Kočárek Emmaljunga

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
3.3.19 00:17

Ahojky, má někdo EMMU Edge Duo s podvozkem, co má vpředu otáčecí kola? Zajímalo by mě, jestli pruží… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.19 13:12
@nika.veroni píše:
@jankot já ho mám a je to jak říkáš.. tím se délka zkrátí. Pak trochu horší polohování, nikdy se mi to nepodaří na poprvé… :think:

Vejde se tam teda vubec ditko do 3 let na leh, kdyz to tvori mantinel a zkrati delku?
A jeste jak se operadlo zafixuje na zvolene poloze(nejak zacvakne?)

• Citovat
  • Upravit
264
7.3.19 18:18
@Anonymní píše:
Vejde se tam teda vubec ditko do 3 let na leh, kdyz to tvori mantinel a zkrati delku?
A jeste jak se operadlo zafixuje na zvolene poloze(nejak zacvakne?)

Tohle prave resime, jestli by tam mel prcek dost mista na ležení, ale ony spis rostou nohy, nam bylo receno. Ale me se zdaji vsechny kocary male😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.3.19 00:18

Ráno změřím :) a ano, nahoru se opěrka jen tlačí a ve chtěné poloze cvakne. Do lehu se vzadu stiskne mechanismus a jde dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.3.19 19:06

Tak sedačka má na délku 100 cm, když se položí do lehu, tak u hlavičky se vytvoří hrana a ta zkrátí délku o cca 10 cm. Pokud o něm přemýšlíte, doporučuji dokoupit pedál pro zvedání kočárku, cca 800,– Kolečka musí být přesně nafoukaná na 0,8 bar zadní a 0,6 přední, jinak se sjíždí pneumatika. Nám občas ujdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
8.3.19 21:28

@nika.veroni
Dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.3.19 20:55

Holky, když tak se hlásím, že mám nxt90 a nemohla bych být spokojenější. Ten kočár je prostě bůh. Zvládne každý terén, skvělý do města, já s ním drncam i do normální tramvaje, nemusím jak trubka čekat na nizkopodlazni.. Ovládání jednou rukou úplně bez problémů. Kvalita zpracování bezkonkurenční. A co jsem ani nečekala, že využiji, je nástavec go double. Takže už v něm vozím dvě děti ;) to už ale do tramvají teda nedrncam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.3.19 21:01

@Nipani já už druhý týden drandím s nxt60 f a kočár super, ale detaily teda bída. Za ty prachy, že z toho polezou nitě 8o , ty otřesné plastové klouby a z přebalovací tašky se mi chtělo brečet. A brzda je teda masakr ( byla jsem zvyklá na kolébkovou), tady je hlučná, tuhá a zabiják pro boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.3.19 21:07

@MartaSmich tak po dvou týdnech ( cca 10km denně) hlásím, že kolečka necvakají, ale někde něco vrže a nemůžu odhalit co a kde přesně. Jsem úplně běsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.3.19 21:25

@bassetlady fakt jo? To u mě je teda vše tip ťop.. Brzda tužší je, to je pravda, ale je na ní spoleh.. Jako druhý kočár mám teď nově Valco trend, tam je kolebkova brzda, a teda moc jí nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.3.19 21:32

@bassetlady děkuji za info. My nakonec celý kocarek reklamovali. Cvakajici kolečka, viklajici se korbicku a uvolněný kloub na madle… při ceně 27 tis Kč za kocarek jsem opravdu zklamaná… do vyřízení reklamace nam zapůjčili stejny kocarek a ten jezdí mnohem lépe, kolečka necvakaji, ale korbicka je stejně uvolněná a madlo take. Nicméně v Trendy Baby mají skvělý přístup. Čekáme na vyřízení reklamace, budu informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.3.19 21:40

@MartaSmich nebyli jste ho reklamovat 14.3. dopoledne? To jsme vyzvedávali náš a byla tam zrovna rodina s reklamací Emmči. No já zkusím vykoumat odkud jde ten zvuk ( on je totiž slyšet jen občas a jen když jedu s malou - takže manžel projel chodbu s prázdným kočárem, řekl nic neslyším a byla jsem vyřešená :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.3.19 21:43

@Nipani no já už ji teda odcvakám rukou, protože bot je mi hodně líto. Ta taška je vymyšlená celkem dobře, ale ta ty prachy ty plastový oka na uchycení popruhu teda dost drtí a opět lezoucí nitě ( naštěstí vevnitř)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.3.19 21:51

@bassetlady ano, to jsme byli my :lol: my jsme ten zvuk natočili na video a to jsme jim tam nejdřív posílali. Pan si to poslechl a řekl, ať prijedeme, že to tam pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.3.19 22:02

@MartaSmich já viděla, jak to řešíte. A říkám manželovi, že mě jebne - jedeme pro kočár a zrovna ho někdo reklamuje :lol:
To mě blba vůbec nenapadlo to natočit, aby mi manžel věřil :palec:
Ale jinak jsem spokojená. V lehkém terénu pohodička, centrum na kočičích hlavách taky super a to krytí před větrem, deštěm i sluncem pecka. Do nánožníku se krásně vejde o fusak z berana. i moje máti je moc spokojená ( a to je co říct). Jen tchyně něco pindala, ale ta za 9 měsíců byla s kočárem 2×, takže nemá poradní hlas. :P a hlavně Maty je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí