Jak se nezbláznit? Hyper dítě

Anonymní
16.8.19 19:19

Jak se nezbláznit? Hyper dite

Potrebuji se spíš vypsat a slyšet, ze v tom nejsem sama.. Syn, rok a pul je neúnavný cislo. Nechodí, jen běhá. Nemůžu ho ani na minutu spustit z očí, leze na stůl, na okno, hrabe se v kamnech, nebo jde po bytě a co mu přijde pod ruce hodí na zem, se vším triskne. Napomenutí nepomůže, na zadek nepomůže.. Vysměje se mi. Mám pocit ze už ho absolutně nezvladam. Když ma jít k našim na noc, mamka se na to psychicky připravuje protože uhlídat ho je těžký i pro dva lidi.. Neustále ma všude modřiny, skrabance.. Ted se zrovna snazim ho uspat a hází dudlik za postel. Už nemůžu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.8.19 19:28

Jo, to znám. Už mu je 5. V roce a půl jsme uspavali v autě, jinak nespal. Byl pořád v pohybu. Neměl pud sebezáchovy.
Dodnes je pořád v pohybu, neúnavný. U ničeho nevydrží.
Modřiny, škrábance a odřeniny má dodnes.
Pořád mluví, je moc hlasitý.
Moje mama hlídá až od jeho 4 let. Staršího syna zvládala dřív.

• Citovat
  • Upravit
316
16.8.19 19:28

Ahoj, nejses v tom sama. Já 2 děti ADHD, z toho jeden PAS a je to zahul. Jsou jak dvě torpéda. Nejdůležitější je uhlídat, aby se nic nestalo a abysme to všichni přežili :lol: buď ráda, že máš hlídání, i když se mamka musí připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 19:30

@Pavlahar
No naši si ho vezmou na jednu noc tak jednou za měsíc-dva, jinak nemám žádné hlídání a chlap jezdí domů v 17-18. Mám ted asi nějakou krizi už..

• Citovat
  • Upravit
4523
16.8.19 19:32

Jojo, mohla bych vyprávět :) mám doma hyper super skoro tříletého. Přesně dle tvého popisu. K tomu staršího chytryho a hlucnyho, co ho ve všech lumparnach napodobuje a teď ještě bezvadně uřvanýho novorozence. Ať žije mateřská dovolená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
16.8.19 19:33

Aspoň něco. Tak když si ho vemou, tak odpocivej a nabirej síly. A chlap dělá i o víkendu? Mně pomůže, že si veme děti tatínek i na hodku za týden. Lepší než nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 19:34

@chaela
Tak to mi docela zvedlo náladu, ze mám jen jodno :lol: u me teda ale jedno dítě-žádný dite neplati :think: ale pořídili jsme si stěně, takže jako mám ted dvě děti :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.19 19:36

@Pavlahar Chlap dělá pondeli-sobota a v neděli je rad ze si odpocine :nevim: někdy si ho vezme na zahradu a to pak spíš dohanim úklid, se synem je úklid nemožný :roll:

• Citovat
  • Upravit
11358
16.8.19 19:56

Mám dvouletou dceru. Od 8 měsíců běhá. Neposedí vůbec. Doma dělá neskutečný brajgl. Je vzteklá, vzdorovitá, absolutně nespokojené dítě od narození. Rovněž leze po nábytku. Nedá se jí nastavit žádný režim, velmi špatně jí. Jen vím, že vstane v 6 hodin, kdykoliv přes den vytuhne na 10 minut klidně ve stoje, bohužel usíná kolem 23 h.. Můžu ti říct, nejsi v tom sama. Jen k ní mám ještě druhou dceru, která půjde do 3.tridy. Venku se moc neutahá, běhá od ničeho k ničemu. Na odrážedle se přímo vznáší. Manžel chodí po 17 h. domů. A občas se do práce vrací ještě později, dle potřeby. Hlídání není. Od září nastoupí do jeslí. Jen ta kamna nám naštěstí chybí… to už by pravděpodobně hořel panelák…

Byla i na pozorování v nemocnici. Na nic se nepřišlo byli rádi, že se nás zbavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
16.8.19 20:26
@Anonymní píše:
@chaela
Tak to mi docela zvedlo náladu, ze mám jen jodno :lol: u me teda ale jedno dítě-žádný dite neplati :think: ale pořídili jsme si stěně, takže jako mám ted dvě děti :D

Hele, vydržet. Nic jiného ti nezbývá, hlídání jednou za měsíc, dva na noc je super. Já mám dvouletou a ještě se nepoštěstilo. Jo a ještě mi rekni, jak chceš k výchově náročného dítěte zvládat výchovu štěněte? Za mě teda dost vrazda, k náročnému dítku bych si psa nepořídila. Bych běhala s jazykem na veste a pesan by rostl jak dříví v lese. Toť můj názor. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 21:10

@Amelie30
Měli jsme pejska, Čtyřletého a srazilo nám ho auto. Syn pořád doma lital a kricelz hafhaf, všude ho hledal a my buleli jako želvy.. Stalo se to před týdnem a hned druhy den jsme jeli pro nového, zatím jsou parťáci a stěně taková zátěž není :srdce:

• Citovat
  • Upravit
220
16.8.19 21:41

Pises zrejme o mem synovi :think:,uplne to samé!!!Akorát muj chodi po oběde spát tak na 2-3 hodinky, ale musí spat v naší posteli a ja u něj, jinak vydrží max 1-1,5 h, ale jinak uplne stejne číslo jako zakladatelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.8.19 21:41

Mam doma hyper turbo raketu, ma ted 2,5 roku :D Nechodi, ale jenom lita, neposlechne na slovo, vsude vyleze, vsechno rozkramari doma behem sekundy. Nenadelas asi nic, jedine se snazit prezit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí