Rychlé jídlo na oběd

Anonymní
2.3.20 10:01

Rychlé jídlo na oběd.

Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké rychlé jídlo na oběd, abych nemusela trávit v kuchyni moc času, jelikož mám nemocné děti, tak na to není čas na nějaké velké vaření. Žádný rychlý recept mě nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
2.3.20 10:04

Kuře pečené na bramborách. Jen dáš do trouby a hotové vytáhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
2.3.20 10:05

Kureci prsa, rajcata plech mixnout, nebo pyre rajcatove. K tomu pomazankove maslo vmichat. Se spagetama mnam.
Nebo supnout do trouby i s bramborem kureci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
2.3.20 10:05

Ahoj, taky mám dneska nemocné děti a udělám rizoto. V mrazáku mám obrané maso, opeču ho trochu na pánvi, přihodím mix zeleniny taky z mrazáku, přidám mletou papriku a kari a promíchám s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
2.3.20 10:06

Kuskus. Jen namocis do vody a čekáš. Mezi tím si uděláš něco do něj. Já dávám konzervu tunaka a nějakou zeleninu, buď taky konzervu nebo čerstvou jen hodím nakrájenou na pánev, na cibulce. Záležitost max 15 min se vším všudy. Nebo těstoviny s kupovanou omáčkou, ale i ta se dá na pánvi udělat za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
2.3.20 10:07

Těstoviny na milion způsobů, zapečené brambory s dýni či všelijakou zeleninou, obyč. kuře, co šoupneš do trouby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
2.3.20 10:13
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké rychlé jídlo na oběd, abych nemusela trávit v kuchyni moc času, jelikož mám nemocné děti, tak na to není čas na nějaké velké vaření. Žádný rychlý recept mě nenapadá.

Chleba s máslem a medem, míchaná vajíčka, hemenex, špagety s kečupem, pizza dovoz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.3.20 10:25

Bulgur uvařit ve vývaru, pytel zeleniny hodit na páru, smíchat, hotovo. Přidávám ještě opečený marinovaný tofu. Ultra rychlý a bezpracný jsou těstoviny smíchaný s dobrou a tučnou zakysanou smetanou a zasypaný parmazánem, to milujou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
2.3.20 10:36

Ráno hodím do trouby kuřecí stehna s trochou vody a koření a v poledne vytáhnu hotové. Rýži k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
2.3.20 13:14

Dnesni obed-30 min. Kureci palicky jsem osmazila, na konci jsem k tomu pridala cibuli a porek, pak prendala na plech a dala péct na asi 15 minut, na poslednich 5 min pytel jarni zeleniny a cerstva cervena paprika, priloha pohanka. Mňam

• Citovat
  • Upravit
1237
2.3.20 13:38

Pokud chci rychlý oběd, koupím hezké čisté brambory a vepřovou panenku. Brambory umyješ nakrájíš na čtvrtky, osušíš a na plechu promícháš s olejem. V troubě se pečou samy a nemusí se otáčet. Panenku očistíš. Sůl, pepř a zatáhneš na sucho. V troubě cca 15 minut na 200 stupňů. Je to rychlovka hlavně v tom, že se to dělá samo v troubě. A tatarka samozřejmě. Zelenina se k tomu hodí jakákoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
2.3.20 13:51

Zkus si taky projet rychlovky, třeba tě něco inspiruje.
jinak určitě rychlé jsou všelijaké těstoviny na milion způsobů, minutky, nebo uvařit na dva dny nějakou omáčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 09:55

Děkuji všem za inspiraci. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy