Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vsechny maminky ktere radi piji sand vsechny druhy kavy a budou treba jiste vedet jak by se tato kava mohla jmenovat.
Nikdy jsem kafe nepila, neznam jeho druhy a proto bych se chtela zeptat maminek jestli by neznali chut a nazev kavy ktery podavali v porodnici ve vinohradsky ke snidani.
Vim ze mela karemelovou chut a napadlo me jesli to nebyla melta ale nevim to, a rada bych si takovou chut jeste koupila ale nevim jake kafe ma takovou chut. dekujiiii
![]()
Tak to jistě byla cerstvě mleta ![]()
Zkusila jsi Caro? Sice nevim zda chutná karamelově, to jsem si nikdy nevšimla, ale je (dle mého) asi nejlepší náhražka kávy. A i půl na půl s kávou je vynikající.
@nozu píše:
To bude Caro nebo Melta. To s kávou nemá nic společného
taky jsem si myslela ze by to mohlo byt jedno nebo druhe, ted jeste ale ktere
moc dekuji
@Marie432875 píše:
Tak to jistě byla cerstvě mleta
Zkusila jsi Caro? Sice nevim zda chutná karamelově, to jsem si nikdy nevšimla, ale je (dle mého) asi nejlepší náhražka kávy. A i půl na půl s kávou je vynikající.
prave ze nidy jsem nic takoveho nekupovala, no budu to muset zkusit hold ![]()
Melta klasická. Caro je drahý ![]()
Pochybuju, že by to dělali z instantní.
Teď je k dostàní i v sáčcích jako čaj.
@Russet píše:
Melta klasická. Caro je drahý
Pochybuju, že by to dělali z instantní.
Teď je k dostàní i v sáčcích jako čaj. [/citac
tj pravda, vsude v nemocnicich se setri tak proc ne,. mozna to bude fakt ta melta
V porodnicích dávají meltu, s kávou nemá nic společného. Kup si meltu nebo Caro, nebo si raději udělej dobrou kávu ![]()
V nemicnicích mívají nějakou instantní směs, už jsem tady nebo na MK o tom jednou četla diskusi. Přímo to tam holky jmenovaly, dokonce tam byla jedna z firmy, která to vyrábí. Prý se to nedá jinak koupit. Normálně se ten prášek rozpustí v mléce. Ani to nedělají v kuchyni, ale setra/sanitářka to připraví přímo na oddělení v kuchyňce.
V motole to sice nazývají kava, ale nemá to nicspolecneho a kávou ani meltou. Berou obrovské pytle instatntnich nápojů. Kdyz ma nekdo objednany nadstandartni jidlo, tak mu pošlou jeden pytlík na oddělení.
Něco takového http://www.efekt.cz/detail.asp?…
U nás v nemocnici tomu taky říkají káva, ale ptala jsem se na to, když jsem ležela v ČB a s kávou to nemá nic společného. Dostávaji velké stříbrne pytle a v tom je sypka směs, kterou rozpustí ve vodě. Ale chuťove by Ti Caro nebo melta mohly taky chutnat ![]()
@bartsch píše:
V porodnicích dávají meltu, s kávou nemá nic společného. Kup si meltu nebo Caro, nebo si raději udělej dobrou kávu
ja prave kavu nepiju, vubec zadnou, nemam to rada, jsem spis milovnikem caje, ale tohle mi fakt chutnalo..no mela sem se zeptat
primo tam
dekujii
@speedyy píše:
U nás v nemocnici tomu taky říkají káva, ale ptala jsem se na to, když jsem ležela v ČB a s kávou to nemá nic společného. Dostávaji velké stříbrne pytle a v tom je sypka směs, kterou rozpustí ve vodě. Ale chuťove by Ti Caro nebo melta mohly taky chutnat
To jsem si zas rozšířila obzory ![]()
@speedyy píše:
U nás v nemocnici tomu taky říkají káva, ale ptala jsem se na to, když jsem ležela v ČB a s kávou to nemá nic společného. Dostávaji velké stříbrne pytle a v tom je sypka směs, kterou rozpustí ve vodě. Ale chuťove by Ti Caro nebo melta mohly taky chutnat
To jsem si zas rozšířila obzory ![]()