Jak se vymluvit z akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Akce je dobrovolná, řekni prostě že nejedeš. Vůbec bych se s tím nepárala
A když důvod, tak že ti není dobře.
Příspěvek upraven 12.05.17 v 10:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekni, že Ti do toho neplánovaně vpadla rodinná akce s „povinnou účastí“ a že se příště velmi ráda zúčastnit té firemní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůžu to svádět na nemoc, když sami chceme jet pryč :-/ A znáte to, náhoda je blbec…
- Citovat
- Upravit
Kdy už se lidi naučí, že „Ne.“ je legitimní věta, která nepotřebuje vysvětlení nebo obhajobu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když je to na jeden den, nechceš prostě nechat jednou manžela s dítětem samotného a jít tam?
Jinak jako nejlepší výmluva je říct pravdu -,,bohužel máme plány s manželem a děckem."
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@zaludova Vím, ale neumím to :-/
Je to energeticky podstatně méně náročné, než hledat výmluvu na emiminu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to když je akce nijak zvlášť nezdůvodňovala a pokud by se lidi ptali, řekla bych pravdu: chci jet s rodinou na výlet. Šmitec. Tohle už jsem se naučila - říct pravdu je lepší, než se zamotávat do nějakých výmluv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@zaludova Vím, ale neumím to :-/
Tak to je možná nová životní výzva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac Nechci, jako rodina trávíme opravdu málo času společně - manžel je hodně pracovně vytížený a já si fakt vážím chvil, kdy jsme spolu a dítko samozřejmě taky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Premek_Orac Nechci, jako rodina trávíme opravdu málo času společně - manžel je hodně pracovně vytížený a já si fakt vážím chvil, kdy jsme spolu a dítko samozřejmě taky
a presne takhle to rekni
to je vysvetleni, na ktere ti nikdo nerekne ani ň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč vymlouvat? Prostě bych řekla pravdu, že má manžel volno a chcete si ho užít spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pomoc :-/ Prosím o zachování anonymu, chodí sem kolegyně
Máme od zaměstnání celodenní akci - účast dobrovolná, jedou snad všichni krom asi dvou z 50ti lidí. Původně jsem chtěla jet, manžel měl být v práci, tak bych jela s dítkem, ale manžel dostal volno a chtěli bychom ho využít společně, protože toho času spolu máme málo. Na co se mám vymluvit? Když řeknu, že manžel dostal volno nabídnou mi, aby jel s námí…
My bychom taky jeli na výlet, ale jinam a sami.