Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...@Leiblinka A hoj, je pravda, že verze nxt90 je úzká, sezení je tak 29 - 30 cm. Překvapilo mě to. Na výšku se dá boudička nastavit, na šířku doufám, že se tam dcerka vleze s fusakem, v zimě jí bude 1,5 roku. Měřila jsem i ostatní kočárky, většinou ten rozdíl příliš markantní není: X-lander x- cite má 31 - 32 cm, ale Baby design Lupo má 35 cm a to je znát. A Emmaljunga je zase jediný kočárek, kde malá spí, i když kočár nejede. Tím jak je měkký, pěkně houpe a asi je pohodlný. Zase v tom kolébkovém polohování vidím výhody, malá se nikdy nevzbudí, když ji položím.
@Leiblinka Já mám F a neměnila bych za kolíbku.. Jsem ráda, že se pěkně natáhne ![]()
@nika.veroni přesně a když chce mít nohy zalomené, tak so hodí kopyta přes madlo
@nika.veroni a ještě ohledně těch koleček, měřila jsem tlak a máme to správně a stejně po 3 měsících! je u těch větších komplet sjetý vzorek. Takže se chystám do prodejny co mi na to poví chytrého.
@bassetlady Fakt? My jsme měli taky sjetý zadní, ale Babyplace mi rovnou poslali nový (jsem tam volala) a já jim pak poslala ty moje. Bez problémů. Teď jsem posílali i podvozek na servis kvůli brzdě a za pár dnů byl doma.
@nika.veroni já se tam rovnou stavím a zeptám se, mám tam objednaný ten nástavec na brzdu a tu podložku, tak to vezmu jedním vrzem.