Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureDeimosko, na kolínka ještě nepřišla, plazí se jak had, ale fakt už docela rychle a posunuje se po celém pokoji. Ani zábrany ji neodradí. : ![]()
Dala jsem si práci a pročetla celou tuhle diskuzi, zase jsem o něcho chytřejí. nicméně vyčkám jaké budeš mít zkušenosti a jsem stále víc rozhodnutá objenat kočárek taky přes net. prostě to risknout. uvidím, jak se bude tvářit manžel. je blbý, že se nelze dostat momentálně na ty stránky prodejce. Ten fusak je originál G? A nánožník taky?
Klárečko, všechno, co jsem ke kočárku objednala, je originální od Gessleinu.
Ty stránky prodejce bohužel nefungují už dlouho (asi 14 dnů)… třeba týden nefungují, pak 2 dny ano, pak zase týden ne. Nevím, kde je problém ![]()
Jinak můj synek se asi plazí jiným způsobem .. jsou to takové skoky po bříše
Když je na všech čtyřech na kolínkách, tak se vymrští dopředu a spadne na pupek. Pak se zase vyhoupne na čtyři a vesele to zopakuje.
Teď už musím do hajan, synáček vstává ráno v 6 hodin, tak abych byla na toho ďáblíka aspoň trochu vyspalá.
Dobrou noc všem ![]()
Ten jejich web je opravdu K.O ![]()
Docela je škoda,že jsem tu u nás ještě žádný neviděla.tak super kočárek a žádná ho tu nemá ![]()
Denny píše:
Ten jejich web je opravdu K.O
Docela je škoda,že jsem tu u nás ještě žádný neviděla.tak super kočárek a žádná ho tu nemá
aspon budes IN........
![]()
Ahoj MartinoSK,tak tady skáčeme na dvou diskuzích,nezaložíme si nějakou?
![]()
Denny píše:
Ahoj MartinoSK,tak tady skáčeme na dvou diskuzích,nezaložíme si nějakou?![]()
![]()
dobry napad…
![]()
jen přemýšlím o názvu,nic mě nenapadá a snažilky už tady jsou ![]()
Denny píše:
jen přemýšlím o názvu,nic mě nenapadá a snažilky už tady jsou
nazev:maniacky na kociky.....
![]()
to by šlo
sice budem vypadat,jako blázni…
a co jen tak POKEC?
Holky, chtěla jsem se zeptat jak moc je odpružený podvozek VISION?? A je stabilní?
A otázka č. 2. jde sedačka dát do úplného lehu? děkuju moc. K. ![]()
Denny píše:
MartinoSK,kde se touláš?
tady sem......v nedelu som odpocivala.....bez PC…skoro
![]()
Klárečka píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat jak moc je odpružený podvozek VISION?? A je stabilní?
A otázka č. 2. jde sedačka dát do úplného lehu? děkuju moc. K.
Priestranný trojkolesový kočík VISION sa vyznačuje trendovými, sviežimi farbami, moderným vzhľadom a zvláštnymi detailmi. Takým je napríklad komfort sedenia so špeciálnym, hrubým čalúnením a možnosť ľahkého otočenia športového nadstavca vďaka špeciálnemu blokovaniu :
Rozmery :
po zbalení vrátane nadstavca - Š/H/V 62×98×45 cm
priestor na ležanie - cca 90×35 cm
sedadlo - Š/H/V 35×22×60 cm
Voliteľné doplnky : kojenecká taška so špeciálnym dnom, autosedačka Baby Go, univerzálny fusak Sleepy a iné
Možnosť výberu :
MartinoSK, díky za odpověď. Já jsem nejspíš natvrdlá, ale nikde jsem se tam nedočetla, zda jde opěrka do úplnéh lehu - jen že má 3 pozice. O odpružení podvozku taky nic.
ty vlastníš Gesslein? Prosím, napište mi někdo zkušenosti se stabilitou a odpružením podvozku VISION.