Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme kočky a psa
každý den luxuju a vytírám, z oblečení to sunda susicka
Já mám Voříška krizenyho s kníračem, mám chlupy totálně všude, ale dávno jsem to přestala řešit. Pomáhá jen vysavač, sušičku nemám.
Mame dva psy, ctyri kocky. stejne jako @Tichošlápek denne luxuji a mam susicku. krome toho psa casto cesat, doma se hodi takovy ten odchlupovaci valecek s lepicimi paskami na obleceni. a jinak se s tim holt musis naucit zit kdyz mas psa
a nezvat navstevy, ktere to nedavaji!!
Jsem si všiml, že v podmínkách pro použití anonymního příspěvku by měl přibýt i důvod pro tupé otázky.
Každý pes pouští chlupy ať je krátkosrstý nebo dlouhosrstý. Taky teď máme línací období. Vysávám denně, někdy i 2×. A to je přes den pes na zahradě.
1. pravidelně ho kratáčovat. Nech si poradit kartáč u veterináře a nebo v zoo potřebách a neber ten nejlevnější. Pravidelně zanamená několikrát týdně.
2. robotický vysavač je kamarád a pak takové ty lepící kotoučky na oblečení.
@Anonymní píše:Nezbavíš, leda že by ses zbavila i psa
Ahoj, chtěla jsem se zeptat máme pejska není dlouhosrstý ale přesto pouští chlupy asi mění srst je to štěně. Nemám a tím zatím zkušenosti jen neví někdo jak se chlupů zbavit? Děkuji za odpověď a rady
To nejde
s manželem říkáme, že máme o chlup lepší život
robotický vysavač je nejlepší přítel, stejně tak válečky s lepícími proužky. Sušičku bohužel nemáme a pračka chlupy nevypere. A česat, česat, česat psa. My máme bíglici a používáme na ni furminátor
@fíkofka píše:
To nejdes manželem říkáme, že máme o chlup lepší život
robotický vysavač je nejlepší přítel, stejně tak válečky s lepícími proužky. Sušičku bohužel nemáme a pračka chlupy nevypere. A česat, česat, česat psa. My máme bíglici a používáme na ni furminátor
Presne to si říkám taky, že každý moje jídlo je o chlup lepší, někdy i o dva ![]()
Na některé psy (nikoliv na našeho) docela pomáhá furminátor. Na odstranění chlupů z gauče mám takový speciální kartáčo-smetáček z výstavy koček. Nedávno mělo něco podobného Tchibo. Ale jinak jak radí holky, nauč se s tím žít, chlupy totiž přetrvají déle, než pes samotný (kdysi jsem u kamarádky denně používaném v hrnku objevila chlup psa pět let let po jeho smrti ![]()
@mamule42
S tim vysavačem to myslel vážně, já to občas taky dělám a funguje to.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat máme pejska není dlouhosrstý ale přesto pouští chlupy asi mění srst je to štěně. Nemám a tím zatím zkušenosti jen neví někdo jak se chlupů zbavit? Děkuji za odpověď a rady