Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureAhojte dievcata.
Mate uz niektora Gesslein Vision S doma? Ako je na tom so stabilitou? Kamaratka mi hovorila, ze si ho nejaka jej znama kupila (ktora mala pred tym Future) kvoli skladnejsiemu podvozku a je dost sklamana zo stability, ze sa s nim zle jazdi a dieta ked sa naklana von z kocika …
Ja som uvazovala doteraz nad Future, ten je vraj super, az na tu vahu. Ale manzelovi sa stvokolesovy nepaci, tak by som chcela asi trojkolku. Ja som sice Vision S v obchode skusala, nie je to ktovie co s tou stabilitou a to tam este ani dieta nebolo. Tak neviem. Ale su to velmi kvalitne kociky a do inej znacky by som asi nesla.
Elin
Ahoj holky,
dnes mi přišel Vision S a upřesním, jak je to s těma kolama … přišel mi už s nafukovacíma zadníma, ale to přední menší otočné kolo je plastové potažené polyuretanem.
Na pohled je pěkný, risk koupě naslepo přes internet se vyplatil
… tak můžete cca za týden očekávat slíbené WWW stránky o kočárku, kde ho důkladně nafotím a popíšu.
Katrinka píše:
Ahoj holky,
stal se nám takový problém, sešli se nám 2 trojkolky Gesslein VISION S úplně stejné barvy! Jsem zoufalá co teď s tím, náhodou neplánujete některá koupit tento kočárek?Kočárek je úplně nový!!! Mám veškeré doklady + záruční list. Přikládám barvu kočárku. Doplňky jsou pláštěnka + originál nánožník + taška na miminko od narození. Dovezu zdarma po celé ČR. Cena 13 000 Kč vč. veškerých doplňků a dopravy
Ahoj Katrinko,
nejsem zaregistrovaná,jsem tady nová.Už jsem Ti psala ohledně kočárku,který chceš prodat,co se Vám sešly dva Gesslein Vision S.Je ještě pořád volný?My si chceme totiž tento typ kočárku kupovat.Také jsem ho na strankách inzerce v mimibazaru nenašla.Kdyžtak pošli případný kontakt,aby jsme se mohly domluvit.Můj meilík je mrozky@tiscali .cz Díky móóc za odpověď-Hana Rokosová
Ahoj,
už je asi pryč, že jo? Ach jo. No kdyby náhodou nabídka platila, tak prosím prosím, určo bych měla zájem.
Lenka
PS: Holky nevíte co se děje se stránkami „ekocarky“? Už se na ně hrozně dlouho nemůžu dostat.
(
Ahoj holky,
jelikož u kočárku teď reklamuju přední kolo (něco mi v něm rachtá, příští týden mi má přijít nové), tak se moje WWW stránky o něco zpozdí - hádám, že bych je mohla mít na internetu 1.4. Bez toho kola by to na fotkách nevypadalo dobře ![]()
ahoj deimoško,tak to mě s tím kolečkem teda mrzí,to je pech co?
Snad ti ho pošlou co nejdřív.....
hele,je ta konstrukce tvého kočárku stejně matně stříbrná jako u future? Vím,že už jsem se na to ptala,ale to jsme to porovnávali jen z fotek na netu a pak mi posílala fotečky Klárečka,co ho byla okouknout v krámě a tam se mi zdála taky matná ![]()
Já jsem totiž viděla na Kladně maminku s Future a hned mě oslnila ta krásná konstrukce v kombinaci s tmavým potahem korbičky
Ahoj Denny,
nové kolečko mi pošlou co nejdřív (hned jak jim dorazí to, co jsem jim poslala - tak doufám, že mi v pondělí, nejdéle v úterý přijde a pak kočárek někdy zkusím nafotit). Ono nemělo nějak extra velkou závadu, jen to vypadalo, jako by uvnitř kola uvízl malý kamínek a ten tam při jízdě trochu chrastil.
Podvozek je matný kov (odstín hliníku), navíc pokrytý tenkou vrstvou laku.
ahoj holky,
tak ja mam gesslein vision doma od minuleho tydne a sem z nej nadsena. Kola mame zadni nafukovaci a predni to plnene. Se stabilitou jste me trochu zmatly,pani nas ujistovala,ze to maji hrozne vymakane a ze stabilita je naprosto ok.Jedine kdy je treba davat pozor kdyz clovek jede do kopce a razoven do zatacky,ale jinak by snad problem byt nemel Nekdo tady psal ze je zklamany z fotek co si nechal poslat,pozor na barvy,je to snad jediny kocar,ktery muze pri spatne zvolene (je to vec vkusu) kombinaci vypadat uplne priserne a naopak v jinych barvach bezvadne.Bohuzel mam zkusenost ze na prodejnach,maji vetsinou naprosto preplacane barvy. Vyrobce mi usil kombinaci kterou na strankach nenabizi a to i s vloznou taskou,presne tak,jak sem si rekla:)
Chjo, tak nové kolečko budu mít až ve čtvrtek (dorazilo dneska, ale pošta místo toho, aby mi to doručila, tak jenom vhodila do schránky papírek na vyzvednutí balíku, jako že mě nezastihli … a to jsem v tu dobu byla doma
).
Takže ty internetové stránky dám na net až 7.4. - už je mám obsahově skoro hotové, jenom chybí doplnit fotky. Pak musím mít ještě nějaký čas na testování kočárku v terénu, abych mohla dát na stránky zkušenosti z jízdy.
Jinak ta stránka ekocarky.cz nefunguje už asi od půlky února ![]()
Ahoj Holky,
kdyby jste někdo prodával kočárek dvojkombinaci zn.GESSLEIN VISION S nebo třeba čtyrkolku FUTURE,TREND atd…tak dejte prosím vědět na email.adresu mrozky@tiscali.cz Předem díky,mějte se všichni.Zdraví Hanka R.
Ahoj holky,
jak jsem slíbila, stránka o kočárku Gesslein Vision S je už na webu - dala jsem ji na http://www.kfy.tul.cz/…S/index.html Je tam spousta fotek kočárku jako celku i detailů.
Ještě to není finální verze. Dál budu dolaďovat, přidávat informace, upravovat …
Ahoj holky,
kdyby se teď někdo pokoušel dobouchat na moje internetové stránky, tak nefungují
… měli jsme ve městě výpadek proudu a server, na kterém jsou umístěné, zatím nikdo nezapnul … a jelikož je pátek, tak předpokládám, že to zapnou až v pondělí 23.4. … achjo …
Ale třeba se překonají a zapnou to už o víkendu.
Dobry den, mam zajem o koupi kocarku Gesslein Vision, rada bych ho ale nejdrive videla a trochu si vyzkousela. Jsem z Brna, nevi nekdo jestli existuje obchod kde by ho meli a nebo nezna nekdo nekoho kdo ho vlastni a mohl by mi ho ukazat? Brno blizke okoli, popr. Letovice, Kunstat na Morave, Boskovice. Dekuji za kazdou odpoved.
@deimoska píše:
Denny: já jsem neviděla v reálu ani Vision S, ani Future, takže to nemůžu posoudit. Koukala jsem na fotky na stránkách výrobce a tam mi připadá, že má obojí teplý odstín polomatného kovu. Ale podle fotek to v podstatě nepoznám - na každé fotce jinéČistě teoreticky by asi povrch podvozku měl ladit s kolama, a kola se zdají být společná.
Dobrý den, jak jste s kočárem byla spokojena? Je ta trojkolka stabilní? A jak se sní jezdí? Děkuji za info.
@akitka4 píše:
Dobrý den, jak jste s kočárem byla spokojena? Je ta trojkolka stabilní? A jak se sní jezdí? Děkuji za info.
Ahoj,
kočárek používám dodnes - již 7 let. Vozí už 4. dítě a za tu dobu provozu na jeho vzhledu ani funkci nejsou žádné vady. Takže zpětně kočárek hodnotím jako velmi kvalitní. Samozřejmě je méně stabilní než čtyřkolky, ale se správnou technikou jízdy se to dá zvládnout. Oproti čtyřkolce je potřeba méně síly na jeho ovládání (např. zatáčení apod.), méně pohodlné je najíždění na obrubníky, nástup do MHD. Na nakloněné rovině se musí kočárek držet oběma rukama, může hrozit jeho převrácení.
Stejně by se asi jezdilo s čtyřkolkou, která má obě přední kola otočná, ale tam by mohl být problém při jízdě ve sněhu, kdy si každé kolo chce jet jinam. S tříkolkou se ve sněhu jezdilo celkem dobře.