Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo zkušenosti z kočárkem Quinny Zapp, se sportovní úpravou?
Díky Nonu
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappAhoj,
zkus se podívat na RODINU, diskuze o kočárcích, tam se na zapíky pějí nekonečné chvály
To je pravda, adresa je tady http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?….
Je to děs, teď jsem sháněla jiné golfky, dala jsem tam na ně dotaz a nikdo neodpověděl, je to jen ZPP tady a ZAPP tohle
ZAPP tam prostě jede
![]()
Pa,
Věrka
Ahoj,
ZAPPa máme chvilku - koupili jsme ho, protože se jako jediný vejde do našeho pidi auta při 2 autosedačkách a 2 dospělých… Zatím se v něm vozí starší dcera - moc se jí to líbí, já jsem max. spokojená s ovládáním kočárku. Pokud ho srovnám s klasickýma golfkama, které máme taky (Tako), tak se zappem se mnohem líp zatáčí, jde to i 1 rukou, mnohem snadněji vyjedu na chodník, má široký rozchod zadních kol, takže pořád do těch koleček při chůzi nekopu, je úžasně skladný a po zacvičení se je i ta sklapovací manipulace strašně jednoduchá a rychlá. Co mi chybí je nákupní košík dole, vadí mi zákaz věšet jakékoliv tašky na rukojeti kočárku a samozřejmě se nedá sklopit do lehu. Ale s tím jsem počítala při koupi.
Až se narodí miminko, tak bude zapp sloužit jako podvozek pro autosedačku… Doufám, že už to nebude dlouho trvat - dneska mám termín ![]()
Hanka
Mimochodem od vcera jezdime se ZAPPem oholenym, tzn. bez boudicky a zimniho fusaku a dceri je taaak pohodlny, ze v nem sedi jako paša
Dokonce v nem i obcas usne (v kocarku nespi uz od roku), ale na spani to kocarek neni - klimba ji hlavicka, ale na pojizdky s chodicim nespicim ditetem je jednicka
Aspon pro nas! ![]()
Ahoj maminky,
moc by mě zajímalo jak jste s tímto kočárkem spokojené. Malý už má devět měsíců a tak uvažuju o koupi golfáče, tenhle se mi moc líbí, ale hledám vaše zkušenosti a nemůžu najít. Takže mě zajímá, jak to s ním vlastně je, jestli vám nechybí nákupní košík, madlo pro dítě, jetli je tento kočárek dostatečně velký i pro starší miminko, nebo taky jetli je dobře skladatelný a tudíž vhodný i na cestování autobusem. A taky bych chtěla jědět, jestli je opravdu dost stabilní i na procházky po louce nebo lese? Jsem asi moc náročná co?
Každopádně budu ráda, když mi o tom něco víc napíšete. Díky
Kitten
Tak Kitten, játi odpovím. O víkendu jsme cestovali k babičce (autobus-autobus-vlak-pěšky)a super. Do vlaku a autobusu jsme ho složili pod sedadlo. Na zpáteční cestě jsme místo autobusu zvolili cestu pěšky (asi 6km) malej v něm usnul a bylo to v pohodě. Kousek jsme šli po silnici (pohoda) pak kousek polní cesta ( šlo to,ale nechtěla jsme ho moc zabahňovat, prootže předtím pršelo), pak různý chodníky včetně kostek a kamenů a to vše jsme projeli jako po másle až jsme valila oči. měla jsem strach že to nepůjde, prootže s předchozíma golfkama jsme se dřela a nemohla projet ale zapp vyloženě proplul. Doma staščilo umýt kola a je jak novej
A to jsme celou dobu jela s odblokovaným předním kolem.
Opravdu obstál na jedničku s hvězdičkou. Starší dítko se tam vleze v pohodě.Už jsme sem dávala několikrát fotky, jsou tady http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… (malej měří 95cm)
Košík mi nechyběl, koupila ujse si NEoriginál tašku se spoustou kapes. S košíkem bych ho tak rychle nesložila a byl by hned těžší,ale na MMB je paní co šije pod sedátko kapsu a všichni si ji chválí. Nenarušuje stabilitu a vypadá dobře.
Ashley, prosím, můžeš mi ještě říct jak je velký po složení? Potřebuju golfky kvůli autu, aby byly co nejmenší. Děkuji
Asi 69×29×26 bez kol ještě menší, ty jdou strašně jednoduče sundat…
Ashley děkuji za odpověd, moc jsi mě potěšila. Zapp se mi zdá úplně super, jenho bohužel nemám možnost okouknou na živo.
Holky prosím vás , ještě jsem se chtěla zeptat pro jak velké děťátko asi tak jsou vhodné, vím, že někde píšou od narození, ale to jen se sedačkou, já to chci pro devíti měsíční dítko. Teda samozřejmě až dude Adámek sám pořádně sedět. A jak se vlastně najíždí tříkolkou na nájezdy, třeba do podchodou, nebo tak. Vůbec si to totiž nedokážu představita co to teprve udělá směrem dolů? Moc díky.
Kitten
Tak vám se dám jednu fotečku Zappíkova předchůdce. V tom jezdil náš taťka před cca 20 lety ![]()
http://img.mimibazar.cz/…ka241446.jpg /> a náš Domča dnes:
http://img.mimibazar.cz/…ka231832.jpg
Holky, teď jsem koukala do prospektů k zappovi a píšou, že je široký 69 cm. Je to možný? To by byl širší než náš Slalom… Jinak se mi moc líbí, ale chtěla bych něco užšího, teď mám někdy problém projet v obchodě mezi regály ![]()
ahoj, nevíte jestli se dají koupit kolečka na quinny zapp? potřebovala bych zadní , už je mam hrozne opotřebené. nevím kde je sehnat poradíte prosím??? dekuju
Ráda bych oživila diskusi o těchto golfkách. Pořídila jsem si je místo Nuna Pepp. Chtěla bych vědět, zda zvládnou i nějaký menší terén. Dost často jezdíme různé výlety, třeba na zámky, či hrady a nebo do přírody.
Jinak jak jste celkově s touto kárkou spokojené? Vím, že to kočárek na spaní není, ale i tak se může stát, že v něm má 2letá holčička usne, jak to řešit, aby jí hlavička nepadala, napadlo mě ten kočárek naklopit na sebe a jeztit po dvou ![]()