Gesslein - Vision S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
8.3.07 11:41

To se nedá se nevyjádřit… :D ty barvičky jsou bombastické…mně osobně se nejvíc líbí tan s tím zelenkavým madlem a ještě ten hnědý(?) stím pruhovaným loopem(?)…já mám slaloma a je fakt, že při nájezdu na chodník se musí dávat pozor a v žádném případě to nejde zvládnout jednou rukou…ale je to opravdu jen o zvyku a zato při „normální“ jízdě jde ovládat jen třema prstama… :lol: nedávno jsem si říkala, že pro druhé mimi pořídím zase slaloma, ale když vidím tyto gessleiny…jsou fakt hoooodně vydařené..... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 11:55

LadkoH,ty máš slaloma celý kompet? hl.korba+sporťák+autosedačka?
Já bych takový super kočárek neprodávala,když plánuješ druhé.Ale je pravda,že u Gessleinu mě zaujala právě ta možnost otočení korbičky,což už jako ,,zkušená,, matka chichi můžu doporučit.

Já bych chtěla tu verzy Gessleinu - trojkolka se zdvojeným předním kolečkem,ale nikde na něj nemůži přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 12:02

Kupovala jsem slaloma jen jako sporťák…před tím sem měla klasickou „houpací“ inglesinu…strašili mně, že se mně špunt do těch korbiček s fusakem nevejde (je začátkem srpna)…s druhým mimi ještě tak rok počkáme (no možná necelý :D )…a bůhví co bude na trhu potom…tož uvidíme…manžel by byl samo pro…abysme nic neprodávali :lol: …ale jako jinak su se slalomem fakt maximálně spokojená.....jo a eště …kde ste na netu narazily na ty supr barvičky???…zajímalo by mně taky jak jsou ty kočárky těžké a nikde se nemožu nic dočíst… :( z němčiny toho sice trochu vyčtu, ale není nad to, proštudovat to v češtině… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 12:05

Jo a ještě s tím otáčením sedačky…my sme to teda nikdy nepotřebovali…malý byl zvědavec a navíc si vymyslel parádní hru, že na mě jako dycky bafne…takže kolemjdoucí měli o zábavu postaráno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 12:10
LadkaH píše:
Kupovala jsem slaloma jen jako sporťák…před tím sem měla klasickou „houpací“ inglesinu…strašili mně, že se mně špunt do těch korbiček s fusakem nevejde (je začátkem srpna)…s druhým mimi ještě tak rok počkáme (no možná necelý :D )…a bůhví co bude na trhu potom…tož uvidíme…manžel by byl samo pro…abysme nic neprodávali :lol: …ale jako jinak su se slalomem fakt maximálně spokojená.....jo a eště …kde ste na netu narazily na ty supr barvičky???…zajímalo by mně taky jak jsou ty kočárky těžké a nikde se nemožu nic dočíst… :( z němčiny toho sice trochu vyčtu, ale není nad to, proštudovat to v češtině… :wink:

www.forbaby.sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 12:17

Ale nikde jsem se nedočetla, kolik konkrétně Vision S váží… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 12:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.3.07 12:56

Už to tu padlo dřív v této diskusi, sporťák Vision S váží 15 kg, s taškou na dítě 16,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 13:13

MartinioSK,kde jsi našla tu zelenou trojkolku se zdvojeným kolečkem :?: :?: :?: :! To je taky Gessleine????
Je to super modýlek,hned bych do něj šla,jestli na to jde na:,–(it sedačka z Futurenebo VisioneS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 13:18
Denny píše:
MartinioSK,kde jsi našla tu zelenou trojkolku se zdvojeným kolečkem :?: :?: :?: :! To je taky Gessleine????
Je to super modýlek,hned bych do něj šla,jestli na to jde na:,–(it sedačka z Futurenebo VisioneS

www.ebay.at

nie,kazdy typ kocik od gessleinu ma svoju hl.korbu ale tasku…

a ano je to gesslein… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.3.07 13:20

Ten Gesslein Twister, co našla Martina, má speciální hlubokou korbu. Sporťák váží 12 kg, s hlubokou korbou to váží 14 kg (dle katalogu výrobce). Taška na dítě tam dát nejde.
NEvypadá to, že by ale sporťák měl polohování noh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 13:25
deimoska píše:
Ten Gesslein Twister, co našla Martina, má speciální hlubokou korbu. Sporťák váží 12 kg, s hlubokou korbou to váží 14 kg (dle katalogu výrobce). Taška na dítě tam dát nejde.
NEvypadá to, že by ale sporťák měl polohování noh.

no najlepsi je future…pre mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 13:39

Souhlasím s MartinouSK,mít supermoderní kočárek je hezký,ale co mimi,když tam třeba nejde polohovat zádíčka nebo nožičky :?
U toho Future je prostě všechno,praktičnost a supr vzhled,za kterým se každý otočí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.3.07 13:46

Podle mě jediný rozdíl mezi Vision S a Future je podvozek, sedačky a možnost využití tašek na dítě jsou zřejmě stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 14:17

Jasně že jsem myslela Gessleine jako takový - verze Future a Visione
Deimosko.Rozdíl je jen v podvozku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...