Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zeoli píše:
Vyhoď mu věci před dveře a vyměň zámek.
Toto opravdu nedelej. Pokud je tam veden jako spolubydlici tak te to muze dostat do velkych problemu.
Obávám se, že se s tím budeš muset poprat jako každý dospělý jedinec, posadit ho na pohovku a oznámit rozchod s dohodou, do jakého časového rámce bude fér mu dát čas na nalezení nového bydlení. Pokud očekáváš bouřlivou reakci, někoho, komu věříš, si k tomu klidně přizvi. Hlavně odvahu, stručnost a přímost. ![]()
Prostě narovinu a nenech se ukecat.
Když nebude chtít odejít a není napsaný ve smlouvě, tak zavolat policii, aby věděl, že to myslíš vážně.
Prošla jsem si něčím podobným a nejlepší je, co nejdřív začít řešit, trvat na svém, zachovat chladnou hlavu a domluvit se.
@Muz007 píše:
Toto opravdu nedelej. Pokud je tam veden jako spolubydlici tak te to muze dostat do velkych problemu.
O. k., tak mu to dej písemně, do kterého dne má vyklidit a opustit tvůj byt.
Co to musí být za zoufalce, který se tě drží jako klíště i přestože jsi se s ním rozešla…
Já byla jednou tři roky s takovým mužem, nepomohlo fakt nic, vysvětlit, dát ultimáta, nic. Pořád seděl doma a dál dělal, že spolu jsme. Nakonec jsem mu řekla, ať se odstěhuje, že někoho mám, sice to byla podpasovka, ale nešlo to jinak. Odstěhoval se za tři dny. A já byla ráda, že jsem sama a mám klid. Teď zpětně po letech si říkám, že byl fakt zoufalec…
Souhlas s @Alilali - prostě řekni, že už někoho máš a plánuješ sestěhováni…
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se rozejít s přítelem. Jsme spolu rok a 4 měsíce a bydlíme spolu, ale poslední dobou je toho na mě moc, jak v našem vztahu tak i okolo a chci bejt sama.. Problém je v tom, že vím že to snim nepůjde lehce. Chtěla jsem se snim rozejít i v minulosti a když jsem mu to řekla, tak dokonce odmítal odejít z bytu (byt je psán na mě). Máte nějaký návrh jak se snim rozejít takovym způsobem, aby to šlo lehce a aby dokonce i odešel?..
najdi si 150 kiloveho kamarada boxera a predstav mu ho jako nejlepsiho kamarada a myslim, ze nebudes mit problem, pokud s eovsem ten druhy do tebe nezamiluje
Ahoj, chci se rozejít s přítelem. Jsme spolu rok a 4 měsíce a bydlíme spolu, ale poslední dobou je toho na mě moc, jak v našem vztahu tak i okolo a chci bejt sama.. Problém je v tom, že vím že to snim nepůjde lehce. Chtěla jsem se snim rozejít i v minulosti a když jsem mu to řekla, tak dokonce odmítal odejít z bytu (byt je psán na mě). Máte nějaký návrh jak se snim rozejít takovym způsobem, aby to šlo lehce a aby dokonce i odešel?..