Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kuře pečené na bramborách. Jen dáš do trouby a hotové vytáhneš.
Kureci prsa, rajcata plech mixnout, nebo pyre rajcatove. K tomu pomazankove maslo vmichat. Se spagetama mnam.
Nebo supnout do trouby i s bramborem kureci
Ahoj, taky mám dneska nemocné děti a udělám rizoto. V mrazáku mám obrané maso, opeču ho trochu na pánvi, přihodím mix zeleniny taky z mrazáku, přidám mletou papriku a kari a promíchám s rýží
Kuskus. Jen namocis do vody a čekáš. Mezi tím si uděláš něco do něj. Já dávám konzervu tunaka a nějakou zeleninu, buď taky konzervu nebo čerstvou jen hodím nakrájenou na pánev, na cibulce. Záležitost max 15 min se vším všudy. Nebo těstoviny s kupovanou omáčkou, ale i ta se dá na pánvi udělat za chvilku.
Těstoviny na milion způsobů, zapečené brambory s dýni či všelijakou zeleninou, obyč. kuře, co šoupneš do trouby..
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké rychlé jídlo na oběd, abych nemusela trávit v kuchyni moc času, jelikož mám nemocné děti, tak na to není čas na nějaké velké vaření. Žádný rychlý recept mě nenapadá.
Chleba s máslem a medem, míchaná vajíčka, hemenex, špagety s kečupem, pizza dovoz…
Bulgur uvařit ve vývaru, pytel zeleniny hodit na páru, smíchat, hotovo. Přidávám ještě opečený marinovaný tofu. Ultra rychlý a bezpracný jsou těstoviny smíchaný s dobrou a tučnou zakysanou smetanou a zasypaný parmazánem, to milujou děti.
Ráno hodím do trouby kuřecí stehna s trochou vody a koření a v poledne vytáhnu hotové. Rýži k tomu
Dnesni obed-30 min. Kureci palicky jsem osmazila, na konci jsem k tomu pridala cibuli a porek, pak prendala na plech a dala péct na asi 15 minut, na poslednich 5 min pytel jarni zeleniny a cerstva cervena paprika, priloha pohanka. Mňam
Pokud chci rychlý oběd, koupím hezké čisté brambory a vepřovou panenku. Brambory umyješ nakrájíš na čtvrtky, osušíš a na plechu promícháš s olejem. V troubě se pečou samy a nemusí se otáčet. Panenku očistíš. Sůl, pepř a zatáhneš na sucho. V troubě cca 15 minut na 200 stupňů. Je to rychlovka hlavně v tom, že se to dělá samo v troubě. A tatarka samozřejmě. Zelenina se k tomu hodí jakákoliv.
Zkus si taky projet rychlovky, třeba tě něco inspiruje.
jinak určitě rychlé jsou všelijaké těstoviny na milion způsobů, minutky, nebo uvařit na dva dny nějakou omáčku
Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké rychlé jídlo na oběd, abych nemusela trávit v kuchyni moc času, jelikož mám nemocné děti, tak na to není čas na nějaké velké vaření. Žádný rychlý recept mě nenapadá.