Kočárek Emmaljunga

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
20.1.18 12:57

@Mia 28 Mám koupený NXT90F a mají ho v Trendybaby v Praze a v Babyplace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.1.18 22:02

@nika.veroni A jak se Ti skládá sportáček do lehu? Přijde mi to trošku neohrabané… Jinak my dnes objednali NXT60F, pro nás stačí, jelikož my dítka plánujeme od sebe alespon 3 ročky, takže sourozenecký díl a takovou nosnost potřebovat nebudeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.1.18 13:38

@Mia 28 Pravda je, že se neskládá úplně lehce, ale já jsem celkově naštvaná.. Protože kolem objednání Emmy je takovej humbuk, čekání, nesmí se to posílat..pomalu podmínky jako přeprava presidenta USA (nemluvě o ceně) a ve finále přijde rám odřenej (mohl být oblepenej folií, jako tisíc jinejch věcí v dnešní době, ale bohužel) a čekáš další 2 měsíce. Byla jsem rozhodnutá se na to vykašlat, ale fakt nemám sílu vybírat jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.1.18 18:00

Ahojky, tak zatim jsem nemela stesti videt ho nazivo, musime nekdy zajet dal :roll:
Koukala jsem na net na nxt 60f a nikde to nevidim, jen 90f. My dalsi ditko neplanujeme, jelikoz jedno velke uz mame. Ale mame pejska a tak resim nosnost i kvuli nemu, kdyby si chtel vlezt do kosiku, aby ho to uneslo. Tak prave nevim zda 60 nebo 90…
Jinak take stale resime, zda klasiku sportak(f) nebo vajickovy. Spis se priklanim ke klasice ale vazne nevim co je lepsi :zed:!
Jaka je prosim vnitrni delka hluboke korbicky?
Stale premyslime jeste nad Britax go big(prijde nam z tech kocaru nejpraktictejsi a klasika sportak a prostorny 51×32×23 a super nakup. kosik(i pro pejska),ale uplne me nenadchl design sportaku) a libi se nam Bugaboo buffalo ale tam mi prijde sportak maly(45×25×30)a je to ten vajickovy a kosik pod hlubokou korbou neni moc pristupny na nakupy natoz pro pejska :(
Jiny kocar uz me fakt nenapada. Vse mi prijde male nebo spatny ten kos nebo proste vajickovy sportak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
22.1.18 15:06

Volali jsme do nekolika obchodu jestli maji nxt90f abych nejeli zbytecne a nekde maji vystaveny ale zamluveny a dodaci lhuty kdyby se nam tedy libil jsou az 5mesicu, takze asi nema smysl jet se divat, jelikoz to nestihame do porodu, kdyb opravdu dodali az za 4-5mes :zed:
Takze pokud nejaky napad na kvalitni kombinovany kocarek nejlepe asi s klasickym sportakem a prostorny alespon jako britax nebo emmal.,sem s nim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.1.18 16:49

@jankot https://emmaljunga.com/…/nxt/nxt60f/, tady je ta 60, ale jestli chcete prostorný nkupní košík kvůli psovi, tak tento je malý i na běžné věci, takže to nedoporučuji :) Jinak my chtěli asi ten klasiku sporták, spousta dětí nechce v korbičce jezdit dlouho nebo rychle vyroste a dokud nesedí samo, do té židličky sportáku bych ho asi nedávala úplně.. :think:

Co se Britaxu go big týče, to je mastodont pro nás, jě těžký a taky se oproti Emme dost špatně skládá, a navíc ten design, příjde mi to jako nějaký pytel :D

Taky si nevím rady který už, měli jsme vybraný Cybex priam all terrain, než jsme se dozvěděli, že do terenu není vůbec :D Ale sporták korbičku má velkou jako Emma a vypadá krásně, ovšem my upřednosnujeme funkce a praktičnost než-li design..takže záleží co kdo preferuje..kočárek, co má vše jsme nenašli ani po 2 měsících intenzivního hledání :D Takže tak :pocitac: :zed:

@nika.veroni To je teda anabáze!!! My si objednali to 60F jako první v republice, takže jsem zvědavá jak dlouho jim to bude trvat, porod máme duben…jak píšeš, já už na to nemám energii hledat nějaký jiný, ale možná se ještě kousnu, bhůví jestli totiž příjde a jaký (jelikož naživo vidět nikde nejde) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.1.18 16:51

@jankot Nám ho v Trendybaby v Praze dodali za 3 týdny, ale na reklamaci jsme čekali skoro 2 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.1.18 16:54

@Mia 28 No držím palce… já už akorát v Praze vyzvednu podvozek, snad nepoškozenej, ostatní mám doma. Ale kdyby zase nějakej problém, tak ho celej vracím a jdu do nějakýho za 10tis a neřeším, protože rodím za 2 týdny, snad..tohle už bych asi nezvládla znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
28.1.18 18:12

@Mia 28
Muzu se zeptat v cem vsem je rozdil v nxt 60 f a 90 f?
(Bez ‘f’ uz vim ze je vajickovy sportak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.1.18 01:00

@Mia 28
Nevite nahodou zda nxt 90 z roku 2016 ma ve strisce u korby i sportaku vetrani jako maji ted ty novejsi verze??? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.1.18 08:43

Tak vetrani nema ale koukam ze prodavaji k hluboke korbe letni strisku ake ke sportaku asi nepasuje. Mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.2.18 08:59

@jankot Popsala jsem rozdíl 60 a 90 v předchozí stránce, více k tomu také nemám :) Co se týče starších modelů, tak na ty nekoukám, tak nedokáži říct :) Upřednostnujete vajíčkový sporták nebo klasiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.7.18 23:33

@nika.veroni jste s nim spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.7.18 12:58
@MartaSmich píše:
@nika.veroni jste s nim spokojená?

Je to nejstabilnější a nejbytelnější kočárek, který jsem zatím měla. Opravdu materiály a konstrukce jsou velmi kvalitní - je tedy poměrně těžký. Zadní kola jsou mírně odpružená, takže i terén vcelku zvládne (průměr). Nevýhody zcela jistě servis a cena. S fusakem atd vyšel už na téměř 50tis. Nejprve jsme museli reklamovat rám, porotože přišel poškrábaný nápis, nakonec byl drobně poškrábaný i nový rám, asi je to u každého. nyní se nám ošoupala zadní kolečka (černá vrstva), takže čekám na vyjádření servisu. Záleží na tom, kde ho koupíte. Já čekám na odpovědi věčnost a na dodání zboží taktéž, hrůza. Celkově v ČR je na tom Emma, co se týče dostupnosti dost bledě. Chválím ale babyplace, tam jsou moc ochotní. Jinak je tedy jeden z největších sporťáků. Hluboká korbička má tak 73cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.18 18:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat