Gesslein - Vision S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
3.3.07 15:24

Anonymní: je na U nástavba to, co jsem našla úplně dole na stránce http://www.gesslein.de/…stattung.htm pod označením Verlängerungsteil?

Pokud jo, tak bych to nekupovala. Místo toho bych pořídila spíš tašku na dítě T-Lift. Pokud čekáš květňátko, tak bude v leže dost dlouho, i v zimě, takže tašku podle mě využiješ, je dobře izolovaná, všestranně využitelná (lze rozložit na fusak) a mimi je chráněno proti zimě.

Ta U nástavba podle mě tvoří jen takový mantinel kolem kočárku, moc bych tomu nevěřila, hlavně v chladnějším počasí. Na léto asi stačí, ale na další období podle mě ne, tak to považuji za zbytečnou investici a koupila bych tašku na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.3.07 17:40

Chystám se objednat kočárek Gesslein Vision S-trojkolku , poradíte mi ohledně kol? Nová kolekce má již nafukovací kola, ale čeká se na objednání 5-6 týdnů. Chci se zeptat ohledně těch plastových kol, která z Vás kočárek máte (i jiný typ), drncají tyto kola hodně? Bydlím ve městě a většinou zde máme dlažbu a kostky, tak mám z toho trochu obavy, ale zase na druhé straně prcek už není mimčo, bude mu 1 rok.

Poradíte :?: :D
Děkuji
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.3.07 18:12

Katrinko,můžu se tě zeptat,na kolik tě ten kočárek vyjde a co všechno sis pořizovala? ceny se dost lišej,tak bych ráda věděla,kde vyjde nejlevněji.Měla jsi možnost si ho někde prohlédnout a ozkoušet?
Moc se mi líbí,3kolka i 4kolka.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.3.07 18:19

Ahoj,

budu ho objednávat přes internet: www.ekocarky.cz
Jsem ze Sev.Moravy a tady k vidění bohužel není :( Ale po nastudování všech možných recenzí a informací od paní z ekocarky.cz jsem se rozhodla pro trojkolku Vision S. Cena je 12 200,–- bez Loop, budu dokupovat pouze nánožník + 950 Kč, a kdybych chtěla nafuk.kola + 500 Kč. Jen ta dodací lhůta je dlouhá, tak mi dala paní na výběr z barev, které jsou skladem, sice je výběr omezený, ale myslím,že si vyberu.

Jinak kočárek jsem našla jen na www.ekocarky.cz, nebo www.damy.cz a pak na Slovensku www.babymarket.sk, ale tam vyjde přes 16 000 Sk.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.3.07 18:32

Takže k nafukovacím kolům jsou už jako jiné odstíny?
Ještě bych se chtěla zeptat,na co přesně je tam ten loop?Je to jako na změkčení?U jiných kočárků jsem se s tím nesetkala.Jinak moc děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.3.07 18:36

Tak to taky přesně nevím, ale domnívám se, že loop je něco jako extra čalouněná vložka.
Ano, k nafuk.kolům jsou již jiné odstíny, měla jsem vybraný tento:
 http://www.gesslein.de/…re_gross.jpg

Když si najedeš na www.gesslein.de a dáš Wagen a potom Farbübersicht, tak se ti ukáží barvy pro r.2007
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.3.07 18:43

Jsi zlato,opravdu moc děkuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.3.07 18:48

tak ja som sa tiez rozhodla pre gesslein ale pre 4kolku.....paci sa mi este aj mutsy ale asi pojdem do toho gessleinu ked raz budem tehu.....

ja som ho uz videla aj na zivo a je bombovy…len akurat si neviem vybrat farbu… :lol:

a je dost drahy…ale snad to nejak prezijeme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
5.3.07 20:37

Podle mě i ty staré odstíny z roku 2006 jsou teď s nafukovacími koly, já takový mít budu. Dodací lhůtu mám 4-5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.07 07:47

tu je dobry odkaz na katalog gessleinu,su tam vsetky modely vyzobrazene.......kuknite…

http://www.gesslein.de/…log_2007.pdf

treba v nom listovat..... :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 08:56

Ahoj,tak včera jsem na ty odstíny koukala a je opravdu z čeho vybírat.Zatím jsem jen snažilka,ale až se nám to povede,nejspíš koupíme ten Bessleine.I když se mi teda ještě opravdu moc líbí Cam Cortina X3 Tris.Už jedno dítko mám a potřebuju kočárek,který se bude dobře ovládat i jednou rukou a trojkolka od Gessleinu se mi moc nelíbí.To už je hezčí od Herqules,Vypada vypracovaněnji,tak nevím.Máte někdo trojkolku Gessleine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.07 11:23
Denny píše:
Ahoj,tak včera jsem na ty odstíny koukala a je opravdu z čeho vybírat.Zatím jsem jen snažilka,ale až se nám to povede,nejspíš koupíme ten Bessleine.I když se mi teda ještě opravdu moc líbí Cam Cortina X3 Tris.Už jedno dítko mám a potřebuju kočárek,který se bude dobře ovládat i jednou rukou a trojkolka od Gessleinu se mi moc nelíbí.To už je hezčí od Herqules,Vypada vypracovaněnji,tak nevím.Máte někdo trojkolku Gessleine?

to nejde porovnavat gesslein s herqulesom...... :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
6.3.07 11:32

Já souhlasím s Martinou, že porovnávat Gesslein a Herqules nelze.
Myslím, že Gesslein jsou špičkové kočárky.
Měla jsem možnost vyzkoušet Herqules, ale je na můj vkus hrozně úzký (lůžko).
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
6.3.07 11:39

Našla jsem kočárek na Slovensku, odkaz:
http://www.mojshop.sk/index.php?…

Zasílají i do ČR, mají nové barvy a provedení nafukovací kola, a mohou zaslat kočárek ihned bez čekacích lhůt.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 12:03

A co ceny,jsou stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...