Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureDo úplného lehu jde, ale jak je to s odpružením, to nevím … dozvím se, až ho budu mít ![]()
Netrpělivě čekám až ti kočárek dorazi.
Musíš pak ihned informovat a napsat dojmy! Taky si pohrávám s myšlenkou risknoout to objednat přes net. tady na diskuzi není nikdo kdo už má Gesslein Vision doma, aby nám řekl jak se s ním jezdí?
Sem tam tu Gesslein někdo má, ale už sem asi nechodí … já jsem se rozhodla popsat ten kočárek (až mi dorazí) tak podrobně, že kvůli tomu asi vytvořím celou internetovou stránku (s hromadou fotek), protože by to vydalo na román ![]()
Deimosko, tak to budeš mooooc hodná. Už se strašně těším až ti kočárek dorazí. Objednávala jsi ho teda přes e-kocarky? A byli tam ochotní? Já se akorát bojím toho, žee zaplatíme hromadu peněz a je to docela risk, když si ho nemůžu dopředu osahat
Jsme z Moravy a kdybychom chtěli jet do Plzně či Prahy na něj kouknout tak nás výlet přijde nejméně na 3tis - cesta a ubytování, za ty peníze mám už origoš fusak.. Fakt nevím co dělat. Na druhou stranu si říkám, když ho lidi chválí… a je to neměckej výrobek, Němci mají většinou kvalitu..
Kdyby jsi měla zájem tak to můžeme probrat třeba přes mail nebo icq. Moje adresa: Klarecka80@seznam.cz.
PS: Kdy ti má kočík dorazit??? ![]()
Klárečko, já teď asi týden nebudu moc na internetu, takže po ICQ nebo mailem bychom si moc nepokecaly, ale zhruba nastíním, co všechno popíšu na té svojí internetové stránce:
Podrobný popis kočárku s fotkami, budu fotit i různé detaily (kola, stříšku, loop vložku, co jde jak odepnout nebo zapnout, sklopit … prostě všechno
, popíšu i podvozek, košík, různé kapsy, které to má.
Popíšu a vyfotím každý doplněk, co jsem si objednala. Pak jen vyjmenuji další doplňky, co k tomu jsou, ale já jsem si je neobjednala.
Dám tam praktické zkušenosti z jízdy kočárkem, porovnám s ježdění s čtyřkolkou.
Zmíním se, kde se dají kočárky koupit.
Objednala jsem si ho přes e-kočárky, byli celkem ochotní, dopisovala jsem si s nimi ohledně kol kočárku. Vždy ho vyráběli s plnými koly a letos je novinka, že už se dělá jen s nafukovacími. Tak mi krátce po mé objednávce sdělili, že už se dělá jen s nafukovacími, a jestli chci plná, tak mi nabídli, že mi je přemontují z loňského modelu, který mají na skladě. Nakonec jsem si ale vybrala nafukovací kola.
Já přes internet objednávám kde co … pračku, sporák, ale i nábytek (celou ložnici z Německa, teď zase obývací stěnu z Německa) … nic z toho jsem předem neviděla, zatím jsem byla vždy spokojená. Ještě jsem však nereklamovala přes internet, tak uvidíme.
Ahoj Deimosko ,je to super,že se s ostatními o tom podělíš a dáš nám k dispozici tyhle informace.Dej tam prosím i nějaké negativní poznatky,kdybys nááááhodou s něčím spokojená nebyla.Pro někoho to může být maličkost,pro někoho důležitá věc ![]()
Jinak díky,jsi hodná.Počkám si na tvé recenze.Nevíš,jestli se ty nafukovací kola vztahují i na 4-6 kolku Future?Neumím si představit ty zdvojený kolečka v nafukovacím provedení.
Můžu tě ještě jednou poprosit o ty webové stránky,kdes kočárek koupila?
Ještě jednou DÍKY
Denny, kočárek jsem kupovala na www.ekocarky.cz, ale jak už jsem tu psala, nefunguje jim teď často web.
Až mi přijde kočárek, tak mi bude trvat asi týden, než vytvořím tu internetovou stránku a všechno možné nafotím. Postupně to pak budu doplňovat o různé zkušenosti, jak se mi s kočárkem jezdí a tak (např. musím počkat až do zimy, abych zhodnotila, jak to jezdí ve sněhu
).
Co se týče nafukovacích kol u Future, tak jsem koukala na stránku http://www.gesslein.de/raeder.htm, kde je v němčině psané, která kola má který kočárek Gesslein. Luftrad = nafukovací kolo, Luftkammerrad = plné kolo s vzduchovými komůrkami. Ta přední zdvojená rozhodně nebudou nafukovací. Pro Future tam jsou různé
y kol, ale pokud chceš ta přední zdvojená, tak budou ta zadní asi plná.
Ale je tam
a, pokud ta přední malá kola zdvojená nejsou, tak mohou být všechna kola na kočáru nafukovací.
Deimosko,
tak jsem vyslala svoji internetovou kamarádku z Plzně, aby mi šla Gesslein okouknout a pokud možno vyfotit. Sice nebyli nadšení z focení přímo v obchodě, nicméně pár fotek nadělala a jsem z toho taková rozpačitá.
Na origoš stránkách se mi líbil daleko víc. V obchodě ho měli v poloze úplně leh, navíc s vložnou tašku a nasazený boudičkou směrem k mamince.. Asi ta nejméně hezká poloha. Na originál stránkách jsou všechny vyfocené v sedu a otočené směrem ven - lépe to vypadá. Pokud by jsi chtěla, tak ti ty fotky můžu poslat na mail, neumím sem vkládat fotky do diskuze. Taky kámošce řekli, že není možné dokoupit nánožník, že se prostě nedělá. Ty ale máš objednaný originál nánožník, ne? Jsem moc zvědavá na tvůj názor a taky na fotky, budeš strašně moc hodná, když se podělíš o zkušenost!!! PS: Barva co není na skladu se musí objednat a dodání je až 8týdnů.
Klárečko, opravdu mám objednaný originální nánožník - je to univerzální nánožník pro klasické kočárky Gesslein (pasuje tedy i na Future, Vision S a další modely … protože mají stejnou sedačku). Je dobré stáhnout si ze stránky www.gesslein.de katalog (mají ho v PDF) a tam je zobrazen, nebo je tam někde na té stránce, ale chce to hledat někde v příslušenství ke kočárům.
Fotky by mě moc zajímaly. Můžeš mi je poslat na deimoska@seznam.cz
Já zpočátku budu vozit sedačku tak, jak nevypadá hezky (abych na syna viděla, a vleže, aby si na nový kočárek zvykl), ale to bude trvat snad jen max. 3 měsíce.
Kočárek pak samozřejmě vyfotím s nasazenou sedačkou oběma způsoby. Jinak poté, co jsem si kočárek objednala já, se začaly ty dodací lhůty nějak prodlužovat. Asi Gesslein nestíhá.
P.S. Už začínám pracovat na té stránce. Sice kočárek ještě nemám, ale musím tu stránku připravit, abych na ni pak jen vložila text s obrázky, což bude to nejjednodušší ![]()
Tady je foto nějakého kočárku Gesslein s nánožníkem:
http://www.gesslein.de/…hutz_sky.jpg
tu su fotky originalneho nanoznika.....
tento kocik kupujem ja.......
http://deti.bazos.sk/…-loop-07.php
Ahojky holky
Klárečko ,můžu taky poprosit o fotečky.....D.Kretikova@seznam.cz
moc moc díky
![]()
Deimosko ,takže když bych chtetěla ten Future s nafukovacími kolečky,budou nafukovací ta velká normální a ta malá otočná budou plastová? to by mi ani nevadilo…
že namají originál nánožník,tak to mi spíš přijde jako pohodlnost ![]()
Deeny, odesílám ti ty fotky, napiš mi prosím svůj názor. Já jsem zklamaná.
(((
Jsem zvedavá co nafotí Deimoska. Začínám vybírat jiný kočár, ale vůbec nevím jaký. chjo