Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureDenny: S těmi koly u Future jsem to pochopila tak, že jsou 3 kombinace:
1. Malá přední nezdvojená plastová a velká zadní taky plastová.
2. Malá přední nezdvojená nafukovací a velká zadní taky nafukovací.
3. Malá přední zdvojená plastová a velká zadní taky plastová.
Víc kombinací výrobce na stránce nemá, tak nevím, jestli by šlo přední zdvojená plastová a zadní velká nafukovací. Na to bych se ptala pak v obchodě, kde bys to případně kupovala.
Tak si představte, že budu mít nakonec plastová kola - Vision S se s nafukovacíma bude dělat, ale ještě nejsou ve výrobě. Kočárek už přišel z Německa a snad mi ho budou tento týden posílat. Zeptám se, jestli půjdou ta nafukovací doobjednat.
Deimosko, no to si děláš srandu!
tak to by mě teda naštvalo, já bych chtěla nafukovací za každou cenu. Co budeš dělat?? Určitě dej vědět až ti kočárek dojde, jsem moc zvědavá na fotky!
![]()
Klárečko, taky mě to trochu mrzí, ale na druhou stranu když jsem si kočárek objednávala, všude psali, že se dělá s plnými koly. Sice bych ráda měla kočár s nafukovacími, ale při výběru jsem díky kladným ohlasům na Gesslein nafukovací kola oželela.
Bylo pro mě pak příjemné překvapení, když mi asi týden po objednávce řekli, že se dělá s nafukovacími. A nakonec byl prodejce sám překvapen, když mu včera kočárek dorazil s plastovými.
Nafukovací kola se dělat budou, ale zatím se prý ještě žádný Vision S a nejspíš ani Future s nafukovacími nevyrobil. Nevím, kdy s tou výrobou Gesslein začne … asi si nadělali do foroty pár tisíc plastových kol a až je spotřebují, začnou dávat nafukovací (pak ale nevím, proč má Gesslein na své stránce, že Vision S už nafukovací kola má). Tak pořád není jisté, jaká kola bude mít někdo, kdo si těď kočárek objedná - třeba už ty nafukovací.
Byla bych ráda, kdyby bylo možné později dokoupit ke kočárku nafukovací kola. Uvidím, jak ta plastová kola budou vypadat a jak se s tím bude jezdit.
Ahoj Deimosko,tak to je mi líto,že tě takhle navnadili těmi nafikovacími kolečky,ale na druhou stranu si myslím,že to není tak horzný.Dneska má spoustu kočárků jen pogumovanaá kolačka a kolikrát bych to ani nepoznala
je to něco jiného než u golfek,ta guma je mnohem měkčí a silnější vrsva.Tak nezoufej,kdyby se to pak dalo doobědnat ![]()
ja sa tych plastovych kolies vobec nebojim.......nie su to obycajne plastove kolieska......takze budu v pohode a aspon nepichnem.........a mam znamu co hovori ze jazda z future je proste parada.......preto je to moj favorit a coskoro uz bude aj u mna doma…
![]()
Ahoj MartinoSK
já byla včera v Motole,na kontrole.Vždycky je to pomalu na celý den,tak už jsem včera ani nepsala.
Tak krásné ránko přeju
![]()
Ahoj holky,
stal se nám takový problém, sešli se nám 2 trojkolky Gesslein VISION S úplně stejné barvy! Jsem zoufalá co teď s tím, náhodou neplánujete některá koupit tento kočárek?
Kočárek je úplně nový!!! Mám veškeré doklady + záruční list. Přikládám barvu kočárku. Doplňky jsou pláštěnka + originál nánožník + taška na miminko od narození. Dovezu zdarma po celé ČR. Cena 13 000 Kč vč. veškerých doplňků a dopravy
Denny píše:
Ahoj MartinoSK
já byla včera v Motole,na kontrole.Vždycky je to pomalu na celý den,tak už jsem včera ani nepsala.Tak krásné ránko přeju![]()
![]()
ako si dopadla????? ![]()
Ahoj Katrinko,kdybych byla těhulka,tak bych ho od tebe koupila.Je to zajímavá nabídka,hlavně cenově.
jak to,že se vám sešly 2
![]()
Martí,ahoj
já se držím pořád v dobrém stavu a pan doktor měl radost,že jsem zase o půl kilča přibrala.Plicní funkce mám taky ok,tak doufám,že to vydrží co nejdéle a to druhé se nám povede už brzo a budu mít tak ještě dost sil.
![]()
Co kočárek,už ho máš doma?Deimoska psal o těch možnostech koleček,tak bych asi pak volila nafukovací,ale souhlasím s tebou,že ty plastové jsou taky dobré.Ta vrstva gumy je dostatečně silná,takže nic hrozného......a nic není dokonalé.Já teď docela pokukuji po tom kočárku Moon T4,ale nejvíc se mi líbí podvozek,jako trojkolka,jen je to přední kolečko zdvojené.Tak doufám,že to Gesslein začne vyrábět,Hrozně se mi to totiž líbí a je to pro mě kompromis mezi 3kolkou a 4kolkou ![]()
Katrinko, kdyby se ti to nepovedlo prodat tady, tak zkus na mimibazar.cz, nedávno tam někdo prodával taky nějaký Vision S a ozvalo se mu asi 6 zájemců. Myslím, že to tam klidně prodáš i za vyšší cenu, třeba 15 tis.
Deimosko děkuji za tip, už jsem tam odpoledne inzerát dala. Jde o to, že na to dost spěcháme! Kdybyste o někom věděli, kdo tento kočárek shání, zmiňte se mu. Jsem schopná kočárek dovézt v podstatě kamkoliv. Moc děkuji!
Ahoj Katrinko,
my si chceme kupovat kočárek od Gessleinu trojkolku Vision S.Je ještě pořád volný?Chci se zeptat,ktereho data je kočárek kupován?Má nafukovací či plastová kola?A jaká je barva kočárku.Bylo by možné poslat na email.adresu mrozky@tiscali.cz nějaké foto tohoto kočárku?Předem moc děkuji. Hana Rokosová
Klarecka píše:
Ahoj, jsem tu nová a moc se nevyznám na těchto stránkách.((( Chtěla jsem poprosit někoho, aby mi napsal zkušenosti s kočárkem Gesslein Vision. Nejsou o něm moc dostupné informace. Kočárek se mi strašně moc líbí, bohužel jsem neměla štěstí ho vidět naživo. Prosím, kde je k vidění? riskoval někdo koupit kočárek přes internet? A jaký je ten podvozek? Stabilní a dost odpružený? Budu moc ráda za každé info.
Ahoj nováčku,
jsem z Pardubic,kde je vyloženě prodejna- jmenuje se DUHA ul.V Ráji,kde jsou tyto kočárky zn.Geslein k vidění a k prodeji,na obchodě mají více typů jako je trojkolka Vision S,pak čtyřkolky,šestikolky Future,Trend,M1,M2 a jiné,je tam velice příjemná obsluha,vše dokonale předvedou,vysvětlí.My čekáme rodinu a chceme si koupit trojkolku Vision S. Jinak je to dvojkombinace-součástí je termo vyndávací taška pro mimi(v zimě hřeje,v létě chladí),nánožník na sporťák,pláštěnku,pratelný potah,nafukovací kola,podvozek je lehký(konstrukce je aluminiová+části jsou z oceli),snadno složitelný,snadno se s kočárkem manipuluje i jednou rukou,je dobře polstrovaný,pohodlný a bezpečný pro mimi.Aspoň základ,snad tě ty informace potěší.Kdyby jsi chtěla napsat můžeš i na email mrozky@tiscali.cz Pá-Hanka Rokosová
Katrinka píše:
Deimosko děkuji za tip, už jsem tam odpoledne inzerát dala. Jde o to, že na to dost spěcháme! Kdybyste o někom věděli, kdo tento kočárek shání, zmiňte se mu. Jsem schopná kočárek dovézt v podstatě kamkoliv. Moc děkuji!
Ahoj bohužel nejsem zde zaregistrovaná, ale chtěla jsem se kouknout na ten kočárek a na mimibazaru jsem ho nenašla. můžeš mi sem dát na něj odkaz nebo kontakt na sebe? díky R.