyšší, ale ten kočárek vám to ve své funkčnosti mnohonásobně vrátí. Skutečně se s ním dá jezdit i v obtížném terénu, kam byste si s jiným kočárkem netroufly a nejvíc bombastická je ta veliká hluboká korba - na zimu jsme měli ještě teplý fusak a přesto měla naše malá dostatek místa.

• Citovat
  • Upravit
5
28.11.11 22:55

Potkala jsem ho:)

Ahoj tenhle kočárek jsem potkala v tramvaji a upřímně jsem hleděla. Byl to myslím sporťák v něm malé dítě skorosedě a nad ním v místě nožiček bylo umístěno sedátko na kterém sedělo starší dítě. Maminka měla s sebou ještě jedno chodící. Ani jedno dítko v kočárku se nezdálo stísněné. Měly tam místo i na flaštičku. Paní si kočárek chválila že jsou Norové vynalézaví na tyto typy kočárku kam se dá posadit více dětí. Nevím vůbec jak je takový kočár pak těžký atd. NIcméně paní byla velmi spokojená. Tak tot moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika 56
25.1.12 16:31

Ahoj. My jej máme a musím říct, že je opravdu úžasný! Nepotkáte na ulici stejný :D
Já jsem jen měla problém občas v obchodě. Je velký a do některých uliček jsem se opravdu nevešla, navíc je těžký. To ze začátku není až takový problém, ale když má malá 12kg + 16kg kočárek + třeba ještě jdete zrovna z obchodu s nákupem = nic moc. Taky jsem se třeba nevešla u babičky do výtahu :,( Ale je to rozhodně velice kvalitní kočárek a nemuseli jsme řešit ani jednu poruchu. Což se o mích kamarádkách co měli kočárky jiných značek říct nedá.

• Citovat
  • Upravit
12.5.13 20:11

kočárek Emmaljunga - dotaz na materiál - koženka nebo protex?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kdo máte kočárek Emmaljunga, jak jste spokojený s materiálem? nevím, zda koženku nebo protex látku? Nepraská koženka u švu?
Prosím za jakékoliv postřehy. Děkuji Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4