I COO Platon 6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
377
17.3.06 18:46

I COO Platon 6

Ahoj, máte někdo kočár I COO Platon 6 ? Potřebuju sporťák do terénu aby vydržel. Doporučujete ? Má nějaké " mouchy " nebo je bez chyb ?
A co ta váha, utáhnu to ? Vzhledově se mi moc líbí a hodnocen je taky dobře, tak nevím, zda investovat. Díkec za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
18.3.06 11:58

Re: I COO Platon 6

Kamarádka si koupila celou kombinaci I coo platon 4-6mi přijde stejná rozdíl možná v nových barvách,a je sním nad míru spokojená,je pravda,že je těžší,ale projede všechno,do budoucna o celé kombinaci také uvažuji,ale ještě zvažuji značku Mutsy,jinak Icoo diskuse už tady je,tak se na to mrkni je tam spousta přízpěvků. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.3.06 13:20

Ahoj, ja mam Platon 4air. Nova kolekce je uplne stejna, jen jsou nove barvy. My jsme moc spokojeni. Perfektne odpruzeny a ma velikou a pohodlnou sedacku , dite nesklouzava dolu. Velka boudicka chrani proti vetru a slunicku. Pohodlne skladani do auta. Me vaha vyhovuje, protoze hodne chodime do terenu a kdyz vidim jak me kluk v kocarku skace tak jsem moc rada, ze se kocar diky tomu neprevrhne. Vrele doporucuju. Petra

• Citovat
  • Upravit
377
18.3.06 15:44

Díky za kladné názory. Dneska jsme to objížděli a taky jsme se rozhodli pro Platon 4. Chtěla bych se zeptat, zda je lepší koupit na zimu fusak, nebo nějaký nánožník. Orig. se nedělají, tak univerzál. Když koupím fusak, musím mít i nánožník. Jinak se mi ten kočár moc líbí. Asi ho pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.06 17:04

My jsme si poridili vlozenou tasku pro mimi original Icoo. Syn je narozeny v lednu. Letos jsme z tasky vyndali pevne casti a pouzivame ji jako fusak. Nanoznik nepouzivam, protoze takto upravena taska je dost mohutna a je do minus 10 C. Original fusak ma vyhodu v tom, ze nahore jsou dve patentky a pak nesjizdi dolu, ale ja s taskou problem nemam, nesjizdi. Myslim, ze kdyz poridis original fusak tak nanoznik nepotrebujes jsou opravdu teple. Nora

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.3.06 18:47

Ja mam take vlozenou tasku pro mimi, je velmi tepla, nekdy az moc. Je to original Icoo. Spokojenost. Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4