Neonato Piuma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
6.3.06 21:45

Neonato Piuma

Dobrý den, prosím Vás můžete mně říct Vaše názory na tento kočárek golfového typu? Jaké s ním máte zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1078
7.3.06 08:03

Ahojky,

mám Cam Portofino, to je totéž a jsem s ním spokojená. Přečti si diskuze níže na téma jaké golfové hole, tam jsem je popisovala více.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.3.06 08:06

Ja je mam ,ale uz jsem je tu drive v nejake diskusi popisovala…nestezuji si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.06 08:50

A máte k tomu i nánožník? Je stejné barvy jako kočárek? Váží ten kočárek skutečně 6,5 kg ? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.3.06 09:08

Nanoznik k nemu mame nejaky univerzalni. Rekla bych ze ta vaha odpovida. A hlavne je hodne dlouhy na lezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
7.3.06 09:12

ahoj,
tak já mám taky portofino, je to úplně stejný kočárek jen pod jiným jménem. Tady je starší diskuze kde ho ivulka popisovala https://www.emimino.cz/modules.php?….
Ja jsem s ním obdržela i pláštěnku, která je mimochodem supr, proti univerzální co mám k hlubokému je dost tenká, takže aspoň nezabere celý košík, dobře sedí a má príma odklápěcí okýnko před malým. A nánožník je v úplně stejné barvě jako kočárek, já mám červený. Vevnitř je pogumovaný a zepředu i trošinku zateplený.
A k váze. Nevím ji pžesně, ale když jsem ho potěžkávala třeba s espressem tak je výrazně lehčí. Já jsem s ním zkrátka spokojená, uvidíme jak se osvědčí v praxi, mám ho doma teprve týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.06 09:40

Můžete mně prosím zaslat fotky kočárku Neonato Piuma mailem, jedná se mně o barvu nánožníku, jeho tloušťku a také, jak vypadá složený kočárek. Můj mail: rd@a-pool.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.3.06 10:01

Bohuzel nemam tady fotak takze nanoznik je tmave modry takovy tvrdsi „sustak“ seslabou vyplni. Ale jde k nemu snad kazdy univerzalni nanoznik.Kocarek se sklasa naplacato a otoci se madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.06 10:25

Ještě pár dotazů… Lze posouvat držák u nohou? Je kočárek polohovatelný až do lehu? Jaká je šířka kočárku (vnějších kol)? Kolečka u kočárku jsou plastová, nenafukovací? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
7.3.06 10:28

http://www.neonato.it/…prodotto.asp?…
kolecka jsou plastova,jde uplne do lehu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.06 18:42

Ještě ke kočárku Cam Portofino. Jak je prostorný ten nánožník? Vleze se v zimě do něho dítko i s kombinézou? Je kočárek prostorný nebo tak tak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
7.3.06 21:06

Ahoj, k nánožníku od Portofina. Moc veliký není (dlouhý je podle mě dost, ale je spíš takový placatý), ale v kombinéze se tam dítě vejde určitě. My jsme teda zatím prcci a nožičky nám dolů moc nečouhají, ale měla jsem tam malýho v zimních kalhotech a na tom ještě deku a rezervu to mělo dobrou. Já bych spíš vylepšila horní část nánožníku, ta totiž končí u opěradýlka pro malýho, ale tak to má i o dost dražší espresso.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.06 22:16

Lze regulovat držák na nohy? Možná se už opakuji, ale lze tam nastavit opěrka zad do úplného lehu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
7.3.06 22:29

Opěrka zad jde dát „skoro“ do lehu, úplná rovina to není, ale ten úhel je fakt minimální. Opěrku nohou Portofino nemá, jen pro větší děti tam jsou stupačky a ty se opírají dole o trubku. Kdybys je chtěla dát výš, musel by na tom zapracovat nějaký kutil, ale šlo by to.
Klidně se ptej, je to hrozné něco vybrat, teda aspoň pro mě ideální golfky do 4tis asi neexistují, vždycky tam je něco, co by mohlo být lepší…
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
20.3.06 08:30

Nazdárek,
tak o Piumě taky uvažujeme.
My jsme se na ní byli podívat v krámu. Nánožník to nema, lze dokoupit univerzální. Položit jde, myslím do úplného lehu a dá se to ovládat jednou rukou. Složený kočárek nám připadá skladnější než golfky Leggero taky od Neonata, protože jsou dost dlouhé. Zatímco Piumu dostaneme do kufru auta na délku, golfky by musely na šířku. A hlavní výhoda Piumy oproti třeba Legeru - pro manžela to určitě byla ta šířka zadních koleček, protože do koleček nekope.
Jinak je to docela pěkně posaný na následující adrese.
Pa Helča

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí