Jak se zbavit cvrčka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7696
7.10.22 21:47

Jak se zbavit cvrčka

Prosím vás, poraďte mi někdo, jak se zbavím cvrčka nebo mě klepne. Dneska se mi usídlil v práci hned za stolem / barem, kde sedím, to se nedá poslouchat. Já ho i zahlédla, ale je v tak blbým místě, že se k němu nedostanu. Zkoušela jsem ho vyluxovat, ale nejspíš zdrhnul. Představa, že mě tu s ním čeká celý víkend, je neskutečně hnusná. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7696
7.10.22 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24584
7.10.22 21:55

No neporadím, ale nezávidím. Jednou jsme ho měli na pokoji na kolejích, to bylo peklo. Naštěstí se nám ho nakonec podařilo najít a klepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.10.22 22:08

Vystrikala bych to cele biolitem. Durch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.10.22 22:13

No, jak mě naučil jeden díl seriálu Frasier, nejlepší je vypůjčit si gekona, uvázat ho na provázek (pokud nemáš, tak na zubní niť) a vypustit ho na cvrčka. Úspěch zaručen. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.10.22 22:16

@Roxy ivka to je dobre :lol: nám hmyz většinou likviduje kocka, ale gekon ma rozhodne slušný potenciál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.10.22 22:30
@Tichošlápek píše:
@Roxy ivka to je dobre :lol: nám hmyz většinou likviduje kocka, ale gekon ma rozhodne slušný potenciál

Jo, naše kočky jsou také spolehlivé hubitelky hmyzu. Nejhorší je, když nám domů vlétne můra, to jsou schopné zbořit celý byt. Asi jim nejvíc chutná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8920
7.10.22 22:52
@Taktinevím píše:
Prosím vás, poraďte mi někdo, jak se zbavím cvrčka nebo mě klepne. Dneska se mi usídlil v práci hned za stolem / barem, kde sedím, to se nedá poslouchat. Já ho i zahlédla, ale je v tak blbým místě, že se k němu nedostanu. Zkoušela jsem ho vyluxovat, ale nejspíš zdrhnul. Představa, že mě tu s ním čeká celý víkend, je neskutečně hnusná. :cert: :zed:

Existuji pasti na cvrcky, ale nez ji sezenes, tak nejspis chcipne sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.10.22 22:53
@Roxy ivka píše:
Jo, naše kočky jsou také spolehlivé hubitelky hmyzu. Nejhorší je, když nám domů vlétne můra, to jsou schopné zbořit celý byt. Asi jim nejvíc chutná. :)
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
7.10.22 23:09

Zkus smichat kyprici prášek s moukou, cukrem nebo něčím jinym jedlym. Ale radne promichat.
Edit: Smes cvrcka nechat sežrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
8.10.22 08:12
@Villanelle píše:
Zkus smichat kyprici prášek s moukou, cukrem nebo něčím jinym jedlym. Ale radne promichat.
Edit: Smes cvrcka nechat sežrat :D

A co se s nim pak stane? Nakyne a bouchne? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10583
8.10.22 08:51
@xantypa80 píše:
A co se s nim pak stane? Nakyne a bouchne? :think: :D

Ne, cvrkne si… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
8.10.22 15:51
@lucad77 píše:
No neporadím, ale nezávidím. Jednou jsme ho měli na pokoji na kolejích, to bylo peklo. Naštěstí se nám ho nakonec podařilo najít a klepnout.

Jako ten kravál, co dělá, je neskutečnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
8.10.22 15:52
@Roxy ivka píše:
No, jak mě naučil jeden díl seriálu Frasier, nejlepší je vypůjčit si gekona, uvázat ho na provázek (pokud nemáš, tak na zubní niť) a vypustit ho na cvrčka. Úspěch zaručen. :lol:

Já bych s bála/štítila i toho gekona. :roll:
A hlavně neznám nikoho, kdo ho má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
8.10.22 15:55
@Tichošlápek píše:
Vystrikala bych to cele biolitem. Durch

Večer jsem doma čapla jediné, co jsme tam měli- nějaký sprej na vosy a jejich hnízdo, v půl třetí párkrát cvrknul a už jsem stříkala. Smrdí to i když větrám, ale lepší, jak ten zmetek jeden mrňavej. Jsem zvědavá večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný