D-TEST golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2185
17.3.06 16:39

D-TEST golfek

Ahoj holky.
Snazila jsem se patrat v minulych diskuzich na tema golfky, neco si z toho snad i pamatuju. Ale presto by me zajimalo, zda exituje nejaky D-Test golfek? A ma-li ho nekdo, muze ho oskenovat a treba poslat? Prosim prosim…

A pro ostatni co treba ctou a nahodou maji golfky z nesledujiciho vyctu, tak budu rada, za vase nazory (snad jsem nic v minulych diskuzich neprehledla, vyhledavanim jsem ztravila dost casu :-). Nebo jsem tam na nejake info narazila, ale nedostacovalo ).

Patron Pluton
Pierre Cardin Riola
Inglesina Swift
Coneco Trafic
Baby design Travel
Inglesina Trip
Chicco ct04 (asi dost novinka)

Predem diky moc, hlavne za vypsani pripadnych negativ techto golfek!!! :-). A nezlobte se za dalsi golfkovou diskusi!

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
17.3.06 20:22

Holky,
ten D-test pry vyhral kocarek Zekiwa. Fakt o D-testu nikdo nic nevite? Prosim…

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
17.3.06 20:34

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.06 21:42

Lilo, diky za odpoved.
Me se bohuzel nelibi, ze jsou Zekiwa golfky tak tezke (pisi 8,9kg). Jinak bych je taky brala…

H.

• Citovat
  • Upravit
195
22.3.06 09:31

Hromix,

test byl v D-testu 1/2005. Taky ho sháním a manžel by mi ho měl dnes nebo zítra přinést. Tak můžu pak písnou, jak to testování proběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 10:31

Super a diky moc predem!!!

Hromix

• Citovat
  • Upravit
1723
22.3.06 10:35

Kamarádka Zekiwu prodala prý je strašně těžká a tím pak těžko ovladatelná:-(
Já mám Jané Energy- jsou super:-)

Myslím si, že vychází asi takto- dle hodnocení mamin:
Inglesina a Peg Perego- asi nastejno
Jané,Quinny atd.

záleží taky co od kočárku chceš, je důležité taky jestli máš na zimu ještě sporťák a tak si můžeš koupit lehčí golfáč, který není pak tak dobře zateplený. což já např. mám Knorr Nanny takže Jané Energy budu používat jen přes jaro léto podzim a na zimu zpátky do sporťáku:-)
Potom taky váha kočárku skladnost atd.

Pa HL:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.3.06 12:47

Mám golfky Coneco Trafik a jsem zatím spokojená.Teda hned vraly kolečka :D ,ale taťka si s tím poradil a zatím bez výhrady.
Jsou s boudičkou, polohovací jak nožičky,tak i záda ( ne úplně do lehu),Niki se v nich v roce krásně vyspinkala a já jsem nadšená jak jsou lehké a případně si je i sama i prckem uvnitř vynesu do autobusu,nemusím nikoho „otravovat“.
Jen mají menší nákuní košík a ve výbavě byl i nánožník.
Cena taky super-kolem 2000kč.Zatím jsme je testovali jen koncem léta a chvilku na podzim,ale už se nemůžu dočkat teď až je vyměním za sporťák.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.3.06 20:01

Ahoj Hromix,
z těch kočárků co jsi je vypsala, tak netestovali žádný. Jestli budeš chtít, tak ti můžu vypsat testované kočárky a jestli si něco vybereš, tak ti k tomu napsat podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí