Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
tak píšu ohledně Piumy. Jsem s ním spokojená (co bych na něj nadávala, když ho vrátit nemůžu). Jezdí suprově, ale samozřejmě jen po rovným. Do krámu nebo do města, kde jsou udělaný chodníky je super. Před obrubníkem jde docela v pohodě naklopit, nemusí se přišlapávat jako některý golfky. Zadíčka kočárku mají takový „uši“ a ty mi připadají dost úzký. Ale malej se moc neopírá, takže jsem to moc neokoukla. Košík pod kočárkem je prostornej. Supr je i spojený madlo, dá se řídit jednou rukou. Nesmí se dělat moc dlouhý kroky, páč se kope do brzdy, ale to je u všech golfek, většinou překáží kolečka. Snadno se polohují zádíčka, dá se to dělat jednou rukou. Kočárek se skládá na placku.
Ale naprosto unešená jsem z pláštěnky, malej sice řval, když jsem ho přiklopila, ale pak seděl a koukal okýnkem ven. Nvím jak vypadají ostatní pláštěnky, ale u kočárku kombíku ho pod ní nedostanu. Nánožník jsme přikoupily univerzální, lae pasuje pěkně, je na sucháče.
Tak to je vše, přeju šťastnou ruku při výběru, pokud už není vybráno.
Pa Helča
Pokud se můžu vrátit ještě k této diskuzi…Taky uvažuji o Puimě a tak bych se chtěla zeptat na jakém principu funguje zádová opěrka? Např.Chicco Ponee xs je pěkný golfáč, ale je na šňůrky…:-/ Jo a má Piuma polohovatelný nožičky? Díky.
Ahojky,
polohování zádíček je pomocí pojistky - nevim jak to popsat - je to takový ucho ze silnějšího drátu, který se vytáhne směrem nahoru podél opěrky a ta se pak polohuje. A fakt to jde jednou rukou. Opěrka nohou neni polohovatelná. Někde na 1.stránce je odkaz na jednoho prodejce a tam je i diskuze, třeba tam najdeš něco zajímavýho.
Mimochodem Kuba má Piumu moc rád - sám do ní nastupuje a kolikrát v ná sedí i když nikam nejdeme.
Ahoj Baboon,
diky za info. Tak to tak vypada ze Piuma je o neco lepsi nez Portofino, u nej se totiz zada polohuji taky pomoci snurek…ale zase maji v cene nanoznik
ach jo to je fakt hruza vybrat kocarek .-) Chicco uz jsem upustila - nema odnimatelne madlo takze ted se jen rozhodnout mezi Cam či Neonatem
Jeste vlastne kdyz se dívám na fotky tech dvou mi připadá že Piuma má na boudičce okýnko kdež to u CAMu to moc nevypada…No asi se pujdu podivat do reálu jak který co nabízí a pak se rozhodnu…
Takže pak dám vědět ![]()
Ahoj všichni,
my se taky dlouho rozhodovali mezi piumou a portofinem, nakonec si vybrala dcerka sama, když v obchodě naskočila do červeného portofina a odmítala vystoupit. Zádíčka se taky polohují kovovým uchem, které se lehce povytáhne a ne šňůrkama. Je super, až na první problém po měsíci používání a častého skládání. Při skládání vyletěl samořezný šroub z plastu na boční straně kočárku a roztrhl potah. Takže je na reklamaci a my opět bez kočárku. Před 14 lety mně 1 kočár odvozil 2 děti a pro to poslední už máme čtvrtý. Nezbývá, než začít chodit pěšky ![]()
Ahojky,
tak jak jsem slíbila píšu své rozhodnutí. Nakonec bylo velmi jednoduché. Zjistila jsem úplnou náhodou že Portofino má mít novou kolekci, cca do 2 týdnů se má objevit v obchodech. Vše zůstává při starém - rozměry, váha, v ceně nánožník atd…jen má ten nánožník vylepšený a hlavně už není jen ve dvou barvách - červená a béžová ale bude k dostání v dalších 6ti odstínech. Zde posílám link pro další zájemce o nové Portofino. Cena je trošku vyšší ale myslím, že to za to stojí ![]()
http://www.babydirekt.cz/…olution.html
Tak ahoj a snad jsem pomohla dalším váhavým maminkám ![]()