jak se řadí diskuze?

551
10.9.05 19:48

jak se řadí diskuze?

Ahoj,
zajímalo by mě podle čeho se řadí diskuze, v poslední době se mě zobrazují nějak divně, dneska třeba i jedna z roku 2003, nebo jsou při každém načtení v jiném pořadí. Omlouvám se, že kvůli tomu zakládám nové téma, ale třeba mám jen někde něco špatně nastavené :oops:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.9.05 21:36

ahoj to jsme na tom stejně mně to tak jde už asi týden

• Citovat
  • Upravit
Missorka
10.9.05 22:24

Ahojky,

před nedávnem se diskuse řadily podle data založení, teď se řadí podle nových příspěvků - ty, do kterých se přispívá se dostávají nahoru…

Myslím, že je to tak lepší, v dřívějším systému totiž docházelo k tomu, že během krátké doby vznikly třeba čtyři diskuse na stejné téma, teď to již nehrozí.

Peta

• Citovat
  • Upravit
152
11.9.05 08:38

Ahoj,

nové řazení má své výhody, ale je fakt, že je mi někdy docela líto, že úplně nově založené diskuse se teď hodně rychle ztrácejí do archivu - než se najde někdo „kompententní“ odpovědět, jsou vytlačeny ostatními typu „Rodíme v lednu, únoru, březnu“ apod., do kterých se přispívá hodně často. Já se většinou vždycky mrknu jenom na ten přehled nových diskusí a málokdy hledám, co je kde nového v archivu. A myslím, že takových je nás více…
Takže zkrátka mám pocit, nové diskusní příspěvky mohou mnohdy zůstat nezodpovězeny nebo třeba jen s jednou dvěma odpověďmi, zatímco předtím těch odpovědí bývalo více.
Snad jsem to nenapsala moc zmateně..

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
11.9.05 09:26

No, taky mě to mohla napadnout, že se to takhle řadí schválně :roll: Ale asi mají obě varianty svá pro a proti a možná si za chvíli na nový systém zvyknu, ale teď mě to taky trošku překáží. Dřív jsem se koukla do přehledu nových a když mě něco zajímalo tak jsem si to pak hlídala v archivu. Ted se také může stát, že se opravdu dotaz zobrazí třeba jen na hodinku a pak ho vytlačí ty věčné diskuze a tak bude potřeba spíš chodit hned do archivu. Co třeba dát jak prvních 10 podle stáří a 10 podle příspěvků? No ale tak jako tak jsem ráda, že emimino existuje a děkuju lidem co se o něj starají :D
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.9.05 09:34

Taky mi puvodni razeni vyhovovalo lip, protoze neprispivam do diskuzi typu Rodime v zari…dubnu…kvetnu a tak. Jak jsem pochopila na to jsou denicky. Nebo ne? Spis me zajime reseni konkretnich problemu, ty se ale bohuzel velmi brzy ztrati do archivu, protoze do' rodicich' diskuzi se prispiva relativne casteji. Pak se velmi casto stane, ze na nektery dotaz neodpovi skoro nikdo, nez se najde nekdo, kdo ma tu zkusenost, zmizi z prvni stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.9.05 10:59

Taky se připojuji do diskuze a jsem všemi deseti pro starý způsob ze stejného důvodu jako většina z vás. Párkrát za den kouknu na emimino, juknu na nové diskuze a když mě něco zaujme, hned odepíšu. Takhle jsou tam stále stejné odkazy - čekatelky na //, rodíme v… a podobně.
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
11.9.05 11:01

Přidávám se k Mroe,

dřív mi to vyhovovalo lépe, když má člověk fakt akutní problém, tak se může stát, že mu téměř nikdo neporadí, přece jen to bylo na té hlavní stránce víc na očích.
Já taky myslela, že to pokecání typu „rodíme v .....“ jsou spíš na deníček, ne?

fakt je to teď na prd :wink:

pa sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.05 11:50

Ahoj taky ráda na emimčo nakouknu ale teď mi to řazení připadá horší než dříve a jesltli je to řazené podle nejnovějších příspěvků tak proč je třeba právě teď na prvním místě rodíme v září 2005 kde je poslední příspěvek z ledna? :roll:

• Citovat
  • Upravit
948
11.9.05 12:12

milá anonymní, to jsi se spletla, ona se ti vždy zobrazí první strana a na onom Rodíme v září 2005 někdo přidal dnes příspěvek už na 267 stranu.

Haló, haló - kompetentní lidé, dá se to řazení opět uvést do minulého stavu?
pa sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.9.05 12:22

Já jsem také všemi deseti pro staré řazení, tohle je fakt děsně nepřehledné.
Také jsem se na něco tady děvčat ptala a během dvou hodin to bylo už v archivu, takže mám prostě smůlu. Myslím si, že na to většinou nemáme čas, rochnit se v archivu, nám maminám vyhovovalo řazení podle stáří příspěvků. Je jasný že čekatelky mají času habakuk takže přispívají častěji.

Moc se přimlouvám za vrácení do původního stavu!!!

Hezký den. Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.9.05 13:54

Ahoj,

mě zase přijde přehlednější tohle řazení:-). Když chci starší diskuze, tak holt musím do archivu, což takový problém není, stačí kliknout myší.
Ale na druhou stranu, myslím si, že holky z diskuzí „rodíme v…“ a jim podobné by měly navštívit deníček:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.9.05 15:43

Toto je původní řazení. Takto to fungovalo dříve. Také tady nedávno byla diskuze na téma, že je to nové nevhodné a nepřehledné. Podívejte se do archívu. Všem se zavděčit nedá a pro mne je lepší a přehlednější toto řazení. :lol: :lol: :lol:
Diskuze typu „Čekatelky na // spojte se“ o několika stech stránkách by fakt zasloužily deníček nebo jinou rubriku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
11.9.05 15:50

Ps: svůj dotaz můžete vrátit na přehled vložením nového příspěvku. Třeba bez textu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
11.9.05 16:15

Já myslím, že vždycky najdete zastánkyně každé z variant. Je pravda, že to současné řazení je původní, tak jak na emiminu fungovalo dříve a asi týden zpátky, jsem prudila člověka, který se stará o technickou stránku tohoto serveru, aby uvedl diskuse do původního stavu.
Pokud chcete diskusi sledovat, není nic jednoduššího, stačí si jako registrovaný uživatel zvolit volbu - Zapnout sledování diskuse.

Otázka - funguje vám vyhledávání v diskusích? Mně nepříliš a ráda bych zjistila, jak to je, popř. zkusila domluvit zajištění nápravy.

A ještě poznámka - myslím, že přispivatelky v diskusích typu „Rodíme v září“ a pod. mají plné právo zvolit jakoukoli formu dopisování, která jim vyhovuje, od toho tu emimino je. Prostě třeba nechtějí deníček a diskuse jim vyhovuje líp.

Hezký den všem.
Peta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky