Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappHolky oživuji diskuzi, prosím prosím smutně koukám, neznáte někoho kdo šije polohování na golfky Quinny Zapp? ty nepolohovatelné, ale některé maminky mají právě to polohování ušité, potřebuji nějakou takto šikovnou paní, která by mi ho ušila, moc děkuji!! ![]()
Ahoj holky
, chtěla jsem se zeptat, když si budu dokupovat k Zapíkovi sedačku Xtra, jsou už součásti jí takové ty kulaté adaptéry a nebo si je musím dokoupit? Nemyslím tím adaptéry na autosedačku Maxi cosi. Popřípadě, že musím dokoupit, kde bych je sehnala a nevíte jaká je jejich cena? Máte s tím někdo zkušenosti? Za odpověď Děkuji ![]()
Rozhoduji se teď, jaký koupit golfky a zapp mě hodně zaujal. Dá se složit do auta, aniž by se musely sundat ty kolečka?
@pavlinovka no jasně, i s kolečkami je hrozně malý po složení ![]()
A klasický Zapp nejde napolohovat. Polohovací je Xtra nebo se dá nechat ušít polohování na MMB.
Nová kolekceuž má madlo, tedy dá se dokoupit, já ty golfky nemám ráda, mám je doma, a nesnáším je.
@Kacenka1987 A můžu se zeptat, když máš Xtra, máš i s madlem? Jak je tam to madlo udělané, jde i oddělávat nebo je tam napevno? Myslím jednoduše oddělávat, třeba při vyndávání dítka..
Ahojky
Taky uvažuji o zappu. jenže jednou jsem ho měla pujčený na autosedačku a zdá se mi, že strašně rachotí kolečka, jako byt jela s nákupním vozíkem. máte to taky tak??
To jo, ale u golfek mi to neva. Velký kočár mi rachtat nesmí
![]()
@PetiteFillette píše:
@terinka4444 A proč?