Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moje kamaradka a rikame ji Lina. Prijde mi to cool
Jak se ji rikalo v detstvi, to nevim. Asi Linuška.
Linda je moc pěkné jméno, Linda, Lindi, Linduška - nic nepěkného nevidím. Laura se mi nelíbí, je pro mě taková „neuchopitelná“, oslovení leda Laura, nebo Laurinka… Lola to je úplně jiné jméno, nějak nevím, co má společného s Laurou.
Laura mi nezni dobre ani v zakladni tvaru ani v jinem, asi trochu jako larva
linda se mi libi vice, osloveni: Lindi, Lindusko, Lindicko Lindiku, Lindinko
@Knihakniha píše:
Laura mi nezni dobre ani v zakladni tvaru ani v jinem, asi trochu jako larvalinda se mi libi vice, osloveni: Lindi, Lindusko, Lindicko Lindiku, Lindinko
Linďo jsem zapomnela
@Anonymní píše:
Ahoj, s manželem čekáme holčičkoua přemýšlíme nad jménem Laura/Linda u Laury docela i vím jak jí říkat ale u Lindy mě toho moc nenapadá a Linduška je děsný
Je nutné každé jméno zdrobňovat? Vždyť je to krásné osobité jméno. Obě dvě. I když tu Lindu mám spojenou spíš se jménem kočky, i z jedné konkrétní pohádky.
Lauře bych říkala „Lauro“ a Lindě „Lindo“.
@mamoch píše:
Linda je moc pěkné jméno, Linda, Lindi, Linduška - nic nepěkného nevidím. Laura se mi nelíbí, je pro mě taková „neuchopitelná“, oslovení leda Laura, nebo Laurinka… Lola to je úplně jiné jméno, nějak nevím, co má společného s Laurou.
Přesně nebo prej jsem tu četla vyloženě diskuzi na Lauru, tak že prej i Lili, což je teda taky jiné jméno ![]()
V rodině máme Lauru a říkáme ji Laura nebo Laurí, Laurinka. A při neuposlechnutí z legrace Laurine, ale jinak bych asi taky víc už nevymyslela, spíš nevymýšlela. Pak jsou to fakt už patvary nebo jiná jména.
@1Pears1 Tak až bude starší tak asi ne ale když bude menší tak nějaké zdrobněliny jsou fajn ![]()