Jak se stát Avon Lady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak se stát avon Lady
Zdravím
našel by se někdo, kdo by mi poradil jak se stát avon Lady? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak si dej do vyhledávače Avon Lady a na jakýchkoli stránkách se zaregistruj jako avonka a to jsou dealerky ty se ozvou. Já jsem to dělala kdysi a už nikdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarketaR a muzu se zeptat proc uz ne?? ja bych to chtěla zkusit, ale zase co vse po me chteji, nebo abych platila nejaky poplatky?? když se stanu avon lady tak co se odeme ocekava, atd??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám už jsem tu nebyla hodně dlouho. A proč už ne. Dělala jsem to asi půl roku a měla jsem zákaznice - kamarádky z jiného prodeje tak to docela šlo. A pak před vánoci objenávek jak hrom a z balíku co měl stát asi 23.000Kč mi přišli věci 4 a jedna ještě ke všemu blbě. Počítali s tím všichni na vánoce a kde nic tu nic. Tak průser a scháněla jsem podobné věci abych pro kamarádky měla něco čím by obdarovali blízké. Tak mě ta nespolehlivost tak naštvala že už nikdy. Jo a to mi pak poslali když už jsem hodně řvala asi 4věci týden po vánocích.
Tak to je moje zkušenost s Avonem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Avon lady
Ahoj, no já dělám avonku cca 1,5roku a jsem velmi spokojená. Jak s výrobky, slevou, dodáváním zboží…takže pro mě na RD super. Pokud bys měla více otázek, popřípadě potřebovala pomoc při registraci, atd…tak mi klidně písni soukromou zprávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit