Kočárek Emmaljunga

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
17.4.19 22:58

Jo a taky jsem u sporťáku stáhla komplet polstrování, chtěla jsem vědět, jak je to tam uchycený a zpátky jsem to absolutně nemohla dostat.. Myslela jsem, že to zapálím :pocitac: Takže nedoporučuju sundavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.4.19 22:21

@nika.veroni tak ty k ty boude jsem zapnula úplně v pohodě, i když tam prťous ještě měla fusak z berana a dělalo to krásný protifoukací rantlík.
Teď jsem ale zjistila, že se mi u těch větších koleček sjíždí u každého jinak vzorek ( máme ty outdoor). U jednoho je pneu už skoro hladká a druhá má pořád krásný vzorek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.4.19 23:59

@bassetlady máte přefouknutý kolečka. Velký mají mít 0,8 a malý 0,6 bar. Taky jsme to měli. Můžeš mi prosím vyfotit připnutý fusak k boudě? Asi to mám nějak blbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.4.19 18:40

@nika.veroni můžu poprosit o odkaz na ten měřič, ten co màme doma tam nepasuje :(
Posílám fotku, na boku je to přichyceno na ten patent blíž k madlu a vršek úplně v poho k boudě.. Snad takhle stačí. Kdyžtak vyfotím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.4.19 00:56

@bassetlady to je sporťák 90f? Já to tam mám úplně Knop a ten okraj proti větru mi to vůbec neudělá, ani téměř nedopnu druky. Nechápu, co tam mám blbě… Mrknu a pošlu. Jinak autokompresurky mám i na prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.4.19 06:51

@nika.veroni je to 60f

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.5.19 23:23

Ahoj,
zajímalo by mě, je ten kočárek (NXT 90) nějak odpružený? Nebo to pruží jenom na nafukovacích kolech? Ta látka má být vodědolná, není to nějaká umělina, jako třeba ubrus, PVC? Uvažuji o koupi, tak ať nejsem překvapená. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.5.19 23:55

@Zeleňule je odpružený. A ten matroš je super, je to takové hodně festovní plátno. A fakt nepromokne, vůbec není potřeba ta příšerná igelitová pláštěnka, jen když hodně lilo, tak trošinku zateklo zipem u nánožníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
6.5.19 10:16

Díky moc @bassetlady za odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat na sedačku, ze zadu má něco jako síťku? nezatrhává se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.5.19 18:54

@Zeleňule myslíte to prodloužení na odvětrávání v létě? Ona to není úplně siťka, je to taková hodně prodyšná látka. Něco na způsob punčoch, ale žádná umělina. Vůbec, tak v podstatě není čím to zatrhnout. Rohy od ležení jsou měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
6.5.19 21:34

@bassetlady Myslela jsem jako opěrku zad z druhé strany, snad to dobře popisuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.5.19 22:21

@Zeleňule tak to se přiznám to jsem blíž nezkoumala :D zítra kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.19 23:46

Ahoj holky mám objednanou emmu NXT90 na základě katalogu zvažuji změnit objednávku na f verzi že je prý větší a dítě v něm vydrží delší dobu. Už to diskutuji a hledám druhý den ve dne v noci, děkuji za rady a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.5.19 09:39

Ahoj holky, budu moc ráda, když přidáte recenze na kočárky Emmaljunga sem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.5.19 12:26

@Káťa19 Ahoj, recenze na kočárky plánuji napsat. Jenom, co je trochu ozkouším (a najdu čas) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí