Jak se říká Lindě

Anonymní
22.2.24 19:39

Jak se říká Lindě

Ahoj, s manželem čekáme holčičkou :srdce: a přemýšlíme nad jménem Laura/Linda u Laury docela i vím jak jí říkat ale u Lindy mě toho moc nenapadá a Linduška je děsný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
22.2.24 19:43

Lindi, Linduš, Lindunko. Máme jednu v rodině a nikdo ji nikdy neřekl jinak než Lindi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8761
22.2.24 19:43

Měla jsem Lindu v práci. Říkali jsme ji Lindo, Lindi. Maminka ji říkala Lindusko. Tam nic moc nevymyslis. Slyšela jsem i osloveni Lili, ale to je pro mě už jiné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.2.24 19:44

Linda, Lída, linduška, Lin, líla, lindička, linduše. :nevim:
Ještě taky Linda pi&&a :,( to snad doma nikdo nepoužívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
22.2.24 19:49

V tomhle případě znějí všechny přezdívky jak patvary, takže říkat základním oslovením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.24 19:52

Lindo nebo Lindi. Bohužel spolužačce ve škole děti, které ji neměli rády, říkali Lindo pin.do.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
22.2.24 19:53
@Anonymní píše:
Ahoj, s manželem čekáme holčičkou :srdce: a přemýšlíme nad jménem Laura/Linda u Laury docela i vím jak jí říkat ale u Lindy mě toho moc nenapadá a Linduška je děsný :mrgreen:

A jak se říká Lauře? :think:
To je podle mě ještě horší na vymýšlení zdrobnělin než Linda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.2.24 20:00
@bigl píše:
To je podle mě ještě horší na vymýšlení zdrobnělin než Linda.

Sousedí maji Lauru. Je to lála
Kolegyni říká Lauri, Lauro :nevim:
U některých jmen je nejhezčí ten základ. Ale v praxi se přijde na plno dalších tvaru a patvaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 20:02

@bigl tak i Laurinka je rozhodně lepší než Linduška :mrgreen: pak ještě Lauri, Lary, Loli, Lau, Laurka, Lálinka, Lauriska, Laurísek, Lauruška :srdce: prostě mi přijde že tam je více zdrobnělin a jsou i hezčí ale Linda se nám hodně líbí v základním tvaru

• Citovat
  • Upravit
9039
22.2.24 20:06
@Anonymní píše:
@bigl tak i Laurinka je rozhodně lepší než Linduška :mrgreen: pak ještě Lauri, Lary, Loli, Lau, Laurka, Lálinka, Lauriska, Laurísek, Lauruška :srdce: prostě mi přijde že tam je více zdrobnělin a jsou i hezčí ale Linda se nám hodně líbí v základním tvaru

Půlka z toho je úplně šílená. Lálinka, Lau, Loli, Laurka, Lauriska 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
22.2.24 20:10
@bigl píše:
To je podle mě ještě horší na vymýšlení zdrobnělin než Linda.

Kamarádka má Lauru a říká jí Laury od mala, už jí je 18. Lindu jsem měla kolegyni a nikdy jsem ji neřekla jinak, než Lindo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.2.24 20:10

Kamarádka má Lindu (3 roky) a říkají jí úplně jednoduše Lindo. Mně to přijde skvělé jméno, jak pro dítě, tak pro dospělou ženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
22.2.24 20:21

Prijde mi, ze Lauru maji ted snad vsichni, ale porad asi lepsi, nez ta Linda, tam mi hned naskoci to, no vy vite. :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
22.2.24 20:22

Lindě říkáme Lindo nebo Linduš, Lindu.
Lauře často říkají Lola, Loli, Lolinka nebo prostě Laura, Laurinka. Máme malou sousedku Lauru.
Mi se osobně víc líbí právě Laura. Nebo Lara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
22.2.24 20:31

Lindě rikam Lindička, Linda nebo Linduška. Nerikala nikdy, ani rodiče, že by ji něco z toho vadilo :mrgreen:

Ale známá je Lucie a nesnáší osloveni Lucko. Přitom je to zcela běžné :D tak ji rikam Luci, Lůco. To má rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze