Gesslein - Vision S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
6.3.07 15:01

na slovensku je vyhradny dovozca gessleinen kocikov www.forbaby.sk
oni by mali mat najlacnejsie..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.07 15:08

moj najvacsi problem bude si vybrat farbu a typ,ci future alebo ten novy model F2..... :roll: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.07 15:58

Ahoj Martini,koukala jsem na ty slovenské stránky a na ten typ F2.Jelikož už jedno dítko mám tak ti upřímě radím pro volbu Future.Ta F2 je moc krásná,ale - když už pominu ty ,,chechtací,, přední kolečka,tak tvoje mimi v tom asi moc pohodlí neužije :( .Do hl.korbičky ho budeš vozit tak max. 7 měsíců,ne že by se ti tam pak nevešlo,ale ono už chce prostě koukat.U Future můžeš zádíčka pozvolna polohovat,aniž bys ho hned násilně dávala do sedu.U té F2 je ta sportovní sedačka vlastně na principu sklápění celé sedačky a tak měníš úhel.Tohle je k vidění u Qunny Buzzy a mě je těch dětiče opravdu líto :cry: .Maminky si radši pořídí super moderní kočárek,ale na úkor mimi.v Tom Future má mimi mnohem větší pohodlíčko jak při spinkání - což v kočárku ti i roční dítko naspí fůru času,tak i když bude sedět.Neber to prosím jako nějaké poučování,ale mám tříletého chlapečka a v roce a půl(v létě) mi ještě krásně spinkal v kočárku,který jsem měla naštěstí dlouhý.Další supervýhoda Future oproti F2 jsou ty dvoje kolečka ke kočárku.Ještě jsi asi nikdy nejezdila ve sněhu se zatáčecíma kolečkama,je to horor 8O .Tak to promysli a mysli na mimi.
Ahoj :D nejsem přihlášená,jinak jsem Denny

• Citovat
  • Upravit
15317
6.3.07 17:54

ahoj denny…nie,nie ja som rada ze mi pomahas a vysvetlis na zaklade skusenosti ze ten future je lepsi,co som si aj ja inac myslela,len som sa dala zlakat pri tom F2 modernejsim dizajnom,ale mas pravdu,miminku bude lepsie vo future......a este mi porad farbu… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 18:32

Ahoj,tak s barvou to je těžký,je tam tolik krásných odstínů,já jsem totiž taky trašně nerozhodná.Ale u tohodle kočárku jsou fakt hezký všechny.
Tak ještě jen malá rada ohledně výběru - praktičnost.
Na úplně tmavý jde vydět všechno a na uplně světlý taky.Nevim,jaké jsou zkušenosti s vyšisovýním látek u toho kočárku,ale tmavé odstíny blednou rychleji.Taky si vyber nějaký,co má na místech pro nožičky spíš tmavší látku,ta je pak od botiček špinavá(když máš pak sporťák a prcek chodí).No apak dej taky na byrvu madýlka,co bude mít prcek před sebou.Nic světlého,spíš tmavší.Ale ať už zvolíš jaký koliv odstín,všechno je nejspáš prací,takže v poho......jen nemusíš prát pořád chichi.
A víš,co to má být za pohlaví?A kdy se to má narodit?
Já právě koukala na to využití té přenosné tašky na mimi.Je jich tolik,že se ta strašná cena za ní vykompenzuje,že máš vlastně tak 4v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.07 19:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.07 19:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 19:53

Tahle barvička se mi líbila hned a zdá se mi docela praktická,máš dobrý vkus Martí.Mě teda uchvátily kombinace tmavě modré+ v kombinaci s těmi loopy 8O nádhera,ale bála bych se právě té praktické stránky.......ikdyž,je to prací,tak co.Ten černej je taky krásnej,ale v létě to musí být jak mikrovlnka až by do toho pálilo sluníčko.

A prozradíš mi tedy co to má být? podle barvičky kočárku to nepoznám,je neutrální .......nebo na chlapečka :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.07 19:58
Denny píše:
Tahle barvička se mi líbila hned a zdá se mi docela praktická,máš dobrý vkus Martí.Mě teda uchvátily kombinace tmavě modré+ v kombinaci s těmi loopy 8O nádhera,ale bála bych se právě té praktické stránky.......ikdyž,je to prací,tak co.Ten černej je taky krásnej,ale v létě to musí být jak mikrovlnka až by do toho pálilo sluníčko.A prozradíš mi tedy co to má být? podle barvičky kočárku to nepoznám,je neutrální .......nebo na chlapečka :?: :D

to s tymi loop je dobra vec......mozes si ich kupit viac a po case menit a tym padom budes mat stale IN kocik...... :wink:

no ja som z tych maniakov co este mimi necakaju len sa snazia o mimi..... :roll: :D
aaaaaaaaaaaa obzeraju kocik do predu........ja viem som blazen.......
ale na druhej strane je to dragsi kocik,takze mozem zacat sporit nan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 20:02

Tak to jsme na tom úplně stejně :lol: :lol: :lol:
Jsem ráda,že nejsem sama.Já si dávam měsíčně na stranu 2.000,–
Buď to bude na vybavení do nového baráčku,v létě máme bydlet a nebo na kočárek :wink: radši bych to druhé ach jo,
a jak dlouho to zkoušíte? my už skoro 10měsíců a pořád nic :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 20:41

Ještě jako správný blázen jsem ti tady vypsala odstíny,které se mi nejvíc
líbí,samozřejmě by to bylo i ovlivněné pohlavým mimíska 0704,0712,0715,0717,0721 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.3.07 21:02

U těch odstínů, co má výrobce na stránce, je nutné dávat pozor, jestli je ten odstín s loop nebo bez (podle toho, zda loop chcete nebo ne) - některé jsou jen bez loop, některé jen s loop, některé jsou jak s tak bez.
Nebo pokud se vám líbí odstín, co se s loop nedělá, tak objednat loop v podobné barvě (pokud to jde) samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 21:38

Ahoj Deimosko,to se mi právě na tomhle kočárku líbí.Pořídím si třeba ten tmavě modrý a doněj loopů,kolik chci chichi :lol: :lol: :lol:
je super,že ten loop se dá pořizovat zvlášť,takže si můžeš udělat svojí kombinaci............už abych byla znovu těhule :roll: :wink: :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.3.07 21:43

Mně by do 14 dnů měl přijít Gesslein Vision S (tříkolka) s loop - myslím, že jedna loop mi bude stačit :) Kočár jsem ale taky nikde neviděla naživo, jen jsem si dopisovala na www.ekocarky.cz, tak jsemzvědavá :)
U nás tím snad nikdo nejezdí (nebo jsem nikoho s Gessleinem neviděla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.3.07 07:42

ja ho videla na zivo a je uzasny...... :D :wink:

len som slintala a slintala..... :wink:

mi sa snazime od decembra 2006…kratko ale ja to vidim na dlsiu dobu lebo mam problem z MS,nedozrievaju mi vajicka…takze sa liecim a pritom sa snazim o mimi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí