Jak se vám bydlí v Milovicích?

31.10.14 17:27

Jak se vám bydlí v Milovicích???

Ahojky holky, zatím ještě nejsem maminka, ale s manželem máme v plánu pořídit „vlastní“ bydlení a pak také miminko. :D Proto se obracím na vás, které bydlíte nebo jste bydleli v Milovicích. Máme tam v plánu koupit byt, tak jsem se vás chtěla zeptat, jak se vám tam žije? Co lidi, okolí, procházky, sportovní vyžití, kultura, co pro děti, hřiště, les, nákupy atd. Prostě vše, co vás napadne…Moc vám děkuji. a mějte se krásně Terka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4244
31.10.14 17:42

Jed se tam podivat…ja bych tam byt nekoupila, nemovitosti tam jsou dost tezko prodejne v pripade, ze se rozhodnes odsud odejit… ale muj bratr i s malymi detmi tam bydli, pracuje v Ml. Boleslavi a je spokojeny moc. Dkoly, skolky…zase se musi nechat, ze se mesto snazi…ale kultury tam moc necekej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
31.10.14 18:14

Bydlím tu od narození a město se hodně rychle rozrůstá, stále se něco buduje.. Já jsem tu celkem spokojená, všude se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.14 18:36

@Serehe @Sabi.M Díky holky. Už jsem se tam byla podívat a celkem se mi tam líbí…a i dobrý spoj na Prahu a jinak jsem aktivní řidička, takže si klidně dojedu, tak v tom moc problém nevidím. Jsem z Prahy, ale tam na byt rozhodně nemáme a ty Milovice mi přijdou jako celkem fajn alternativa…není to zas uplna vesnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
1.11.14 22:47
@Tétéčko22 píše:
@Serehe @Sabi.M Díky holky. Už jsem se tam byla podívat a celkem se mi tam líbí…a i dobrý spoj na Prahu a jinak jsem aktivní řidička, takže si klidně dojedu, tak v tom moc problém nevidím. Jsem z Prahy, ale tam na byt rozhodně nemáme a ty Milovice mi přijdou jako celkem fajn alternativa…není to zas uplna vesnice :mrgreen:

to není… myslím, že když se bude město i potencionální investoři snažit, že by se Milovice mohli stát docela příjemným místem k žití… jak říkám, můj bratr s rodinou tam jsou spokojeni… mají sice řadový domeček, ale začínali taky v Milovicích, ale v bytě 2+1..

Hodně štěstí!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
3.7.16 21:48

Ahoj, zvazujeme o koupi bytu v Milovicich. Jsme Pražáci, ale já chci prchnout :lol: jedem se tam teď podívat, ale stejnak neuvidim vše a tak se ptám, hlavně mě zajímá kde se vyhnout nějaké určité ulici, domu, čtvrti, kde by žily romové, nebo ubytovny s ukrajincema apod..jestli to tam je..a také jak je to s dětskými hřišti, když jsem koukala na net, našla jsem tuto stranku http://www.detska-hriste.ds-soft.info/…ika-milovice?… a to mi příjde, že je snad hriště před každým domem, to je normálně přístupné nebo jen pro bydlící v určitém domě a je to oplocené? A lékaři jsou tam jací? Je tam zubař, doktor, pediatr a gynda? Nemocnice, pohotovost je kde nejblíže? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.16 21:52
@lucynka25 píše:
Ahoj, zvazujeme o koupi bytu v Milovicich. Jsme Pražáci, ale já chci prchnout :lol: jedem se tam teď podívat, ale stejnak neuvidim vše a tak se ptám, hlavně mě zajímá kde se vyhnout nějaké určité ulici, domu, čtvrti, kde by žily romové, nebo ubytovny s ukrajincema apod..jestli to tam je..a také jak je to s dětskými hřišti, když jsem koukala na net, našla jsem tuto stranku http://www.detska-hriste.ds-soft.info/…ika-milovice?… a to mi příjde, že je snad hriště před každým domem, to je normálně přístupné nebo jen pro bydlící v určitém domě a je to oplocené? A lékaři jsou tam jací? Je tam zubař, doktor, pediatr a gynda? Nemocnice, pohotovost je kde nejblíže? děkuji

Je tam uplne vse. Veskera vybavenost. Nem. V nymburce. V milovicich gynduje primar z nemocnice, je super. Zubni jsou tam narvani celkem, ale da se jeste sehnat. Cikanu je tam ale jak maku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
3.7.16 21:56

@araw hmm to me tedy moc netesi a kde nejvic se to kumuluje? Ach jo, v praze uz neni pomalu ani jeden videt, je tu dost draho pro ne, tak to slo vsechno ven.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.7.16 22:15

V Milovicich se nam zije skvele. Taky pochazim z Prahy, ale uz bych nemenila. Je pravda, ze nejaci Romove tu jsou, ale pokud mam porovnat mistni a prazske, resp. ty, co se do Prahy pristehovali, tak je to uplne o necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.7.16 22:21

Co se tyce hrist, tak ta na tech obrazcich jsou vyhrazena pro ty domy, ale je to dost neaktualni, za prve jich je uz o dost vic a za druhe tam chybi ta mestska, pristupna vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.7.16 22:29

@lucynka25 Prakticky, detsky doktor a zubar v Milo. jsou, na sidlisti se ma stavet velka poliklinika. Kumulace je predevsim v panelacich mezi cukrarnou a dal smerem od centra po prave strane, alespon ja to tak zaregistrovala. V rakouskem tabore byli bezproblemovi, alespon v nasi bytovce a okoli, pozorovano asi tri roky. Hriste na kazdem rohu, zabavni park, tankodrom, festivaly, priroda, ruzne akce „vojenskeho“ charakteru, o to tam neni nouze. Kultura je dle meho na tak male mesto dostacujici. A ted mame i integrovane MHDcko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
4.7.16 07:26

Jee to rada slysim. A kolem te ulice kastanove je klid a „bezpecno“? A ty verejne hriste jsou jak daleko, v jakych ulich? To mhd funguje za jaky popl. mesicne? A co skolky jsou preplnene? A co nejake koupaliste, bazen tam je? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.7.16 10:06

@lucynka25 Kastanova dle me super :palec: Mensi verejne hriste je mezi Kastanovou a Rakouskou u ruzovych radovek, nad Kastanovou les :palec: Bazen je tusim v Benatkach, za Lysou je zatopeny lom, v okolnich vesnicich jsou taky prirodni koupaliste. MHD je ve 4. Pasmu PIDu, jinak stoji jedna cesta 12 Kc, pokud se nepletu. Nektere domy v Kastanove maji sva hristatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
4.7.16 14:05

@LucianS Super diky za info :-) jeste jsou nejake byty v zátopkové ul.tam je to taky v pohodě? Už se těšim, až to tam omrkneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.7.16 14:20

@lucynka25 Tak priznam se, ze bytu v Zatopkove jsem si nikdy nevsimla :mrgreen: Vim, ze je tam maly modry domek, mozna v nem jsou dve bytove jednotky? To fakt netusim. A pak bliz k Armadni jsou podle me radovky :think: Jedine, ze by to melo byt uplne neco noveho, mozna se tam neco rekonstruuje? Uz jsem tam par mesicu nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí