Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp@terinka4444 Můžu se tě zeptat na to samé jako Kacenky? Jak je tam to madlo? A jakou máš barvu, smím-li být tak smělá?
Já mám červenou, barva krásná, madlo nemám, tak ti nepovím, já mám kolekci 2011, malá je vánoční dítě roku 2011, tam originál madlo nejde a na to neoriginál jsem nepřišla. Ačkoliv je ten kočár téměř nový, venku byl párkrát, jsem úchyl, kočárků mám pět, tak fakt rachtá, na chodníku rachtal už jako nový a na menší dítě není vhodný, nemá výztuhy zad, je to fakt jen látka. Jáho koupila nadšeně přes net, aniž bych ho viděla ve skutečnosti a fakt děs.
Já mám tu starou nepolohovací verzi a na cestě xtra lůžko. Ale tak jsem to madlo objednala a uvidím
Já vím, že je to jen kus látky, ale to mi neva, nehodlám ho používat denně. I když, teď bude v tahu týden, bude se mi s ním vlakem cestovat líp než s GT3. Ale dík ![]()
Originál madlo má až nový zapp kolekce 2012. Jde normálně oddělat, ale pozor na starší kolekce kočárků nejde. My tam madlo nemáme a nechybí nám, maminky používají neoriginál chicco, ale já ho nekupovala, ptž kočárek jsem vozila dost v autě a muselo by se furt oddělávat.
Kočárek rachtá jako skoro každé golfky, také mě to prvně moc odradilo, ale pak jsem si zvykla. Máme Xtra sedačku a ta je mnohem lepší, látka je v pohodě, dokonce máme Natural Mavis a vůbec se nešpiní! Brala bych akorát větší koš. Za mě kočárek doporučuji, jak si člověk zvykne už na něj nedá dopostit. Klasický zapp, ten potah jsem prodala, je nepolohovací a Xtra je prdtě takový modernější ![]()
@PetiteFillette ale pozor když budeš cestovat vlakem, nevím zda ho budeš skládat??? zapp Xtra jsou při složení dva kusy. Tzn, že ho nesložíš celý, máš zvlášť sedajdu a zvlášť konstrukci. Jen klasický zapp jde složit i s látkou.
Hm, tak jsem z toho nějak blázen. Tak mi poraďte, jaký koupit. Jezdíme hodně autem, takže ho skládám a rozkládám pořád. Potřebuji to rychle a jednoduše složit. Malé jsou teĎ 2,5 měsíce. Ve 4 měsících jedeme na dovču, tak přemýšlím, co vzít s sebou. Mám quinny speedi, takže asi vezmu tu sportovní verzi se zmenšovací vložkou, když ještě nebude sedět. A pak tedy nevím, co koupit na léto? Složený speedi je hodně velký.
Na čtyčměsíční dítě není zap a to ani xtra vhodná, v žádném případě, i já ho kupovala pro pětiměsíční na dovolenou, nechtělo se mi letadlem táhnout mutsy, zapp mi přišel dobrá volba, když přišel, není to dobrá volba pro takhle malé mrně, ani z vložkou, kterou jsem do toho nechala ušít od pinkie, je to jen látka napnutá na rámu, oakmžitě se podvolí tlaku a dítě se tam zkroutí, je to jak lehátka, a ty si troufám tvrdit mají alespoň krapet výztuhu a pevnější tu látku. Navíc, musíš vycvaknout celou sedačku, ta ti zůstane celá, složit jen podvozek, jsou to dvě části, v letadle tu sedačku stopro zničí.
Radím jino volbu, pro přeúravu jako ryhlé golfky do auta, když je potřba na chvíli popojet po městě fajn, budiž, kočár na delší dovolenou ne, můj názor.
Jj s tím soouhlasím, není pro tak malé dítě, protože nemá zpevněná záda. Vizla jsem tam malou od 8m, ikdyž neseděla, přece jen už byla větší a dala jsem ji ležet
Já hodlám používat teď toho speediho jako sportak. Máte tedy nějaký tip, jaké golfky tak od půl roku?
Ty jo, já bych řekla, že buggster jsou vynikající. Jestli chceš moje zappky, levně ti je prodám
a já koupila k tomu moři obyč babypoint fortuna a dobrý, složí se taky jednoduše, ale jsou velký na kufr auta.
Já se zamilovala do bogaboo bee, ale ty mi neprojdou, už takhle si manžel myslí, že jsem cvok, jsem měla současně doma pět kočárků, tak už jsem jeden prodala a 4 se mu zdají stále moc, nechápu
![]()
Buggster byl teď nedávno můj favorit. Nemohla jsem se rozhodnout, jestli koupit xtra lůžko nebo buggstera, tak jsem to šla srovnat do krámu a byla jsem z B hrozně zklamaná
Celkový dojem na mě prostě neudělal, ale hlavně mi vadilo, že když byly záda v té vyšší poloze, pořád by tam malej pololežel. A já chtěla něco, kde když mu zvednu opěrku, může se opřít a přitom pohodlně SEDĚT. Jsem asi namlsaná z Pega, ale Zapp mi v tomto vyhovuje víc ![]()
Holky, poradite mi, jak slozit luzko quinny zapp xtra, mam original krabici, takovou uzkou a nevim ted jak to tam nacpat a slozit tu sedacku, hledam video na netu, ale nemuzu nic najit, poradite???
@PetiteFillette petit myslim tu cast, kde je zadecek, ta slozit nejde??? operka na nozky se zatlaci, ale co ta sedacka?? posilam ve dvou krabicich, zvlast luzko a zvlast podvozek a pri zasouvani do krabice mi doslo ze to tam proste nedam…:(((
Ne, to složit nejde. Jestli máš origo krabici, tak ti to tam musí vejít..