Jak se jmenuje tato hra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
391
28.1.16 13:28

jak se jmenuje hra

Ahoj vsem. Dnes jsem v obchode dostala tip na hru pro dceru. Chtela jsem kouknout na nejake recenze a nemuzu ji nikde najit. Myslim, ze je to od firmy Piatnik, ale nepamatuji si nazev :zed: je to cca 30 magnetickych zetonu s obrazkama, k tomu 2 kostky jedna s barvama a jedna s obrazkama a sklada se do kominku podle barvy a obrazku co se hodi na kostce. Zetonky na sobe drzi magneticky. Pomuzete mi? Dal mi doporucila Speed cups…mate zkusenost? Diky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
289
28.1.16 13:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.1.16 13:47

@nico2 podle popisu tedy nevim, ale jestli vis, jak hra vypada, neni nahodou primo na strankach piatnik? Ale zni to zajimave, takze jdu sledovat, co to bude zac, ze bych to mozna take pro deti poridila. S klukem bych uz to hrat mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
28.1.16 14:20

Prave ze to na Piatnik neni. Nasla jsem tam jen ty speed cups. Ale to vypada taky dobre. Ja jsem prave chtela na netu zkusit porovnat recenze a pak jednu vybrat :oops: nejsem si uplne 100% jista ze je to taky Piatnik. A myslim, ze se to jmenovalo nejak „kratce a uderne“ neco jako prask, plesk nebo neco takoveho. Jsem fakt tele, ze si to nepamatuji. Pani to hrozne chvalila. Hra hodne na rychlost a postrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
28.1.16 14:23
@SSophia píše:
http://www.deskovehry.com/…cke-klapani/ Neni to tohle?

Jeeee to je ona!!! Moc moc dekuji!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.1.16 14:23

@nico2 a co ten odkaz, jak hodila @SSophia? Ja myslim, ze to presne vystihuje Tvuj popis hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
28.1.16 14:27

A ktera tedy myslite, že by mohla byt lepsi? Znate nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí