Jak se stravujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
4.3.20 13:00

Pro mě je dotazník naprosto čitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.3.20 13:01
@Katka_poch píše:
První otázka je myšlena tak, jestli se samy podílíte na výběru potravin, protože v mém věku mám mnoho mladších přátel a lidí kolem sebe, kterým nakupují rodiče a pro ně tento dotazník není určen. :) Jedna varianta je z důvodu hypotéz, které je zapotřebí v bakalářské práci počítat

Ty se při výběru potravin rozhoduješ jen podle jednoho kritéria? Navíc záleží například i na tom, o jakou potravinu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.3.20 13:05

První otázka je blbe formulovana, pak mi u spousty věcí chybí zaškrtnutí více odpovědí, nikdy se nerozhoduju jen podle jednoho faktoru, na konci chybí materska dovolená, nevěděla jsem jestli zaškrtnout nezaměstnaný nebo zaměstnaný, když vlastně jsem něco mezi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.3.20 13:14

Jinak škola je od učení se a tady holt máš učení jak sestavit dotazník, - zážitkem. A dostatečně včas, ne až od oponenta.

Plus teda pokud se chceš profesně věnovat marketingu, tak se fakt potřebuješ naučit porozumět jak se dobře ptát, abys dostala adekvátní odpovědi.

Ještě tomu věnuj trošku lásky a energie a my ti to pak vyplníme znova a bez blbejch keců :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.3.20 13:15

@Kriss Tina to mi taky vadilo, ale dala jsem zaměstnaná. Však jsem odešla na mateřskou a po rodičkáku se tam zase vrátím. Když někdo odchází na rodičák z pracáku, tak by měl dát nezaměstnaný. Nicméně bývají tu o dost míň propracovaný, až nesmyslný dotazníky. Tenhle je ještě v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 13:30

@Ou To je pravda a věřte, že za celé tři roky jsem žádný takový dotazník ven nedávala. Je to i pro mne nové a proto mám i přidělenou vedoucí. Marketingu samého se do života nejspíše věnovat nebudu studuji hlavně ekonomii a management, ale nikdy nevím co život přinese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.3.20 17:05

Mě teda zarazila i otázka na barvu obalu mléčného výrobku, který bych koupila.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí