Jak se káva jmenuje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
9.9.16 07:16

jak se kava jmenuje?

Ahoj vsechny maminky ktere radi piji sand vsechny druhy kavy a budou treba jiste vedet jak by se tato kava mohla jmenovat.
Nikdy jsem kafe nepila, neznam jeho druhy a proto bych se chtela zeptat maminek jestli by neznali chut a nazev kavy ktery podavali v porodnici ve vinohradsky ke snidani.
Vim ze mela karemelovou chut a napadlo me jesli to nebyla melta ale nevim to, a rada bych si takovou chut jeste koupila ale nevim jake kafe ma takovou chut. dekujiiii :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
9.9.16 07:31

Tak to jistě byla cerstvě mleta :lol:
Zkusila jsi Caro? Sice nevim zda chutná karamelově, to jsem si nikdy nevšimla, ale je (dle mého) asi nejlepší náhražka kávy. A i půl na půl s kávou je vynikající.

• Citovat
  • Upravit
21509
9.9.16 07:34

To bude Caro nebo Melta. To s kávou nemá nic společného ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.9.16 07:42
@nozu píše:
To bude Caro nebo Melta. To s kávou nemá nic společného ;-)

taky jsem si myslela ze by to mohlo byt jedno nebo druhe, ted jeste ale ktere :) moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.9.16 07:43
@Marie432875 píše:
Tak to jistě byla cerstvě mleta :lol:
Zkusila jsi Caro? Sice nevim zda chutná karamelově, to jsem si nikdy nevšimla, ale je (dle mého) asi nejlepší náhražka kávy. A i půl na půl s kávou je vynikající.

prave ze nidy jsem nic takoveho nekupovala, no budu to muset zkusit hold :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.9.16 07:57

Melta klasická. Caro je drahý :-)
Pochybuju, že by to dělali z instantní.
Teď je k dostàní i v sáčcích jako čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.9.16 07:58
@Russet píše:
Melta klasická. Caro je drahý :-)
Pochybuju, že by to dělali z instantní.
Teď je k dostàní i v sáčcích jako čaj. [/citac
tj pravda, vsude v nemocnicich se setri tak proc ne,. mozna to bude fakt ta melta
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.9.16 08:01

V porodnicích dávají meltu, s kávou nemá nic společného. Kup si meltu nebo Caro, nebo si raději udělej dobrou kávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.9.16 08:06

V nemicnicích mívají nějakou instantní směs, už jsem tady nebo na MK o tom jednou četla diskusi. Přímo to tam holky jmenovaly, dokonce tam byla jedna z firmy, která to vyrábí. Prý se to nedá jinak koupit. Normálně se ten prášek rozpustí v mléce. Ani to nedělají v kuchyni, ale setra/sanitářka to připraví přímo na oddělení v kuchyňce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
9.9.16 08:11

V motole to sice nazývají kava, ale nemá to nicspolecneho a kávou ani meltou. Berou obrovské pytle instatntnich nápojů. Kdyz ma nekdo objednany nadstandartni jidlo, tak mu pošlou jeden pytlík na oddělení.
Něco takového http://www.efekt.cz/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.9.16 08:13

Dekuji moc vsem za nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.9.16 08:17

U nás v nemocnici tomu taky říkají káva, ale ptala jsem se na to, když jsem ležela v ČB a s kávou to nemá nic společného. Dostávaji velké stříbrne pytle a v tom je sypka směs, kterou rozpustí ve vodě. Ale chuťove by Ti Caro nebo melta mohly taky chutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.9.16 08:17
@bartsch píše:
V porodnicích dávají meltu, s kávou nemá nic společného. Kup si meltu nebo Caro, nebo si raději udělej dobrou kávu ;)

ja prave kavu nepiju, vubec zadnou, nemam to rada, jsem spis milovnikem caje, ale tohle mi fakt chutnalo..no mela sem se zeptat :zed: primo tam :mavam: dekujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.9.16 08:20
@speedyy píše:
U nás v nemocnici tomu taky říkají káva, ale ptala jsem se na to, když jsem ležela v ČB a s kávou to nemá nic společného. Dostávaji velké stříbrne pytle a v tom je sypka směs, kterou rozpustí ve vodě. Ale chuťove by Ti Caro nebo melta mohly taky chutnat ;)

To jsem si zas rozšířila obzory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.9.16 08:20
@speedyy píše:
U nás v nemocnici tomu taky říkají káva, ale ptala jsem se na to, když jsem ležela v ČB a s kávou to nemá nic společného. Dostávaji velké stříbrne pytle a v tom je sypka směs, kterou rozpustí ve vodě. Ale chuťove by Ti Caro nebo melta mohly taky chutnat ;)

To jsem si zas rozšířila obzory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný