Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky. Pro holku se mi libi Anna, Julie, Mia. Doma uz mame Emu, jinak bych trvala na holcicim jmenu Ella nebo Nela, ale je to s tou Emou bohuzel dost podobne.. Pro kluka: Alex, Elias, Kristian. Chceme neco mezinarodniho, aby se to hodilo k prijmeni. Nenapadaji vas jeste nejaka dalsi jmena? Diky ![]()
@Nanaea píše:
Ahoj holky. Pro holku se mi libi Anna, Julie, Mia. Doma uz mame Emu, jinak bych trvala na holcicim jmenu Ella nebo Nela, ale je to s tou Emou bohuzel dost podobne.. Pro kluka: Alex, Elias, Kristian. Chceme neco mezinarodniho, aby se to hodilo k prijmeni. Nenapadaji vas jeste nejaka dalsi jmena? Diky
Okamžitě mě napadl Erik, i když se mi to jméno moc nelíbí.
@Nanaea píše:
Ahoj holky. Pro holku se mi libi Anna, Julie, Mia. Doma uz mame Emu, jinak bych trvala na holcicim jmenu Ella nebo Nela, ale je to s tou Emou bohuzel dost podobne.. Pro kluka: Alex, Elias, Kristian. Chceme neco mezinarodniho, aby se to hodilo k prijmeni. Nenapadaji vas jeste nejaka dalsi jmena? Diky
Znám Markétu.
Julie a Kristián
@Nanaea píše:
Jiří, Alan, Erik, Oliver, Theodor
Markéta, Miriam, Valentýna, Elizabeth, Alžběta, Agáta, Ingrid, Háta, Hanna všechna končící na ie
Richard, Petr, Tomáš, Michael, Gabriela, Dominika. Z tvých holcicich jmen se mi nelíbí ani jedno.
K tomuhle příjmení se mi líbí tvůj výběr jen Ella Feit.
Mia je k tomu moc useklé.
Pro kluka asi Elias. Ostatní k tomu nepasují.
Jsou takové nevýrazné. Mi by k tomu příjmení pasoval Fabian nebo Damian Feit. Jsou to trošku výraznější křestní jména. Pro holku bych tam viděla Jasmína nebo Evelína, Melanie Feit. K takovému příjmení si můžeš dovolit něco hezčího, než je naše kalendářovka.
Z vašeho výběru Julie a Alex. Mně by se k tomu libilo neco tvrdsiho, Dorian, Eduard, Adriana, Lara..
Pro holku Dominika, pro kluka Christian, k příjmení mi to napadlo jako první…
Mě hned napadnul Viktor. Holka se mi k tomu příjmení hodí třeba Isabella.
@LaVida píše:
Mně by se hodilo jméno Dominik. A je mezinárodní.
Moje prvni myslenka ![]()
Máme doma Emu a Julii ![]()
Takže za mě pro holku volba jasná
![]()
Akorát dnes při četnosti jmen už bych to asi nedala. Líbí se mi Larisa, Melanie…
Pro kluka jsme měli vybrané: Matheo, Eliáš, Tobiáš…
@Nanaea píše:
Měla jsem spolužáka Jirku Feita. Tak dejte kluka po tátovi a máte vyřešeno.