Jak se říká Lindě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3789
22.2.24 20:37

Normálně, pindo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.2.24 20:38

Moje kamaradka a rikame ji Lina. Prijde mi to cool :) Jak se ji rikalo v detstvi, to nevim. Asi Linuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.2.24 20:42

Lindě bych říkala Lindo a Lauře Lauro :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.2.24 21:06

Linda je moc pěkné jméno, Linda, Lindi, Linduška - nic nepěkného nevidím. Laura se mi nelíbí, je pro mě taková „neuchopitelná“, oslovení leda Laura, nebo Laurinka… Lola to je úplně jiné jméno, nějak nevím, co má společného s Laurou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355
22.2.24 21:06

Lindo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.2.24 21:31

Laura mi nezni dobre ani v zakladni tvaru ani v jinem, asi trochu jako larva :) linda se mi libi vice, osloveni: Lindi, Lindusko, Lindicko Lindiku, Lindinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.2.24 21:31
@Knihakniha píše:
Laura mi nezni dobre ani v zakladni tvaru ani v jinem, asi trochu jako larva :) linda se mi libi vice, osloveni: Lindi, Lindusko, Lindicko Lindiku, Lindinko

Linďo jsem zapomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
22.2.24 22:31
@Anonymní píše:
Ahoj, s manželem čekáme holčičkou :srdce: a přemýšlíme nad jménem Laura/Linda u Laury docela i vím jak jí říkat ale u Lindy mě toho moc nenapadá a Linduška je děsný :mrgreen:

Je nutné každé jméno zdrobňovat? Vždyť je to krásné osobité jméno. Obě dvě. I když tu Lindu mám spojenou spíš se jménem kočky, i z jedné konkrétní pohádky.
Lauře bych říkala „Lauro“ a Lindě „Lindo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
23.2.24 08:47
@mamoch píše:
Linda je moc pěkné jméno, Linda, Lindi, Linduška - nic nepěkného nevidím. Laura se mi nelíbí, je pro mě taková „neuchopitelná“, oslovení leda Laura, nebo Laurinka… Lola to je úplně jiné jméno, nějak nevím, co má společného s Laurou.

Přesně nebo prej jsem tu četla vyloženě diskuzi na Lauru, tak že prej i Lili, což je teda taky jiné jméno :think:
V rodině máme Lauru a říkáme ji Laura nebo Laurí, Laurinka. A při neuposlechnutí z legrace Laurine, ale jinak bych asi taky víc už nevymyslela, spíš nevymýšlela. Pak jsou to fakt už patvary nebo jiná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
23.2.24 09:07

Lindíku, to je hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
23.2.24 11:53

@Sadman Lindíku Pin. díku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.24 19:47

@1Pears1 Tak až bude starší tak asi ne ale když bude menší tak nějaké zdrobněliny jsou fajn :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence