Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...@bassetlady vsimla jsem si pána, co odnášel krabici a Emmaljungou
dam vedet, jak jsme dopadli s tou reklamaci. Jsem celkem napnuta.
@MartaSmich určitě dejte, jestli neodhalím zdroj vrzání a nepomůže domací medicína, tak jim ho tam taky pojedu reklamovat.
Teď mají novinku, ve spolupráci s Boschem udělali nxt s motorkem. Jsem zvědavá na cenu ![]()
@bassetlady mne jednou v servisu měnili kolečko a ještě něco a také mi pak kočár vrzal. Myslela jsem, ze je to podvozek, tak už jsem volala do servisu, co tam s tím dělali, a manžel pak odhalil, že je to to nové kolečko… Promazal ho a bylo po vrzání.. Tak zkuste zkontrolovat kolečka ![]()
@Nipani ahoj, super recenze, byla bys tak hodná a napsala jí i sem , moc by to pomohlo
díky
Pro ochranu bot prodávají nástavec na brzdu, doporučuju dokoupit. O kolečka a brzdu je třeba důkladně pečovat a musí být nafouknutá přesně. Já jednou za měsíc sundám kolečka vyčistím je a taky otvory na podvozku vyčistím od starý vazelíny a vše nastříkán nově. Olej striknu i do brzdy a je mnohem tišší.
@nika.veroni vzhledem k tomu, jak je tam s prominutím zpíč..ně ten ventilek, tak budu ráda, když je přifouknu jednou za půl roku. To vymýšlel debil. Nebo vyrobili i spešl pumpičku?
@bassetlady
taky mam takovy vychytany ventil u Britaxe, nebyla jsem schopna to nafouknout, v cykloservisu byli nadseni a sami rikali,ze to vymyslel de.il ![]()
@bassetlady koupila jsem na Ali nástavec a dofukuju to autokompresůrkem.. Jde to.
Tak hlásím, že reklamace vyrizena. Zřejmě jsme měli jen smůlu, protože už s tim náhradním kočárkem jsem byla spokojená. Kolečka nedrncely a krasne pruzil. Korbicku take dotahly a vsechno super. Takže emmaljunga vše odpustěno.
@MartaSmich tak to je super. A opravili to nebo dali rovnou nový kus? Mě to asi taky čeká, protože to chvílemi vrže úplně šíleně. A je zajímavý, že projedu horší terén úplne v klidu a tichu a najedu na pěkný chodník a začne to vrzat jak blázen. Ale přijde mi, že to nebudou kola, ale to křížení konstrukce.
@nika.veroni můžu se zeptat, používate už sporťák a nánožník?
@nika.veroni díky, mám technický dotaz
na boku boudy jsou 2 patenty pro uchycení nánožníku, a já nejsem schopná vykoumat proč tam jsou 2
Díky
@bassetlady No, je to asi kvůli tomu, čím je mimi přikrytý.. Jestli to má být fest, nebo volnější.. Když mám fusak, tak zapínám na ten první a jen s dekou ten druhej
Já zase nevím, proč má nánožník nahoře u boudy druky k uchycení k boudě, když tam téměř nedosáhnou a když se mi to podaří zapnout, tak mám pocit, že ty druky uletí ![]()