Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím všechny, velmi by mne zajímalo jakým způsobem si vybíráte potraviny, které nakupujete? Co třeba je pro vás nejdůležitější? Jestli dáváte určitým potravinám přednost nebo jestli je pro vás zapotřebí označení BIO důležité? Je o tom celá má bakalářská práce. Kdyby jste měly čas tak bych vás ráda požádala o vyplnění tohoto dotazníčku, moc by mi to pomohlo
A v případě, že by jste měli zájem se rozpovídat co je pro vás při nákupu důležité a pobavit se o tom nebudu se bránit
Děkuju moc ![]()
https://docs.google.com/…m3A/viewform
Příspěvek upraven 04.03.20 v 12:40
Nechápu už první dotaz
Když zrovna nakupuji, tak ano ne
Když ne tak ne.
Jde tu první otázku komentovat vysmátým smajlíkem? dál jsem se nedostala…
Mno - to není úplně dobře postavený dotazník. Minimálně chceš ve spoustě otázek mít vícenásobnou možnost volby. A zjevně vidíš, že bys úvodn otázku měla formulovat srozumitelně ![]()
Ovlivňujete rozhodování o výběru potravin při jejich nákupu?
Ano/Ne
To je co?
![]()
Jen jsem si tak klikla dál a u třetí otázky *Při výběru potravin je pro mne rozhodující… * nelze označit více možností jak jednu. Ale já se nerozhoduji jen podle jednoho jediného kritéria. Dál to nemá cenu číst.
Pro mě je ten dotazník nepoužitelný, ano snažím se kupovat některé potraviny u menších dodavatelů, ale to neznamená, že se mi to bůh ví jak daří a tak bych se např. neoznačila za někoho, kdo nakupuje u malých.
Přestože hovězí z farmy je pro mě top.
Priorita u nákupu je jak kdy, když jdu pro Cappy nebo Helmans majolku, jdu podle akce do obchoďáku. Vím, že bude. Ale jindy utratím šílenou sumu protože se mi líbí maso. Takže preferuji akce? Někdy… Ale souvisí to i s kvalitou, nebo respektive chutí ![]()
Ignoruji Babiše, takže piknik zásadně nekoupím, protože to myslím jeho je, minimálně o Salku to vím.
V tabulce mi chybí nevím, protože výrobky dealerské značky nekupuji. Nemohu říci, že jsou špatné, schází mi zkušenost.
První otázka je myšlena tak, jestli se samy podílíte na výběru potravin, protože v mém věku mám mnoho mladších přátel a lidí kolem sebe, kterým nakupují rodiče a pro ně tento dotazník není určen.
Jedna varianta je z důvodu hypotéz, které je zapotřebí v bakalářské práci počítat
@bartsch píše:
Ovlivňujete rozhodování o výběru potravin při jejich nákupu?
Ano/NeTo je co?
Jen jsem si tak klikla dál a u třetí otázky *Při výběru potravin je pro mne rozhodující… * nelze označit více možností jak jednu. Ale já se nerozhoduji jen podle jednoho jediného kritéria. Dál to nemá cenu číst.![]()
Co na tom neni k pochopeni? Muj chlap treba neovlivnuje, protoze nakupuju ja…
A kdyz uz na nakupu je, vetsinou bere ty same znacky veci, co doma kupujeme. Ani nic studovat nechce, takze vetsinu neovlivnuje, co kupujeme domu
@debra.morgan píše:
Jde tu první otázku komentovat vysmátým smajlíkem? dál jsem se nedostala…
Přesně
@Katka_poch píše:
První otázka je myšlena tak, jestli se samy podílíte na výběru potravin, protože v mém věku mám mnoho mladších přátel a lidí kolem sebe, kterým nakupují rodiče a pro ně tento dotazník není určen.Jedna varianta je z důvodu hypotéz, které je zapotřebí v bakalářské práci počítat
Jakmile to musíš vysvětlovat, znamená to že máš blbě postavenej dotazník.
Pokud ti výzkumní objetkové říkají, že se na hypotézu ptáš blbě, tak máš co? Blbě postavený dotazník.
Vícenásobné odpovědi ti pořádu ukážou nejčastější odpověd a navíc se dají lépe korelovat. hodily by se ti tam třeba postojové škály, ne prostě vybrat jedno.
Prostě to vezmi na konzultaci a změň to dřív, než ti z důvodů špatného základu hodí na hlavu celou diplomku.
@hanzy píše:
Co na tom neni k pochopeni? Muj chlap treba neovlivnuje, protoze nakupuju ja…A kdyz uz na nakupu je, vetsinou bere ty same znacky veci, co doma kupujeme. Ani nic studovat nechce, takze vetsinu neovlivnuje, co kupujeme domu
A ovlivňuji rozhodování koho? Sebe? Manžela? Děti? Rodiče? Ovlivňuji cíleně nebo naopak si ze mne berou příklad?
@Katka_poch a proč tam rovnou není napsáno podílíte se nebo nakupujete potraviny aby to bylo jasné? ![]()
Velice mi chybí výběr vice možností, pak ten dotazník nemá moc velkou vypovídající hodnotu…