Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nanaea Felix, Damián - k tomuhle příjmení se v podstatě hodí snad jakékoli jméno, jen Kryštof ne, ale šel by Christofer
David. Jinak ty holčičí jsou dost hrozný a strašně profláklý.
Ty jmena jako Elias, tadeas, Damian proboha jak tohle muze klukum nekdo udelat:). Ten Hugo zni hezky, ale zase se moc dobre nerika … Michal Feit, Aleš Feit… holka asi ta Julie nebo co Dita, Edita? Nejsou ti nejak nej jmena, ale k prijmeni se mi libi
@Nanaea píše:
Ahoj holky. Pro holku se mi libi Anna, Julie, Mia. Doma uz mame Emu, jinak bych trvala na holcicim jmenu Ella nebo Nela, ale je to s tou Emou bohuzel dost podobne.. Pro kluka: Alex, Elias, Kristian. Chceme neco mezinarodniho, aby se to hodilo k prijmeni. Nenapadaji vas jeste nejaka dalsi jmena? Diky
Určitě nějaké delší jméno anebo třeba jména dvě.
Co třeba:
Julian Ctirad Feit
Ctirad Odin Feit
Angus Ctirad Feit
Stanislas Feit
Ladislas Feit
Nikola Feit
Aleš Milan Feit - jméno Aleš je i slovinské
Edmund Feit
Eduard Feit
@Nanaea píše:
Ahoj holky. Pro holku se mi libi Anna, Julie, Mia. Doma uz mame Emu, jinak bych trvala na holcicim jmenu Ella nebo Nela, ale je to s tou Emou bohuzel dost podobne.. Pro kluka: Alex, Elias, Kristian. Chceme neco mezinarodniho, aby se to hodilo k prijmeni. Nenapadaji vas jeste nejaka dalsi jmena? Diky
Jenovefa Feit
Miroslava Feit
Dobromila Feit, zdrobněle Mili nebo Dobbie („Dobbý“)
Apollonie Feit
Antonie Feit
Evelina Feit
Ivona Feit
Irenka Feit
Henrieta Feit
Lilith Feit
Madlenka Feit
Sabina Feit
Lada Ingrid Feit
Iva Ingrid Feit
Hela Ingrid Feit
Beata Ingrid Feit
Emilie Ingrid Feit
Odeta Ingrid Feit
Adela Ingrid Feit
Diana Ingrid Feit
Milena Feit
Dagmar Feit
Danica Feit
Ludmila Feit
Bertha Feit
Pro holku mě napadá Jasmin, Linda, Evelin, Elisa i ta Ella je hezká a pro kluka se mi líbí Dorian, Damian/Damien, Eliot, Nathaniel, Dominik ![]()
To Emma Feit vyloženě ladí
jeste mě napadlo Tamara Feit.
A z klucicich mi k tomu jde nejvíc Damian Feit nebo Patrik Feit ![]()
@Kockazvysocan píše:
Okamžitě mě napadl Erik, i když se mi to jméno moc nelíbí.
Ty jo me taky
Erik, nebo Erika…ac se mi ta klucici verze taky moc nelibi, ale vyskocilo mi to jako prvni…a Erika je pekne jmeno.
Z tech holcicich si nejak nemuzu vybrat, Elinky a Nelinky jsou vsude, uz jsem jich strasne prejedena, Mia pro me neni cele jmeno, Anna a Julie mi zas k tomu prijmeni tolik nejdou. Zadne z tech jmen mi k tomu prijmeni nepripada to prave.
Z klucicich se mi libi vsechny. Volila bych v poradi Kristian, Alex, posledni Elias, protoze tam mi nevyhovuje oslovovat kluka „Eli“. Kristian podle me tim R to kratke a mekke prijmeni krasne osvezi
zni mi to skvele. Holku bych dala treba Valerie Feit.
Nebo Gabriela Feit, Marieta Feit. Je to ale trosku neco jineho, nez ta Ema. V podobnem soudku s Emou bych mela Elu, Nelu, Stellu…