Jak se v práci ohodnotit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
12.1.16 21:45

Jak se v práci ohodnotit?

Ahoj holky, můžu se zeptat/poradit… Dělám v menší firmě, mám na starost kompletní administrativu, fakturaci, úhrady faktur, skladové hospodářství, mzdy 5 zaměst., případně propagační a inzertní činnost, vyřizování na úřadech. Pracuji 7-8 hodin denně… jak se ohodnotit finančně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3224
12.1.16 21:49

@Edit1
ty uz pracujes a nejsi domluvena na platu?
zalezi take z jakeho kraje jsi- to je ruzne…
a taky jak jsi odvazna…
ale tak mas asi prehled kolik dostavji ostatni zmaestnanci-tak z toho muzes vychazet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
12.1.16 21:53

U nás ve firmě má v podstatě za to samé - bez mezd- 28 tisíc měsíčně, 13. Plat a cca 2× ročně prémie 5000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
12.1.16 21:58

Pod 20 tisíc čistého bych nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
12.1.16 22:04
@ivašot. píše:
U nás ve firmě má v podstatě za to samé - bez mezd- 28 tisíc měsíčně, 13. Plat a cca 2× ročně prémie 5000.

Zajímavé. chodím už do třetího zaměstnání (pracuju cca 20 let) a ještě jsem nebyl ve firmě, kde by byl 13.plat.
A prémie ve všech firmách byly jako elektrický proud, taky se ztrácel ve vedení ;)

asi si blbě vybírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.1.16 22:07

Pracuji už rok, měla jsem zkrácený úvazek a nyní už těch ca 7-8 hod denně… dělám u okresního města a porovnat to nemám s čím… Brala jsem to podle bývalé práce ale tam byla úplně jiná náplň práce.
S vedoucím je dobrá domluva, nyní mám 15 čistého a auto do práce, ale přibyla mě ta mzdovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68817
12.1.16 22:09

No a ten uvazek byl jak zkraceny? J bych treba, pokud bych mela polovicni za 10, chtela cely za 20, mozna o trosku vic, jsem-li zapracovana a jsou se mnou spokojeni. Jinak samozrejme strasne moc zalezi na tom, jak se pohybuji mzdy v danem kraji a hlavne taky v dane firme. Pokud jsou vsichni ohodnoceni znacne nadprumerne, nebala bych si rict o vic a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.16 22:49
@Dundee2 píše:
Zajímavé. chodím už do třetího zaměstnání (pracuju cca 20 let) a ještě jsem nebyl ve firmě, kde by byl 13.plat.
A prémie ve všech firmách byly jako elektrický proud, taky se ztrácel ve vedení ;)asi si blbě vybírám

Tak to opravdu špatně vybíráš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
13.1.16 00:29

@Edit1 Navrhni šéfíkovi formu svobodné firmy. 5 zaměstnanců je málo a ideální start. Pak budeš mít po problému, jak se ohodnotit, protože si budeš moct navrhnout co chceš a ostatní zaměstnanci tě zkorigují. Zrovna tak ty budeš mít možnost kecat do jejich platů. Když se ti bude zdát, že se někdo fláká, navrhneš mu snížit prachy a když bude makat jako šroub, navrhneš mu vyšší plat než máš ty. A hlavně se u toho budete všichni cítit fajn a budete se snažit jak stachanovci, aby Vaše firma prosperovala, protože čím lépe se bude mít firma, tím lépe se budete mít i vy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
13.1.16 06:15
@Dundee2 píše:
A prémie ve všech firmách byly jako elektrický proud, taky se ztrácel ve vedení ;)asi si blbě vybírám

A u nás je, protože o tom rozhoduju já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.1.16 07:32

Řekla bych, že pod 27 tisíc určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 07:53
@Nikita Niki píše: Řekla bych, že pod 27 tisíc určitě ne.
:mrgreen: :mrgreen: to jsi dobrá, to v našem kraji nemají ani kdejací ředitelé :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 07:53
@Edit1 píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat/poradit… Dělám v menší firmě, mám na starost kompletní administrativu, fakturaci, úhrady faktur, skladové hospodářství, mzdy 5 zaměst., případně propagační a inzertní činnost, vyřizování na úřadech. Pracuji 7-8 hodin denně… jak se ohodnotit finančně?

záleží na kraji, na místě zaměstnání - u nás bys víc jak 15-17 tis nedostala, prostě tu takové platy nejsou. A možná, že by bylo i míň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.1.16 07:59

@martina.se Záleží na rozsahu agendy, velikosti firmy, atd. Pokud paní zastává celý úsek včetně mezd, musí dojednávat agendu v cizím jazyce a má letité zkušenosti, je vysokoškolsky vzdělaná v oboru…v krajském městě bych si to uměla představit.
Zajímalo by mě, z jakého kraje jsi Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 08:02
@Nikita Niki píše:
@martina.se Záleží na rozsahu agendy, velikosti firmy, atd. Pokud paní zastává celý úsek včetně mezd, musí dojednávat agendu v cizím jazyce a má letité zkušenosti, je vysokoškolsky vzdělaná v oboru…v krajském městě bych si to uměla představit.
Zajímalo by mě, z jakého kraje jsi Ty?

moravskoslezský.. ten Tebou nabízený plat u nás nebude mít ani v ostravě - a tu jsou platy největší.. 27 tis je prostě na náš kraj nereálné :nevim: ale jak jsem psala výše - právě záleží hodně na kraji :nevim: tu chtěli např korejštinu slovem i písmem plus spoustu dalších věcí do administrativy a plat 17 tis hrubého :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat